Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 2.5 DSE vs Disocovery 300tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover 2.5 DSE vs Disocovery 300tdi

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
    7 със п38 е невъзможно.готов съм на вързано.от софия до морето примерно.
    Ако изобщо стигне до там. Това е толкова много път за толкова проблемна кола.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Това важи за всяка кола на 15-20 години.Важен е конкретния екземпляр,подръжката му,доколко собственика има средства и мерак да налива пари.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
        7 със п38 е невъзможно.готов съм на вързано.от софия до морето примерно.
        Докарвал съм го до 7,5 от София до Доспат и обратно, но като цяло си прав. Това става с много галене. А иначе при 100-110 нормално е около 8,5/за моя поне/.
        Последно редактирано от babuka; 05-06-11, 15:07. Причина: добавяне
        Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
        0886030780

Коментар

Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
          Докарвал съм го до 7,5 от София до Доспат и обратно, но като цяло си прав. Това става с много галене. А иначе при 100-110 нормално е около 8,5/за моя поне/.
          Интересно и аз го засичах до Доспат , рибар съм и ходиме в Тихия кът . Между другото максималната скорост ми е около 130км. , после само си бучи и не върви, може да е пипана помпата!Това за Диско 300ТД.

Коментар

Здравей колега Jackoart, от две години карам Р38 2,5 дизел и съм доста доволен от него. Навъртял съм около 100 000 км за който смяната на к-т съединител се оказа най-скъп, други сериозни ремонти не съм имал. Но както казва "братчеда" всичко зависи от поддръжката му. Като го взех бяха сменени всички възглавници, ремонт на компресора и нови О-ринговете на блока, водна помпа с метална турбина,термостат, к-т газови амортисьори и др. Относно разхода му средно е около 10-11. Преди да си купиш джип, задължитело вземи човек който познава добре марката да го види, във форума има доста хора с опит. Късмет

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
              Абсолютно вярно,ама при изкачване !!!Следва смях и реклама! Поздрави!
              От днес:
              Километри - 668 км
              дизел - 61,98 л
              или 9,28 л/100 км
              Та на кво не вярвате?
              Пробег с гуми МТ около 50%- гора - 30 % градско - 20% междуградско

Коментар

Имал съм и Диско 300тд и П38.Как може човек да избере или да хареса без да ги е покарал и то не 20-30км.Те и двата модела за мен са коренно различни въпреки еднаквата марка.Но моето усещане зад волана бе: Като комфорт,возия,поведение на пътя(дори и извън него,но без извращения и вадене на максимума от колата) П38 е уникален за годините си.Но има едно но!!!Диското пък за мен си остава най универсалния джип.Има си нормален комфорт,огромен багажник, много здрав мотор(който е малко тромав и шумен)правен с качествени материали,дори 15-20годишен е със здрава тапицерия и ненапукано табло.Тук подръжката по евтина но за сметка на нещо.Не можеш да правиш сравнение с кон и магаре(без да обиждам никой).П38 е силен в едно а диското в друго.Успех с правилния избор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X