Абе как да кача снимки както си трябва
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пич оправи ми УАЗката
Свий
X
-
До колкот знам си е както преди в стария форум само че трябва да си настрои профила за да ти излизат всички тагове когато пишеш виж във във въпроси и отговри там пише по ясноПървоначално публикуван от buldog Преглед на мнениеАбе как да кача снимки както си трябваДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Ще има и подложки на ресьорите по дебелите ще бъдат отпред , но след като сложа новия двигател.Резервоарите вече няма да бъдат където са на всяка УАЗка, а ще бъдат отзад върху задните подкалници,за да изравня натоварването което ще се получи от по тежкия двигател с 80 кг. и лебедката 40кг. общо 120 кг. отпред, резервоарите и газовата бутилка ще бъдат върху задния мост плюс допълнителен багаж(скара,въглища,кирка, лопапа,хладилник,крик,каса бира,въжета,шегели,полиспас,и всичко необходимо зада се напълни хладилника)
Коментар
-
Не става излизат ми само като прикачени файлове и тези усмихващите не искат да бачкат за менеПървоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеДо колкот знам си е както преди в стария форум само че трябва да си настрои профила за да ти излизат всички тагове когато пишеш виж във във въпроси и отговри там пише по ясно
Коментар
-
Аз също мислих над това да сложа такъв двигател, но се отказах заради теглото. Щом го имаш слагай. Тъкмо ще видим как ще се отрази на проходимостта.
Докато мислих по въпроса реших, че е крайно наложително с този нискооборотен двигател да се сложат волгови диференциали ( възможно най-бързите: от Волга 2410- пред. отн. 1:3,6 ), защото трябват високи обороти да се чистят гумите. А и при катерене оборотите не пречат ( виж Соти какво прави с едните само обороти ).Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
-
Гледах преди време в сп.4х4 клуб - руското имаше статия за един руснак как е сложил двигател от ГАЗката и той беше сложил диференциали от Волга от тези новите дето не се цепят има ги и на някой от Латвийте но като тръгне УАЗика Емо ще прецени какви ще бъдат подходящи.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Продължавам да работя по УАЗката и то вече сам, след като поседя при един майстор за боядисване няколко дни и не и дойде ред реших Аз да се захвана с тази не лека работа.За парите който щях да дам за работа си купих материали, а парите за материали ще си купя Бира да има с какво да си утолявам жаждата докато работя
Коментар
-
Евала Емо! Може и с мечето да я минеш, тамън ще е мат и няма да и личи надрасканото от шубрака.
Последно редактирано от quadra; 10-02-07, 22:01.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Аз не се притеснявам да питам и ако нещо не ми е ясно си питам.Но ме дразни друго "ТАРИКАТИТЕ"
Значи първо се захванах с грундирането на новата ламарина, която преди това я измих за да хване ръжда оставих УАЗката на проветриво място да изсъхне и след това с новия пистолет си я боядисах, след изсъхване на грунда се започна с пръскането на подподовото покритие BODY 950 и за него си купих пистолет и с него се справих
За компресор си ползвам VOLVO FH 12
Но бирата си я пия сам
Коментар
-
На мен проблема ми е как ще изпия бирата, а не как ще боядисам УАЗката за боядисването ще се науча, а пиенето на бира си го мога без да се учаПървоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнениеАко не си боядисвал досега друго освен гаражен портал,не се свени ,попитай ,ще ти се обясни .
Първо- каква е боята?
Първо боята е Шуменско и след кафето почвам да боядисвам
Коментар
-
Бре ,човек аз мислех че никога не си боядисвал затова се уплаших да не почнеш направо с пистолета!
И аз не съм специалист , знанията са ми предимно от гледане, но пък тук има хора които могат наистина да ти дадат ценни съвети.Това имах предвид.
И аз кърпя и боядисвам като хоби но специално в боядисването имам още мнооооооооого да уча.
Наздраве! Моя гараж поздравява твоя гараж!
Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
-
Аз наистина никога не съм боядисвал но се уча и то с удоволствие сам си правя УАЗката и ми е приятноПървоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнениеБре ,човек аз мислех че никога не си боядисвал затова се уплаших да не почнеш направо с пистолета!
И аз не съм специалист , знанията са ми предимно от гледане, но пък тук има хора които могат наистина да ти дадат ценни съвети.Това имах предвид.
И аз кърпя и боядисвам като хоби но специално в боядисването имам още мнооооооооого да уча.
Наздраве! Моя гараж поздравява твоя гараж!
Наздраве и от моя гараж
Преди да започна и аз се консултирах с кое първо до започна.Купих си два пистолета за боядисване шпакли за китосване пласмасови и метални, шкурки и други необходими материали
Коментар
-
Re: Пич оправи ми УАЗката
Ей, човек пусна ми мухата с този V-8 .
Разрових из руските форуми , правят го хората.
Реших ,и аз ще слагам. Барабар и Пена с мъжете.
Наскоро ми подариха ей този грозник (долу на снимката),с гордия надпис на предния капак.
Обадих се тук там и намерих двигател змз 523 от Паз. Те са 4,7 л.
300 лв. окомплектован ,собственика се кълне че е перфектен.
Искам да те питам за маховика . Ще намаляш ли тежината му ? Ако да, колко ? Защото олекотяването е нож с две остриета.Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар