Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пич оправи ми УАЗката
Свий
X
-
Хубавите неща се чупят лесно в гората. Така че зарязвай подробностите и тръгвай по разходки.Първоначално публикуван от buldogЩе стане МНОГО скороПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовТя твоята разходка е далечно понятие.Първоначално публикуван от buldogЦелта е колкото е възможно по Уазката да има по малко кит или дориПървоначално публикуван от TsvetanТая врата май с мистрията ще трябва да я китосвате?
да няма, защото още на първата разходка
ще падне кита 

и на мен ми се кара много но хубавите неща стават бавно
LZ1VMH
Коментар
-
Голди, какъвто си перфекционист не мога да свържа това дето го пишеш с теб...Като ти чете постовете човек, ще рече че по твоите коли всичко е вързано с тел и залепено с тиксо мама му стара
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Напредвам до боя го докарвам вече,и лебедка си имам вече от GoldyПървоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнениеЕмоооо , до къде я докара тая УАЗка ?
Кога ще я видиме ? Готова , де !
ще взема една каса бира и ще те викам за консултация .
Коментар
-
Ами ела сам си пия биратаПървоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнениеУуууууууууууууу
КАСА бира !
Идвааааааам !
Коментар
-
И така най накрая приключих с изкърпване изчукване и всичко свързано с ламарини, по купето беше подменен изцяло пода с нова ламарина и нови греди,породи факта че си взех едни гуми с едни джанти с отрицателен офсет -10 се наложи малко промяна на калниците с рязане и нагряване с оксижен за да се направи нов профил на калника,изрязани бяха и 7 см от вратите и стъпенките в момента височината от земята до стъпенката е 52 см.докато пиша в момента се сещам че УАЗката е станала и по широка, утре ще я премеря да видя с колко е станала по широка.Само от гумите с джантите УАЗката стана по висока в момента клиренса е 27 см.Предни седалки от Ауди 100,и днес вече има и готова задна тръбна броня. Утре влиза за боядисване и ще я снимам на този етап.После на ред е монтажа на лебедката че иначе няма да мога да ходя на разходка с групата. И най на края монтажа на V8 ЗМЗ 511
Коментар
-
Това нали не е майтапПървоначално публикуван от buldog Преглед на мнениеИ най на края монтажа на V8 ЗМЗ 511
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Аха V8
Емо е готов за нашата партия на х`американските змейове (нищо че не е от пиндостан, произхода на мотора си е баш такъв)
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Не не е майтап имам го двигателя но първо ще регистрирам УАЗката в КАТ и тогава ще го правя това изпълнение защото от Технотест немогат да ми изпитат реконструкцията защото работят с много стари книжки имам документи за всичко но на този етап няма да стане, ще я карам така.Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеТова нали не е майтап

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар