Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пич оправи ми УАЗката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Пич оправи ми УАЗката

Ако ще е гарга да е рошава. Едни образи от Москва по миналата година си сложиха на една от УАЗ-ките двигател 5.7 от Шевролет, барабар с автоматика към него. Раздатката е от Газ-69. Е те там нещата са вече сериозни
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
      Ей, човек пусна ми мухата с този V-8 .
      Разрових из руските форуми , правят го хората.
      Реших ,и аз ще слагам. Барабар и Пена с мъжете.
      Наскоро ми подариха ей този грозник (долу на снимката),с гордия надпис на предния капак.
      Обадих се тук там и намерих двигател змз 523 от Паз. Те са 4,7 л.
      300 лв. окомплектован ,собственика се кълне че е перфектен.
      Искам да те питам за маховика . Ще намаляш ли тежината му ? Ако да, колко ? Защото олекотяването е нож с две остриета.
      Олекоти маховика без да се замисляш!
      Аз самият ще правя това..
      Само след " интервенцията" при фрезиста трябва да го балансираш.
      После живота му е съпоставим с този на оригиналния .
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
        Ей, човек пусна ми мухата с този V-8 .
        Разрових из руските форуми , правят го хората.
        Реших ,и аз ще слагам. Барабар и Пена с мъжете.
        Наскоро ми подариха ей този грозник (долу на снимката),с гордия надпис на предния капак.
        Обадих се тук там и намерих двигател змз 523 от Паз. Те са 4,7 л.
        300 лв. окомплектован ,собственика се кълне че е перфектен.
        Искам да те питам за маховика . Ще намаляш ли тежината му ? Ако да, колко ? Защото олекотяването е нож с две остриета.
        Ще слагам ЗМЗ 511 и няма да пипам маховика скорости, раздатка ще са си оригиналните Руснаците го изместват назад с 17 см. и слагат преден кардан от 452 заради тежеста от двигателя 80кг. Аз няма да го местя назад а измесвам резервоарите отзад в багажника и с килограмите на газовата бутилка ще изравня килограмите на предния мост със задния,отпред двигател с 80кг. по тежък от оригиналния, лебедка40кг.равно на 120кг. отзад в багажника върху калниците от двете страни 2 бр.резервоари по 30кг. и газова бутилка 60кг. под задната седалка.

Коментар

Първоначално публикуван от TurboKuчekBabait Преглед на мнение
          Олекоти маховика без да се замисляш!
          Аз самият ще правя това..
          Само след " интервенцията" при фрезиста трябва да го балансираш.
          После живота му е съпоставим с този на оригиналния .
          Първо не правиш бегачка, Уазката и трябват обороти но не на такава цена ЗМЗ 511 на 2500 оборота има 300 Nm по големи обороти не ти трябват

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
            Първо не правиш бегачка, Уазката и трябват обороти но не на такава цена ЗМЗ 511 на 2500 оборота има 300 Nm по големи обороти не ти трябват
            Прав си не и трябват по-големи обороти, но само си представи за какъв екшън ще става дума...

Коментар

Ето Волга с такъв двигателhttp://videos.streetfire.net/search/...22d70282e5.htm

Коментар

Емо,Емо,един път те резнАх-V8 слагаш... А после,като се бЕгаме,къде ше търсиш 16-цилиндров...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от TurboKuчekBabait Преглед на мнение
                  Прав си не и трябват по-големи обороти, но само си представи за какъв екшън ще става дума...
                  При тежък крак трошене на деференциали и скорости

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                    Емо,Емо,един път те резнАх-V8 слагаш... А после,като се бЕгаме,къде ше търсиш 16-цилиндров...
                    Не си спомням да сме се бегали, последния път жената вдигна воЙЙЙ до небето но с Уазката ще те бегам задължително

Коментар

• Re: Пич оправи ми УАЗката

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      В двора на ПЖИ-то има един двигател от влак мисля беше баш 16 цилиндров а може и повече да беше не помня,па и бая ми ти цилиндър вади с диаметър колкото кофа некаде
                      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                        В двора на ПЖИ-то има един двигател от влак мисля беше баш 16 цилиндров а може и повече да беше не помня,па и бая ми ти цилиндър вади с диаметър колкото кофа некаде
                        Не става няма къде да се сложи Двигателя е ясен ЗМЗ 511 ще бъде, всичко си пасва

Коментар

А имаш ли предположение за разхода на гориво - дали си чул,видял,прочел от някъде.
                          Бе кво те занимавам и аз?Кво му сипеш нищо нема да ти върне
                          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Не си спомням да сме се бегали, последния път жената вдигна воЙЙЙ до небето но с Уазката ще те бегам задължително
                            Извинения,извинения...

Коментар

Не става няма къде да се сложи Двигателя е ясен ЗМЗ 511 ще бъде, всичко си пасва
                              Що,бре?Ше земеш един за предния мост и един за дзадния...ше си 4х4х16х16,малииииии

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                                А имаш ли предположение за разхода на гориво - дали си чул,видял,прочел от някъде.
                                Бе кво те занимавам и аз?Кво му сипеш нищо нема да ти върне
                                Ще го направя и тогава, нищо не може да ме откаже

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X