Реномирана фирма но не колкото Билщейн или Кони...

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Амортисьори при УАЗ 469Б! Жабкови, нов модел и тунинг

Свий

X
- 

Е.. вече се убедих,и решавам да сложа амортисьори "кони",колко струва единят и от къде може да го купя?В смисъл такъв, че да е качествен!! Проверих руските тука в Троян с по 28лв,но както казахте, че не са стока..! Та значи кони, захващането по същия начин ли е? И мога ли да не махам жабките,ами така и двете за двойно действие.. Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494 Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
 Коментар
- 

До: Амортисьори при УАЗ 469Б! Жабкови, нов модел и тунинг

Имам някакви две големи бутилки,демпфери,от едната страна се компресира въздух,или да кажем азот,а от другата бутало натиска масло,така предполагам,те са заварени и неразглобяеми,от някаква хидравлична система ги взех,може би за фреон,не знам,големички са.Вероятно на този принцип е окачването на Ситроен ?Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЪ-ъ, не! Сичко - на бунището на историята! Общо взето посоката е хидро-пневматична и управляема, да. Естествено че от фабриката, ама от друга 
 Е, без голям завод не приличен, никакъв не можеш да направиш. Айде, един бутиков сигурно ще събера и на ръка, ама това не е квото търсим Пари за такъв клас машини никой няма да ми даде. Не знам дали такова чудо имат и в Хидравлика в Казанлък. Точността и финишните обработки в такива производства са брутални, това е много скъпо((( А аз за всеки случай искам да разкарам всичките такива агрегати, като клас. Многото чаркове ме подтискат. Аз съм прост човек, много-много не им разбирам, стряскам се и искам да ги няма. Хем да не страдат и естетичните ми чувства. Една подпряна колонка - и кой на къде е. А колелата - нагоре-надолу Пари за такъв клас машини никой няма да ми даде. Не знам дали такова чудо имат и в Хидравлика в Казанлък. Точността и финишните обработки в такива производства са брутални, това е много скъпо((( А аз за всеки случай искам да разкарам всичките такива агрегати, като клас. Многото чаркове ме подтискат. Аз съм прост човек, много-много не им разбирам, стряскам се и искам да ги няма. Хем да не страдат и естетичните ми чувства. Една подпряна колонка - и кой на къде е. А колелата - нагоре-надолу 
 Коментар
- 

И аз да попитам нещо.Всички тези марки амортисьори,които изброявате, подходящи ли са като размер за УАЗ който е без изменение в окачването? Т.е без промяна във височината .Всичко си е оригинално със жабки. Махам жабките ,заварявам планките и слагам амовете и всичко 'заспива ' .Така ли ?
 Коментар
- 

Тези неща ги има налични в нашия склад може да ги види примерно Драго и да каже стават или не стават.Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеДа ви попитам конзолата за амортисьор на хънтъра няма ли да свърши някаква работа.
 Не съм се блъскал с този въпрос

Според мен стават. Просто трябва да се напаснатonly 4 x 4,sim AWD
 Коментар
- 

Не го препоръчвам този вариант.Аз ги бях направил стойките от жабковите рамена,но се скъсаха точно до заварката.Първоначално публикуван от tihoto Преглед на мнениеИ това е вариянт - отрязва се рамото на жабката и се заварява в/у планка 10 мм.Всеки ритник отзад,води до крачка напред! ;)
 Коментар
- 

Рамото на жабковия амортосиор е някаква стомана, имам счупено такова на двеПървоначално публикуван от la4o_svoge Преглед на мнениеНе го препоръчвам този вариант.Аз ги бях направил стойките от жабковите рамена,но се скъсаха точно до заварката. , затова не си успял да го завариш към планката.

"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди , затова не си успял да го завариш към планката.

"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
 Коментар
- 

Към планката се заварява без никакви проблеми.Имах предвид,че се счупиха самите рамена над заварката.Виж снимката.Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеРамото на жабковия амортосиор е някаква стомана, имам счупено такова на две , затова не си успял да го завариш към планката.Всеки ритник отзад,води до крачка напред! ;) , затова не си успял да го завариш към планката.Всеки ритник отзад,води до крачка напред! ;)
 Коментар
- 

Ще стане разбира се.Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеТези неща ги има налични в нашия склад може да ги види примерно Драго и да каже стават или не стават.

Според мен стават. Просто трябва да се напаснатГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
 Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеЩе стане разбира се.
 Ми то и цената е 12 лв. Щяхме да преработваме някакви коли
 и ги докарахме.

Мисля че мога да докарам и за УАЗ-469 но трябва да проверя.only 4 x 4,sim AWD
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар