здравейте колеги имам следните въпроси:имаме уаз 469 двигателя му е с квадратните колектори на баир не помня да сме включвали бавни.При 50 см сняг всички баири на 2 ,но понякога пада на 1 ва.Но се развали и вземахме една бордова уазка която същите баири умалява от 1 ,че дори и от 2 ра бавна, освен това проходимоста и е много по ниска от уаз 469.карал съм и друг 469 ми и той същата работа само 1 че и бавните някаде.И на 3 те машини двигателите има са същите, само че на нашият уаз 469 двигателя си го въртиш на ръка а на другият 469 неможеш го завартя с манивелата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Двигателят няма сила
Свий
X
-
До: двигателя няма сила
виждал сам и повече от 50 см(над кръста ми е.1.70 съм) а сега е 20-25 смПоследно редактирано от boychoivanov; 05-01-09, 21:08.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
Съдействие на закъсали автомобили
Коментар
-
Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениевиждал сам и повече от 50 см(над краста ми е)
Не те знам колко си високЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениездравейте колеги имам следните въпроси:имаме уаз 469 двигателя му е с квадратните колектори на баир не помня да сме включвали бавни.При 50 см сняг всички баири на 2 ,но понякога пада на 1 ва.Но се развали и вземахме една бордова уазка която същите баири умалява от 1 ,че дори и от 2 ра бавна, освен това проходимоста и е много по ниска от уаз 469.карал съм и друг 469 ми и той същата работа само 1 че и бавните някаде.И на 3 те машини двигателите има са същите, само че на нашият уаз 469 двигателя си го въртиш на ръка а на другият 469 неможеш го завартя с манивелата.Нали сме мнооого умни ,та затова се съсредоточихме в/у Важното !!!
Браво на всички !!! Успех и на вас като зададете въпрос и молба за помощ !!!
Причините може да са много ??? Ето една възможност - провери си гърнетета да не са вече за смяна ??? Просто ги откачи и ако дойде мощност - ги смени !
Сега и другите ще дадат по някой акъл и ... проблема ще си замине , освен, ако не е за нов двигател ? Успех !!
Коментар
-
Ето една възможност - провери си гърнетета да не са вече за смяна
Всеки двигател си е единствен по параметри, в следствие екслпатацията му и резервните частит вграждани и заменяни в него
За това говори и колегата нали?
Нека колегата премери компресията, нека смени филтрите и види нивото в поплавковата камера на карбураторите, нека види дали не го кара на ръчна (аз редовно си я забравям) или не блокира колело...
Много ми е интересно ако отидете в сервиз така ли ще обясните причините на майсторите... не че няма и такива случеи ама...Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеТова е най- възможната причина не се бях сетил за нея...
Всеки двигател си е единствен по параметри, в следствие екслпатацията му и резервните частит вграждани и заменяни в него
За това говори и колегата нали?
Нека колегата премери компресията, нека смени филтрите и види нивото в поплавковата камера на карбураторите, нека види дали не го кара на ръчна (аз редовно си я забравям) или не блокира колело...
Много ми е интересно ако отидете в сервиз така ли ще обясните причините на майсторите... не че няма и такива случеи ама...
Коментар
-
другият двигател не е блокирал варви си,само че пак изтормозено.Не съм майстор а любител,а гърнето направо го няма филтъра го махам нацяло разлика има много много незначителна.Интересно ми е обаче защо издухания уаз върви като полудял(сега да не се хванете за думата полудял)И уаз е не е газКъдето не мога пеш продължавам с Уаза.
Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
Съдействие на закъсали автомобили
Коментар
-
Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениеИнтересно ми е обаче защо исдухания уаз върви като полудял
Той и двигатела така правиЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар