Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сивият УАЗ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сивият УАЗ.

Честито Стефане!!! Не те познавам лично, но със сигурност си уникален човек с огромно сърце - защото толкова много хора са се радвали заедно само когато сме имали световен или олимпийски шампион!

Към организторите; С тази дисциплина, конспиративност и организация, не е ли време и за представители на по-високо ниво!?
    Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

ЧЕСТИТО Стефан!
      Правилния УАЗ
      Да преживеете много, много заедно!
      Поздрави!
      VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от vanka.ta Преглед на мнение

Към организторите; С тази дисциплина, конспиративност и организация, не е ли време и за представители на по-високо ниво!?
        Без да искам съм се замислял,сякаш определени увлечения отсяват хората. Алпинист ? това не е за всеки,дребната душа просто не я влече по върховете,рокер,моторист да го наречем все хубави хора,някак духът търсещ предизвикателства,а също така и изява.Офроуд също подлага човек на изпитания при които той сам отива. Дали някой психолог няма да изведе аналитично и дедуктивно хобита и занимания които са лакмус за душевна чистота.И оттам идеята за партия с девиз - "Хората които няма да откраднат"
        Защото се краде от вярата ни,вярата че сме един добър народ,и че можем да си подредим така държавата,не по лошо от другите.
        Много ми мазнеят политиците на мен,искам рицари на духа на чело на държавата.Сигурно вече съм извън темата,но определено има идея в това което подхвърли.Пусто как няма детектор на лъжата който да посочи хората на честта за тая толко уж сложна политика.
        Ами яд ме е,затова,защото не заслужаваме,нито бедност,нито гаргара да си правят .Ай простете че се отнесох,пък и ракиено време дойде.

Коментар

Честито много се радвам .Браво на този Дядо Мраз
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
            Без да искам съм се замислял,сякаш определени увлечения отсяват хората. Алпинист ? това не е за всеки,дребната душа просто не я влече по върховете,рокер,моторист да го наречем все хубави хора,някак духът търсещ предизвикателства,а също така и изява.Офроуд също подлага човек на изпитания при които той сам отива. Дали някой психолог няма да изведе аналитично и дедуктивно хобита и занимания които са лакмус за душевна чистота.И оттам идеята за партия с девиз - "Хората които няма да откраднат"
            Защото се краде от вярата ни,вярата че сме един добър народ,и че можем да си подредим така държавата,не по лошо от другите.
            Много ми мазнеят политиците на мен,искам рицари на духа на чело на държавата.Сигурно вече съм извън темата,но определено има идея в това което подхвърли.Пусто как няма детектор на лъжата който да посочи хората на честта за тая толко уж сложна политика.
            Ами яд ме е,затова,защото не заслужаваме,нито бедност,нито гаргара да си правят .Ай простете че се отнесох,пък и ракиено време дойде.
            Подслушан разговор на една сбирка в Балчик.Някъде около 4 ч сутринта.Местни хора/които не знам какво правеха по това време във фоайето на хотела/:
            -Абе тия всичките са с диагноза.
            -И все по дълбока
            А ти искаш хора с диагноза във властта
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Още веднъж Честито Стефане,
              Със здраве да си я караш и никакви големи ядове да нямаш.
              ... to be continued

Коментар

Честито и от мен и много безаварийни километри

Коментар

Всичко ОК ама защо УАЗ а не Н1 ? Нали Н1 е най-истинскйя джип
                  Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Честито и от мен! И да слизаш от него когато ти искаш
                    Браво на Всички!
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

На Стефан вече честитих,ама сега ще кажа едно голямо БРАВО на всички,които направиха един достоен българин и истински патриот безумно щастлив.Невероятни сте,наистина!

Коментар

Сфетане - ЧЕСТИТО и със ЗДРАВЕ !
                        Чакаме първия репортаж. И да си попълниш молбата при Веско (ако не си вече). Въпреки че зарад сините светлини, може да те таксуват екстра

Едно голямо БРАВО на Вас ХОРАТА - виновници това да се случи - да върнете вярата в чудеса и да стоплите много off-роадерски сърца!

Коментар

ЧЕСТИТО!!!!!!!

Коментар

Аз пък завиждам...за приятелите!Това се казват приятели.Дай боже всеки му такива.Поклон момчета!!!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Честит рожден ден, Стефне!
                              Радвай се, че имаш толкова много ПРИЯТЕЛИ - ХОРА!
                              Със здраве да си я караш МАШИНКАТА!
                              БРАВО на колегите, супер организация и подарък!
                              Не те познавам лично, но от прочетеното съэс сигурност си ГОЛЯМ човек!

Коментар

Ама той нямаше рожден ден, не ни се чакаше до тогава.....пиеше ни се
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X