От: Моля за мнения Feroza или Niva
От един и същи магазин ги купувах, уж за оригинални. Знаеш магазина. Наскоро се премести с 200 метра. Смених ги със все накладките. Едната накладка се отлепи след около година. Като отворих, цилиндърчетата пак бяха протекли.
Със шарнирите - съшата работа.
А междувременно смених и спирачна помпа и серво. (същото смених и на предната лада)
После смених бензинова помпа.
Покрай чистачките и пръскалките им вече сме го дискутирали.
Разпадна се шофьорската седалка, и 200км карах, държейки се за волана.
Скапа се двуцевката.
Системата за спиране на бензина като си по инерция така и не успях да подкарам. Новото оригинално реле не работеше.
Скапа се термостата, а покрай него и тръбата от помпата до термостата - не беше сложено уплътнение въобще.
Протече радиатора.
Протекоха няколко водни съединения.
Малко преди да я купя, се беше запушило радиаторчето на парното.
Ръчната спирачка не заработи както трябва, докато не смених всичко от ръчката до накладките. Това 5 дена преди да я продам.
Има и още, ама няма сми. Това горе важи за всяка жигула и производните им. Конкретното е за самара. В разстояние на 2 години съм ги свършил тия неща. После се появиха дупки на разни места, и я продадох.
ПП: Скърцащите задни тампони така и не преборих, за целия експлоатационен период, в който беше при мен.
Първоначално публикуван от Ясен
Преглед на мнение
Със шарнирите - съшата работа.
А междувременно смених и спирачна помпа и серво. (същото смених и на предната лада)
После смених бензинова помпа.
Покрай чистачките и пръскалките им вече сме го дискутирали.
Разпадна се шофьорската седалка, и 200км карах, държейки се за волана.
Скапа се двуцевката.
Системата за спиране на бензина като си по инерция така и не успях да подкарам. Новото оригинално реле не работеше.
Скапа се термостата, а покрай него и тръбата от помпата до термостата - не беше сложено уплътнение въобще.
Протече радиатора.
Протекоха няколко водни съединения.
Малко преди да я купя, се беше запушило радиаторчето на парното.
Ръчната спирачка не заработи както трябва, докато не смених всичко от ръчката до накладките. Това 5 дена преди да я продам.
Има и още, ама няма сми. Това горе важи за всяка жигула и производните им. Конкретното е за самара. В разстояние на 2 години съм ги свършил тия неща. После се появиха дупки на разни места, и я продадох.
ПП: Скърцащите задни тампони така и не преборих, за целия експлоатационен период, в който беше при мен.
Коментар