Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пич оправи ми УАЗката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Пич оправи ми УАЗката

БОЗА!Пие е я документирано е.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
      БОЗА!Пие е я документирано е.

Предател.
      LZ1VMH

Коментар

Благодарение на Голди имам нова задна седалка.
        Тортата и бозата са от мен.

Коментар

Днес се захвананах с една работа където не ми се вършеше (немам нерви)да приведа арматурното табло в изправност, всичко да му работи и да изглежда добре на външен вид.Инсталацията пипана от който разбира и от такива където не разбиратта и АЗ след тях,сваляне на таблото и бях решил да отида в магазина и НОВО да ама не в магазините таблата който продават са за старите инсталаций и не стават за моятаи се захванах за работа времето слънцево и си купих БИРА да ми спори работатаИзпих бирата и нищо не стана
          Прикачени файлове

Коментар

Като изпих бирата ходих пак за бира и хванах флекса да си направя резервоарите че трети ден работи на изпарения от карбураторанали си нямам резервуари вечеи си изрових мойте от купчината желязо и ги срязах, и пак свърши биратаи спрех да работим.
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
              ......немам нерви......
              е аз имам, ама нямам схеми....но може да си пазим страх на мързела, събота цял ден и неделя следобед съм свободен.
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

След като ми я ОГРАБИХА направо си я обескости(радиятор,СК,РК,преден и заден кардан, реле за зареждане) .Охранителчето "автомонтьор"кара червен Форд ФИЕСТА с № СО
                Булдоче УАЗа направо грее . Като гледам такива произведения на изкуството и аз все повече се навивам да стегна една уаз-ка.

Ако имаш пълния рег. № на колата на охранителчето можеш да ми го дадеш на едно л.с.(специално ще се постарая да остане без СУМПС за определен период от време).
                Успех в начинанието и чакаме още снимки.
                "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

И сега с 8-ка ли си или не?
                  Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                    И сега с 8-ка ли си или не?
                    Не съм го слагал още,ще я регистрирам и тогава ще правя смяната с V8 Ходих и до Технотест но от там разбирачите казаха че не става,отвориха една книжка от 1976г. извади кг. на V8 и той бил по тежък с 100 кг. и рамата на Уаза нямало да издържии разговора приключи със споменаване на нечий майки(а Шкода Фабия комби става 7 местна)Голями смешници са там.

Коментар

Дали не е даже 80 кг.

Аз като слагах моя си викам тежък е ама па и една лебетка ти е 40-50 кг и викам са за толкова нема да сму берем ядове.

А за това твърдение,че се намалявала проходимостта въобще не съм съгласен поне за момента.

Коментар

Разликата е 80 кг.мерих гиКак е дай снимки. И доволен ли си

Коментар

Еми доволен съм.Разликата е огромна.Мене ми харесва.Получиха се няколко забележки ака като го заслагаш ни се обади да ти кажа да не се повтарят.

Ето тука:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...4&postcount=31
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                            Еми доволен съм.Разликата е огромна.Мене ми харесва.Получиха се няколко забележки ака като го заслагаш ни се обади да ти кажа да не се повтарят.

Ето тука:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...4&postcount=31
                            КРАСОТА Ето един стимул за мен.Ако има нещо неясно ще досаждам с въпроси.

Коментар

Няма проблеми.

Незнам ясно или неясно ама ще е добре да се чуем или видиме преди да го заслагаш за да избегнеш някой проблеми. който после се отстраняват по гадно.

Са нямам време иначе може и тука да ги напиша обаче ще е друг ден.

Коментар

(а Шкода Фабия комби става 7 местна)Голями смешници са там.
                                А моя нисан патрол GR 2003г. дълга база с фабричен 3ти ред седалки е 5+1.
                                Не са смешници, спестовници са.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X