Това сигурно е към кило така като гледам
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пич оправи ми УАЗката
Свий
X
-
Уф, успокоих сеПървоначално публикуван от buldogGoldy мети си гумаджийното преди да снимаш
Да поясня гумите с джантите са за УАЗката, Витарата само може да
си мечтае за такива джанти с гуми

Щот трансмисията и щеше да живее до първия коловоз, с твоя "лек" крак на педала
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Щях да ги сложа и на Витарата но трябва да си поиграя с флексаПървоначално публикуван от quadraУф, успокоих сеПървоначално публикуван от buldogGoldy мети си гумаджийното преди да снимаш
Да поясня гумите с джантите са за УАЗката, Витарата само може да
си мечтае за такива джанти с гуми

Щот трансмисията и щеше да живее до първия коловоз, с твоя "лек" крак на педала

Коментар
-
Нема нужда, те ще си направят място, ама ще усучеш всички валове като прани гащи
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ти нали не ме подстрекаваш за такива работи защото ще го направяПървоначално публикуван от quadraНема нужда, те ще си направят място, ама ще усучеш всички валове като прани гащи

Но сега правя Уазката и друго не ме интересува
Ако знаеш за двигателя какво съм подготвил за моя тежък крак
Коментар
-
Не ти е виновна машината ами липсата на спирачки в главата на шофьора!
Това се отнасяше не за УАЗ-а а за теб
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар