Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бюджетен спортен автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бюджетен спортен автомобил

И аз разглеждах такива тарги в началото на годината. Голямо впечатление ми направи... Хюндай Купе! Не се смейте - има един вариант с 2.7 V6 мотор, който ми хареса яко на това малко купенце. Но и той е с предно... И не е престижен

Коментар

Лотуса е по скъп в сравнение със спидстера,може би защото предлагането с ляв волан по рядко.А и аз имах предвид атносферната версия.Една се продаваше в овърдрайв за 19500лв.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Колкото и да мислиш - за този бюджет има БМВ 328 или 528 . Стандартни, изпитани, масови и мощни модели.
        И макар да го мислиш само за уикендите ... скоро ще започнеш да ги ползваш ежедневно.
        За частите ..... не ми се говори. Поддръжката е по-евтина от други марки (посочени тук ).
        Ремонти се налагат само като поддъжка и рядко нещо да се обади заради лошите пътища.
        Имам две - 318 и 320. С климатици . За 4 години още не се е налагало да ги допълвам (климатиците).
        Сменял съм само амортисьори, шарнири и накрайници. И откак се качих на БМВта забравих какъв монтьор съм.

Коментар

Mazda RX8 първите са от 2003г., ванкелов двигател, задно и е наблъскана с екстри.

Коментар

Tвоята кола е просто 200СХ в който и да е от вариантите!За тези пари ще е много яко наточен.Всеки дрифтър с БМВ след проба на 200СХ не иска да слезе от него...!

Коментар

Една Карера ще ти пасне най добре.Малко повече е от бюджет ,но е пък е гъзария.

Коментар

Така както е тръгнало ще се стигне до Макларън Ф1 или Ферари Енцо.

Погледни на Пламен от Варна, Мерцедеса, има го в обявите. Като бях ученик си мечтаех за такъв.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Една Селика или Делта са твоите автомобили.
                  А и да допълня макар, че много хора ще ме освиркат Форд Ескорт Косоурт.
                  За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                  0878 79 20 61 Борис

Коментар

И аз щях да предложа Ланча Делта Интеграле, вярно 4х4 е, но си струва! Не съм карал, но ме возиха веднъж и ми остана спомен за цял живот! Стабилна е като влак в завоите, а за ускорение и максимална скорост мисля, че няма нужда да споменавам! Много здрава кола, части все още има и най-важното - управлява се от човека зад волана, а не от електрониката! Аз лично не съм фен на бегачките с тракшън контрол и всякакви други системи, които като ги изключиш не можеш да вкараш колата в пътя! А ако си истински фен колега - огледай се за някой мускулест американец! Хем ще те заглеждат по пътищата, хем адреналина ти ще е винаги на макс, хем и ще си имаш хоби за цял живот, защото подръжката и развитието на такъв автомобил си е религия и житейска философия едновременно!

П.П. Като започнах с интегралето се сетих, че можеш да си прекарваш много весело и с Форд Сиера Косуърд - стига да намериш читав! Проблема при него е, че части се намират трудно и са скъпи! Имам лични впечатления от Форд Ескорт Косуърд, но там ситуацията с частите е още по-зле! Скъсахме едната задна стабилизираща щанга! Нова само с поръчка от Англия и само една щанга не става (поне тогава не ставаше)! За комплект нови поискаха 12 000 марки! Иначе е ниско летящ изтребител! От Варна до Албена харчеше около 30 кила бензин, но си струваше и последната капка....

Поздрави
                    Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 06-05-11, 07:51.

Коментар

Re: Бюджетен спортен автомобил

Ми аз и 4х4 не искам, понеже в момента и двете ми коли са 4х4... искам задно.
                      Освен това 'имидж' не ме интересува - важното е да ми прави кеф.
                      Сиера Косуърт е класика(тя май е само със задно), но е култов автомобил и мисля ще е много скъпа както за купуване, така и за поддръжка.
                      Мерцедес не ща за спортна кола, освен ако не е някое от новите АМГ-та.

В този бюджет просто идеално влиза 200сх, или Е30+правенето, или е36 328.
                      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Тази седмица се навозих на бегачки и ще ти кажа моите впечатления .BMW M3 stock 320hp набира като лудо 240км/ч са нищо за него но доста нестабилно ми се видя с голяма скорост в завой.Плюсовете на бавареца са много но подръжката на този двигател е адски скъпа.Читава М3-ка около 98 под 12000 поддържана няма да намериш (брачед ми се занимава с BMW-та).Другата бегачка която карах тази седмица беше Subaru Impreza STI с 260hp под капака.Невероятен старт,къси скорости,страхотна стабилност.Точно кола която бих си взел за забавление.
                        Миятата като се наточи става но за дрифт за друго е малко неудобна.
                        Щом неискаш 4х4 се ориентирай направо към М-ките .Ако ще е бюджетна защо негледаш Англичанките ?
                        Лудак

Коментар

Като ще говорим за спомени за мен колата с най-ярките спомени я имаше мой приятел Порше 928 S 4,7 V8 300 коня със задно правеше 300 км/ч като седнеш в нея все едно си в батмобила . Неприятно бърза кола която на улица с 2 ленти от място се завърта и правиш обратен завой , а с 300 км/ч по магистралата за Драгоман е ужасно все едно времето е спряло и караш между всички които са спрели с времето Мисля , че се включва и в бюджета ти , а и по спомен частите не бяха кой знае колко скъпи . А при нея дрифта е част от шофирането като се научиш

Коментар

Колега съжалявам, че ти пълня темата но в момента ми дойде още едно интересно предложение в главата какво мислиш за Форд Капри или за Фолц Костенурка ?
                            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Alfa Romeo 155 Q4 /164 3.0 Q4
                              Трудно се намират и имат големи възможности за доработка. Успех в търсенето!

Коментар

Първоначално публикуван от skandi66 Преглед на мнение
                                Alfa Romeo 155 Q4 /164 3.0 Q4
                                Трудно се намират и имат големи възможности за доработка. Успех в търсенето!
                                +1
                                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X