Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори при УАЗ 469Б! Жабкови, нов модел и тунинг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Реномирана фирма но не колкото Билщейн или Кони...
    VPetrov.photography

Коментар

Е.. вече се убедих,и решавам да сложа амортисьори "кони",колко струва единят и от къде може да го купя?В смисъл такъв, че да е качествен!! Проверих руските тука в Троян с по 28лв,но както казахте, че не са стока..! Та значи кони, захващането по същия начин ли е? И мога ли да не махам жабките,ами така и двете за двойно действие..
      Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Ако ще слагаш KONI махай жабките задължително иначе амиртисьора няма да си върши работата изцяло жабките ще пречат да се сгъва/разгъва по целия ход!!
        no signature no problems

Коментар

До: Амортисьори при УАЗ 469Б! Жабкови, нов модел и тунинг

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Ъ-ъ, не! Сичко - на бунището на историята! Общо взето посоката е хидро-пневматична и управляема, да. Естествено че от фабриката, ама от друга
          Е, без голям завод не приличен, никакъв не можеш да направиш. Айде, един бутиков сигурно ще събера и на ръка, ама това не е квото търсим Пари за такъв клас машини никой няма да ми даде. Не знам дали такова чудо имат и в Хидравлика в Казанлък. Точността и финишните обработки в такива производства са брутални, това е много скъпо((( А аз за всеки случай искам да разкарам всичките такива агрегати, като клас. Многото чаркове ме подтискат. Аз съм прост човек, много-много не им разбирам, стряскам се и искам да ги няма. Хем да не страдат и естетичните ми чувства. Една подпряна колонка - и кой на къде е. А колелата - нагоре-надолу
          Имам някакви две големи бутилки,демпфери,от едната страна се компресира въздух,или да кажем азот,а от другата бутало натиска масло,така предполагам,те са заварени и неразглобяеми,от някаква хидравлична система ги взех,може би за фреон,не знам,големички са.Вероятно на този принцип е окачването на Ситроен ?

Коментар

И аз да попитам нещо.Всички тези марки амортисьори,които изброявате, подходящи ли са като размер за УАЗ който е без изменение в окачването? Т.е без промяна във височината .Всичко си е оригинално със жабки. Махам жабките ,заварявам планките и слагам амовете и всичко 'заспива ' .Така ли ?

Коментар

Да ви попитам конзолата за амортисьор на хънтъра няма ли да свърши някаква работа.
              Не съм се блъскал с този въпрос
              Прикачени файлове
              only 4 x 4,sim AWD

Коментар

И това е вариянт - отрязва се рамото на жабката и се заварява в/у планка 10 мм.
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
                  Да ви попитам конзолата за амортисьор на хънтъра няма ли да свърши някаква работа.
                  Не съм се блъскал с този въпрос
                  Тези неща ги има налични в нашия склад може да ги види примерно Драго и да каже стават или не стават.

Според мен стават. Просто трябва да се напаснат
                  only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Първоначално публикуван от tihoto Преглед на мнение
                    И това е вариянт - отрязва се рамото на жабката и се заварява в/у планка 10 мм.
                    Не го препоръчвам този вариант.Аз ги бях направил стойките от жабковите рамена,но се скъсаха точно до заварката.
                    Всеки ритник отзад,води до крачка напред! ;)

Коментар

Първоначално публикуван от la4o_svoge Преглед на мнение
                      Не го препоръчвам този вариант.Аз ги бях направил стойките от жабковите рамена,но се скъсаха точно до заварката.
                      Рамото на жабковия амортосиор е някаква стомана, имам счупено такова на две, затова не си успял да го завариш към планката.
                      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Вече 4г. е така и няма проблем.Кара се само по черни пътища.

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                          Рамото на жабковия амортосиор е някаква стомана, имам счупено такова на две, затова не си успял да го завариш към планката.
                          Към планката се заварява без никакви проблеми.Имах предвид,че се счупиха самите рамена над заварката.Виж снимката.

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнение
                              Тези неща ги има налични в нашия склад може да ги види примерно Драго и да каже стават или не стават.

Според мен стават. Просто трябва да се напаснат
                              Ще стане разбира се.
                              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                                Ще стане разбира се.

Ми то и цената е 12 лв. Щяхме да преработваме някакви коли
                                и ги докарахме.

Мисля че мога да докарам и за УАЗ-469 но трябва да проверя.
                                only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X