Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой джип може да тегли най-много ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой джип може да тегли най-много ?

4-5 пъти засичам или в Румъния или Унгария един и същи Нисан Навара ,пича си тегли двойна платформа и си свирка ,без тахографи и ограничения . . . .В тази връзка си мислех за нещо по-практично от Спринтер. Ако е товарен (пикап) значи става , може точно това да е разковничето !???!!
    EX Toyota Land Cruiser 120
    Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Като е пикап и по регистрация- товарен пак си има ограничения за общ товар и с ремарке!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

нисан навара ще ти върши перфектаната работа

Коментар

Не съм много сигурен,но Гранд 5.2 по талон 3600може да тегли.И за теглене Екплорър също става.

Коментар

Конкретно за Паджеро 2.5 къса база по талон му дават 5000кг.общо тегло на състав от ППС.Което означава 2220кг е максималната му маса(също по талон) и разликата до 5000кг можеш да я теглиш която е 2800кг.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
              Не съм много сигурен,но Гранд 5.2 по талон 3600може да тегли.И за теглене Екплорър също става.
              Експлорера със Сиеровия автомат нестава за теглене в общият случай.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

За можене-може ! Друг е въпросът,дали е законно. Преди години довлекох един "тролей" от германско. Чак там разбрах,че е нареден до горе перални и тежеше-нямам си на идея колко...той и затова се беше посрал по пътя. Карах на газ,но на баирите си искаше бензин. Без проблеми до тук.
                Прикачени файлове

Коментар

Колега с disco td5 тегля ремарке със сериозен товар в гората вече 2-ра година и машината се доказва като доста корава!
                  :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

имам Диско Td5 и Рейндж DSE, но знам че от "нормалните" камиончета най-тегли Дефендъра!!! ... иначе един приятел има (и продава) Додж Къминс 6700 кубика ... ама това е екстраваганса

Коментар

С Навара Д40 съм теглил ремарке с две оси натоварено с 80 торби цимент от 50кг, докато на каросерията има още 20.

Коментар

На форд рейнджър дават 1250кг в легена и 3500 кг обща маса на ремарке със спирачки .
                        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Скоро бях гледал едно предавани "пета скорост"
                          На него изпробваха един Фолксваген Тоарег натоварен с 500кг в купето и отзаде на въже закачен един бойнг737 и гада тръгна по-пистата без проглеми
                          0898707872-Здравко

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
                            Скоро бях гледал едно предавани "пета скорост"
                            На него изпробваха един Фолксваген Тоарег натоварен с 500кг в купето и отзаде на въже закачен един бойнг737 и гада тръгна по-пистата без проглеми
                            Е и какво толкос? Аз съм бутал локомотив да запали. А съм 70кг.

Коментар

Мисля, че ще е хубаво да гледаш и предаване, в което Туарега не е натоварен с 500 кг и пак дърпа самолет 737, ако може.
                              Идеята е че всяко МПС с достатъчно сцепление може да тегли Боинг 737. Ако допълнителното сцепление идва от 500 кг( а може и повече) натоварени в купето, то теста не е много показателен от към теглителна сила.
                              Все пак, имай предвид, че ремаркета от всякакъв вид не се връзват с въже, а с твърд теглич(въжето е меко и не предава тежест към МПС-то), част от масата на ремаркето се предава към осите на теглещото МПС, което драстично изменя центъра на тежестта му и пътното му поведение.
                              Не искам да звуча критично към прекрасния Туарег, но да теглиш нещо вързано с въже(без значение колкотежи) по равна самолетна писта(само направо) и да слизаш от Боровец с твърдо прикачен товар са две съвсем различни неща. Медиите са спецове при преекспониране на определени качества или недостатъци и ако им вярваме безрезервно, може да останем доста разочаровани от покупката си.
                              По никакъв начин не искам да кажа, че Туарега не е подходящ за теглене, но ако очакваш да се разходаш с Боинг 737 и 500 кг на задната седалка, по-добре се огледай за нещо от сорта на Актрос(Actros). Има и подходящи системи за стабилност.

Коментар

Здравейте.Искам да ви помоля за съвет.От скоро започнах да се занимавам с пчеларство и ще трябва да транспортирам ремарке с кошери из гори и полета та за целта ще трябва да си закупя джип който да дърпа ремаркето, а също така да ми служи за лична кола. В главата ми се въртят паджеро и патрул ,разполагам с 5 хил.лв. Според вас каква джипка ще е подходяща за моя случай Вижте този клип също.http://vbox7.com/play:778f82bea6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X