Обява

Свий
Няма добавени обяви.

1 година с редукторна УАЗка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: 1 година с редукторна УАЗка.

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Аз винаги съм казвал че УАЗ-а не е за всеки...
    Абсолютно съгласен. Нужна е специална душевна нагласа. Но после удоволствието е голямо
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Не мога да разбера какво удоволствие е да лежиш под колата след всяка разходка

Коментар

Точно за това не си си купил УАЗ..
        VPetrov.photography

Коментар

Не сте споменали и течовете Защото мойте (две Уаз-ки) течаха като Гивгир-и постоянно и от всякъде, това масло, антифриз, та дори течност за чистачки
          А "безотказна" работа не е 200км между ремонтите пък били те и лесни и евтини.
          Другото което ме поразява е че се смятат само частите, ами труда, да не би да работиш без пари или се чудиш какво да правиш по цял ден и така си уплътняваш времето??? Из европата (част от която сме и ние) все по често цената на ремонта е 60-80% труд и 20-40% Части А в една такава "реалност" УАЗ-ката ще излезне "Златна"
          За това и Венци казва че случаини хора не карат УАЗ-ки - Само Майстори

Коментар

Имаше теч на масло от датчика за лампата който смених с нов и от помпата на съединителя течеше спирачна течност. Други течове не е имало и в момента няма картера мостовете и скорости и раздатка са сухи няма даже и омаслено по тях
            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Re: 1 гдина с редукторна УАЗка.

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
              Ако беше правен примерно в Германия щеше да е вечен, защото като конструкция е елементарен. Абе добър замисъл и лошо изпълнение.
              И да струва почти колкото Дефендър
              sigpic УАЗ-452

Коментар

Защо се хващате за труда, отписаните ремонти сумарно нямат 5 часа дори с кафетата. Относно течовете например Хънтъра няма абсолютно никакви течове, за последните 12000км. съм сменил само едно жило газ. Надявам се че постепенно и Патриота ще влезе в час въпреки ,че основно поради некомпетентна начална поддръжка с него проблемите са наистина много и скъпи.

Коментар

не знам колко съм минал с уазката ни (не работи километража предния собственик нещо е модифицирал капака на кутията кадето влиза жилото и няма каде да се включи новото което купих), но по моя предценка не по-малко от 5000 км. 1/3 от тях по шосе 1/3 черен път и 1/3 неекстремен оффроуд. в началото течеше от тук там и като я стегнаха до сега само караме и наливаме бенз/газ...никви кахъри всичко сухо! пали от четвърт на бенз/газ дори сега в студа. има нови халогени (за програмата "фар" ), дясно огледало, HI-FI система , и дори запалка. всичко бачка на 6 без шибания километраж и страшно ме дразни....
                  не съм си изцапал ръцете още (а и нямам намерение) давам я на майстор (до сега само за смяна на спир.помпа която си беше финиширала още като купих джипката - минах през цяла България практически без спирачки и единствения ми попътен инструмент бяха стотинки в джоба, и катарамата на колана ми...касмет...
                  "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнение
                    ...минах през цяла България практически без спирачки и единствения ми попътен инструмент бяха стотинки в джоба, и катарамата на колана ми...касмет...

Ми нали си Факир

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                      Имаше теч на масло от датчика за лампата който смених с нов и от помпата на съединителя течеше спирачна течност. Други течове не е имало и в момента няма картера мостовете и скорости и раздатка са сухи няма даже и омаслено по тях
                      А масло в тях има ли??? Значи е произведена в сряда.
                      http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                      Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

А стига бе,не вярвам да са чак толкоз зле тез уазки.На времето в казармата май даядеха повече.
                        Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen - Dezki Преглед на мнение
                          А масло в тях има ли??? Значи е произведена в сряда.
                          Разбира се че има масло Но е пробвано с други УАЗки че вървят с всякакво масло преработено с години без никакви проблеми

Коментар

За да се свалят гърнетата в гората на редукторна Уазка се иска голямо усилие. Тия са големи душмани май...
                            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Не се знае ,може и сами да са паднали,след това което прочетох не бих се учудил.Но това одавна се установи,че зглобката на новите уазове няма нищо общо с тези произведени до осемдесетте.А и особенно,когато руснака е решил да модернизира и да придаде комфорт, става сложно.Аз на газката тази година и навъртях 16500км ,сменил съм скоростната кутия /но тя си беше за смяна още когато я сложих /,предвиден ремонт,редовна смяна на масло и възд. филтър.Не съм долял грам антифриз.Карана е почти 80% извън пътя.
                              Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Гърнетата не са паднали сами а водачите който я карат ги къртеха не един път Последния път когато отидох да я взема за ремонт я бяха карали няколко дни на сух асвалт с включени хъбове и включен преден мост и казаха че не са обърнали внимание

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X