Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оff road тунинг на УАЗ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Оffroad тунинг на УАЗ??

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
    Спирачки, хидравлики, компресори и още куп неща са в сферата на доработките, които хич не са малко и няма как човек да не ги направи, ако се е нагърбил с промяна на основни възли...
    Да но, гуми над 35ци + фланци и без хидравлика... трябва да ме бият с пари , за да я подкарам доброволно
    sigpic УАЗ-452

Коментар

четох много теми за уаза питах много хора които са се доближавали .Това си остава колата за рзходки в гората във всяккво време. А на голди уаза още ли се продава и дали може да му се върне стария покрив според вас. Повече ми харесва
      HONDA AFRICA TWIN XRV 750 RD 04

Коментар

Стария му покрив е срязан и от него е направен новия. Потърси му обявата за продажба и виж.
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Цветан,купи неговия за 600лв.от Пламен.

Коментар

Аз бих препоръчал да погледнеш и Уаз Хънтър. В момента се продават няколко, на прилична цена - дори този на Петър е доста подготвен.

На моя съм му махнал броните, сложил съм му лебедка и нови ресьори 4 листови и съм доста доволен от резултатите. За не прекалено тежки разходки много добре се справя, а и по пътищата се кара доста по конфортно.

Коментар

До: Оff road тунинг на УАЗ??

Колега,а аз бих ти казал:не купувай нищо освен хубави гуми,ако дойдеш утре в Самоков,ще видиш газката на Славчо,една от най-очуканите,освен едни тракторни гуми няма никакъв тунинг,нито лебедки,нито шперове нищо.Решил е да кара леко щото много е изгнил джипа,но ако не го счупи,ще мине трасето като подготвените джипове.Ти сам ще си направиш изводи,просто не залитай ,по -много скъпи машини,намери си твоята и се научи да я караш добре.

Коментар

Първоначално публикуван от петър442 Преглед на мнение
                четох много теми за уаза питах много хора които са се доближавали .Това си остава колата за рзходки в гората във всяккво време. А на голди уаза още ли се продава и дали може да му се върне стария покрив според вас. Повече ми харесва

Сигурен съм, че в момента в който влезнеш в гората и машината ти започне да се накренява навсякъде, започнеш да се заклинваш между дърветата и всички ръбчета в задната част барабар с джамовете ти добият странен вид, ще промениш мнението си.
                По-въпроса за редукторните мостове. Е няма такава благина. колата минава на места на които други машини гледат от далеч. Били се чупели... Глупости. Лично съм виждал какви екстремални възможности имат. Стигал съм до места на които не бих отишъл с друг джип. Още нещо. Покрай мен и моята машина са идвали и карали много други и май от тях само моята е постоянно в движение .
                По-въпроса с блокажите. Има два начина на преудоляване на препятствие. Първият е да се засилиш (без блокаж) и нещото, което е останало от колата да се отъркаля от другата страна. Другият е бавничко за кеф да усетиш препятствието и мазно да минеш от другата страна. Тук задължително ти трябва блокаж. Всичко друго е мазохизъм и за водача и за колата. Този тип шофьори не трябва да се толерират (това става главно по състезанията).
                По-въпроса за уазките. С моята на дълъг път се чуствам комфортно в границити от 150-200 км. след, което започва да ме уморява (все пак съм и дърт) , а в горска експлоатация просто няма равна. Вървиш с километри и най- често чакаш останалите в групата с часове.
                LZ1VMH

Коментар

До: 1 година с редукторна УАЗка.

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                  Здравей колега. Колегите тук са ти отговорили много точно преди аз да ти пиша. Най добре подготвената и най проходимата УАЗка която се продава тук е тази на Голди. Има много теми за нея във форума.

Наборче, както винаги ще се съглася с теб. Лошото е че шофьора го небива.
                  LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от 4i4o mi Преглед на мнение
                    Скромно мнение и от мен-Не се вкарвай в прикрючение човече.На Голди УАЗа само емблемата е на УАЗ,всичко друго е страшно много пари и време,и пак си е старо

Опа, не само емблемата. Двигател, мостове, купе, шаси, че то всичко си е Уаз.
                    Защо да е стара... На три години и половина е . А беше новичка, лъскава с полиетиленчета по седалките... И с руски гуми .
                    LZ1VMH

Коментар

На три години и половина е . А беше новичка, лъскава с полиетиленчета по седалките... И с руски гуми сега като я гледам сърцето ме боли че нямам пари инъче ако ми бяха в джоба бих дошъл веднага при теб

Коментар

това са уазки които гледах в интернет и горе долу подобни във vbox за такива гуми трябва ли V8
                        Прикачени файлове

Коментар

Това е гумата - 12.00-R16
                          За нея си трябва тяга под капака, много е агресивна и трудно се развърта.
                          Днешното състезание в Самоков доказа, че тракторната шарка е най-добра за такъв тип каране.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                            Това е гумата - 12.00-R16
                            За нея си трябва тяга под капака, много е агресивна и трудно се развърта.
                            Днешното състезание в Самоков доказа, че тракторната шарка е най-добра за такъв тип каране.
                            жалко че цветан те беше с такива дано за утре някой му услужи с 9-ки тракторки да докаже руската мощт
                            Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Това,има момчето с това кара,но пък се представи отлично.Просто състезанието в Самоков,реши отдавна водения спор,за най-добрата гума за сняг и кал.-тракторната.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                                ... Просто състезанието в Самоков,реши отдавна водения спор,за най-добрата гума за сняг и кал.-тракторната.
                                А колко коли караха със Саймекс, Богър и т.н.?
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X