Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бюджетен спортен автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бюджетен спортен автомобил

Ako само малко се понапънеш още с цената и влизаш на едно S2000. Дребно, бясно, със задно. Лошото е, че по-евтините са все кабриолети, на купетата им искат малко повечко. Но пък въпрос на търсене и на малко късмет.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз съм им хвърлил око на Алфите Много ми харесват и имам тръпка като се кача. Може да не са най-здравите или най-бързите, но усещането е различно. ...да взема и аз да се почеша малко ли...?
      Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Е 500, 92 - 96 година, опиташ ли веднъж кефа от тая кола, няма и да си помислиш за друга, задно предаване, върви като луда, на 20 години е вече и пак оставя в точка 95 % от колите по улиците, звук, осмак, задно, трябва да се пробва

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
          Е 500, 92 - 96 година, опиташ ли веднъж кефа от тая кола, няма и да си помислиш за друга, задно предаване, върви като луда, на 20 години е вече и пак оставя в точка 95 % от колите по улиците, звук, осмак, задно, трябва да се пробва
          +100
          За тоя двер не се бях сетил!

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
            Колегата до скоро имаше S 500 , така че тая оферта няма да го изкуши

Коментар

Re: Бюджетен спортен автомобил

Чочонето също го имах предвид, но е автоматик и то 4 скорости. Освен това е колекционерска кола и ще ми е жал да я троша. Засега съм стенд бай, понеже нещо ми изчезна желанието да се занимавам с още една стара кола.
              "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Аз лично бих скочил за тези пари в един Corvette C4. А ако решиш да му добавиш и вентилаторче... става яка класика...
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Това е автомобила.Само дето не е ръчка.
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...F6%E5%E4%E5%F1

Коментар

Колега има Nissan 300zx интересна кола е или bmw 850 :-) дърти са ама са класика

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X