До: КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ
И аз също карам със старите 7 -ци ВМЗ и нямам за сега никакъв проблем преди година слагах Бош-мош и незнам какви други само ядове с тях. Според мен слагай 7-ци и газ колкото може. 

И аз също карам със старите 7 -ци ВМЗ и нямам за сега никакъв проблем преди година слагах Бош-мош и незнам какви други само ядове с тях. Според мен слагай 7-ци и газ колкото може.

Припука и до там и неще да откине. Стопих стартера,10 лв бензин ги прекара от през карбуратора до аспуха и това е. На следващия ден свалям свещите и ги проверявам една по една. От 8 броя 5 не работят,една работи горе долу и 2 що годе ставах
 Припука и до там и неще да откине. Стопих стартера,10 лв бензин ги прекара от през карбуратора до аспуха и това е. На следващия ден свалям свещите и ги проверявам една по една. От 8 броя 5 не работят,една работи горе долу и 2 що годе ставах  Сменям свещите с някакви стари сбирани по кутии ите и буклуците слагам ги и двигатела пали от четвърт оборот. Вече първото нещо в което се усъмнявам са свещите ако ще и на 2 минути работа да са.
  Сменям свещите с някакви стари сбирани по кутии ите и буклуците слагам ги и двигатела пали от четвърт оборот. Вече първото нещо в което се усъмнявам са свещите ако ще и на 2 минути работа да са.
Коментар