Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за мнения Feroza или Niva

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за мнения Feroza или Niva

Заглавието на темата е смехотворно. Изобщо как може да се сравнява Нива с автомобил.
    Имах глупостта да имам нещо общо с фабрично ново съоръжение от този вид и с огромен кеф и облекчение го смених с много дърт японец.
    Това не е автомобил а средство за издевателство над трудещите се.
    Ферозата е в дъното на класацията на харесваните от мен автомобили, но да се сравнява с Нивата е повече от обидно (познавам отлично и двете)
    Едното е истински автомобил, а другото http://www.youtube.com/watch?v=1YZAgW33xhA
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      А само махането на едни барабани отзад си е приключение.
      Обикновено при смяна на задни накладки, или цилиндърчета в сметката влиза и барабана, защото единствения начин да го извадиш е да го натрошиш
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Обикновено при смяна на задни накладки, или цилиндърчета в сметката влиза и барабана, защото единствения начин да го извадиш е да го натрошиш
        На Ладите много лесно се сваляше барабана, така се сваля и на Нивата.
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          От един и същи магазин ги купувах, уж за оригинални. Знаеш магазина. Наскоро се премести с 200 метра. Смених ги със все накладките. Едната накладка се отлепи след около година. Като отворих, цилиндърчетата пак бяха протекли.

Със шарнирите - съшата работа.

А междувременно смених и спирачна помпа и серво. (същото смених и на предната лада)

После смених бензинова помпа.

Покрай чистачките и пръскалките им вече сме го дискутирали.

Разпадна се шофьорската седалка, и 200км карах, държейки се за волана.

Скапа се двуцевката.

Системата за спиране на бензина като си по инерция така и не успях да подкарам. Новото оригинално реле не работеше.

Скапа се термостата, а покрай него и тръбата от помпата до термостата - не беше сложено уплътнение въобще.

Протече радиатора.

Протекоха няколко водни съединения.

Малко преди да я купя, се беше запушило радиаторчето на парното.

Ръчната спирачка не заработи както трябва, докато не смених всичко от ръчката до накладките. Това 5 дена преди да я продам.

Има и още, ама няма сми. Това горе важи за всяка жигула и производните им. Конкретното е за самара. В разстояние на 2 години съм ги свършил тия неща. После се появиха дупки на разни места, и я продадох.

ПП: Скърцащите задни тампони така и не преборих, за целия експлоатационен период, в който беше при мен.
          освен всичко гореспоменато- след втората година не ръждясват само стъклата...

Коментар

Вади се и цял, но както е известно "котка се @бе с чалъм"

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
              На Ладите много лесно се сваляше барабана, така се сваля и на Нивата.
              Ти колко задни барабана на нива си смъкнал- защото аз поне 50, от които поне 30 съм потрошил с големия чук.
              Нивата става само и единствено за КАНТАРА !

Коментар

Ти колко задни барабана на нива си смъкнал- защото аз поне 50, от които поне 30 съм потрошил с големия чук.
                Борко, на Нива съм свалил 4-5 барабана, но на Жигула и Лада повече от 50 барабана без да ги троша с чук.
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Това, че е боклук е ясно. Барабаните обаче се свалят сравнително лесно, стига да знаеш как. Талибанските методи са присъщи на талибаните. Иначе подкрепям донякъде, че става само за кантара, ама и те искат метал, а не окиси

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X