Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигателят няма сила

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двигателят няма сила

здравейте колеги имам следните въпроси:имаме уаз 469 двигателя му е с квадратните колектори на баир не помня да сме включвали бавни.При 50 см сняг всички баири на 2 ,но понякога пада на 1 ва.Но се развали и вземахме една бордова уазка която същите баири умалява от 1 ,че дори и от 2 ра бавна, освен това проходимоста и е много по ниска от уаз 469.карал съм и друг 469 ми и той същата работа само 1 че и бавните някаде.И на 3 те машини двигателите има са същите, само че на нашият уаз 469 двигателя си го въртиш на ръка а на другият 469 неможеш го завартя с манивелата.
    Където не мога пеш продължавам с Уаза.
    Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
    Съдействие на закъсали автомобили

До: двигателя няма сила

Само 1 въпрос да задам и аз!

Ти виждал ли си 50 цм сняг??? Ако си го виждал го премери за всеки случай! Не за друго,а да не би да е повече и за това да не върви
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

виждал сам и повече от 50 см(над кръста ми е.1.70 съм) а сега е 20-25 см
      Последно редактирано от boychoivanov; 05-01-09, 21:08.

Коментар

тя ваща Уазка много добра сигурно е някой специален модел.Тогава и в 50см кал ще върви много добре и няма да спира

Коментар

E нема такова обяснение
          Сваляй колекторите от "разваления" и поставяй на другите квадратни може да е от това
          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

е вий земахте да са ебавате с мене.Колекторите и на 3 те уазки са едни и същи.

Коментар

Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнение
              виждал сам и повече от 50 см(над краста ми е)

Не те знам колко си висок

Коментар

здравейте колеги имам следните въпроси:имаме уаз 469 двигателя му е с квадратните колектори на баир не помня да сме включвали бавни.При 50 см сняг всички баири на 2 ,но понякога пада на 1 ва.Но се развали и вземахме една бордова уазка която същите баири умалява от 1 ,че дори и от 2 ра бавна, освен това проходимоста и е много по ниска от уаз 469.карал съм и друг 469 ми и той същата работа само 1 че и бавните някаде.И на 3 те машини двигателите има са същите, само че на нашият уаз 469 двигателя си го въртиш на ръка а на другият 469 неможеш го завартя с манивелата.
                Нали сме мнооого умни ,та затова се съсредоточихме в/у Важното !!!
                Браво на всички !!! Успех и на вас като зададете въпрос и молба за помощ !!!

Причините може да са много ??? Ето една възможност - провери си гърнетета да не са вече за смяна ??? Просто ги откачи и ако дойде мощност - ги смени !
                Сега и другите ще дадат по някой акъл и ... проблема ще си замине , освен, ако не е за нов двигател ? Успех !!

Коментар

Не съм много компетентен, но това че си го въртиш на ръка не означава ли ниска компресия?

Коментар

А другия щом не иска да се върти може да значи,че е блокирал

Коментар

Ето една възможност - провери си гърнетета да не са вече за смяна
                      Това е най- възможната причина не се бях сетил за нея...

Всеки двигател си е единствен по параметри, в следствие екслпатацията му и резервните частит вграждани и заменяни в него
                      За това говори и колегата нали?

Нека колегата премери компресията, нека смени филтрите и види нивото в поплавковата камера на карбураторите, нека види дали не го кара на ръчна (аз редовно си я забравям) или не блокира колело...

Много ми е интересно ако отидете в сервиз така ли ще обясните причините на майсторите... не че няма и такива случеи ама...
                      Последно редактирано от Nik; 05-01-09, 21:56. Причина: Допълнение
                      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                        Това е най- възможната причина не се бях сетил за нея...

Всеки двигател си е единствен по параметри, в следствие екслпатацията му и резервните частит вграждани и заменяни в него
                        За това говори и колегата нали?

Нека колегата премери компресията, нека смени филтрите и види нивото в поплавковата камера на карбураторите, нека види дали не го кара на ръчна (аз редовно си я забравям) или не блокира колело...

Много ми е интересно ако отидете в сервиз така ли ще обясните причините на майсторите... не че няма и такива случеи ама...
                        Колегата пише ,че това не е първият му " ГАЗ " !!! Това предполага че елементарните неща ги усеща - обороти на празен ход , начин на палене , разход и т.п. .... и установява по слаба мощност от предишния " ГАЗ ". Посочих една възможност която ми се е случвала !!! Иначе предположения - много !!! Ако двигателя не може да диша заради филтър или гърнета - пада мощността точно при нужда от много въздух !!! Просто ако няма да ходи в сервиз - метода на изключване е алтернативата !!! Защото ако беше майстор - монтьор нямаше да задава такъв въпрос !!!

Коментар

Ле ле как съм ви подвел.Мислех че говорите за УАЗ то па са някакъв ГАЗ се яви от някъде

Коментар

другият двигател не е блокирал варви си,само че пак изтормозено.Не съм майстор а любител,а гърнето направо го няма филтъра го махам нацяло разлика има много много незначителна.Интересно ми е обаче защо издухания уаз върви като полудял(сега да не се хванете за думата полудял)И уаз е не е газ

Коментар

Интересно ми е обаче защо исдухания уаз върви като полудял
                              Нали знаеш,че дебела жена се е...е като за последно.

Той и двигатела така прави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X