Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сивият УАЗ.
Свий
X
-
До: Сивият УАЗ.
С "валидол" май не става...Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеизпуска само гарнитурата между облегалката и волана.
...вземаш тънко латексово цилиндърче затворено в единия край
, намазваш го с "поксипол" и го надяваш на старата гарнитура
, изчакваш да се втвърди и няма изпускане
...Много радостни и безаварийни и от мен 

0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Аха-редукторниПървоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеЯвно си разбираш като си го написал ти постинга,но аз четейки не вдявам.Купил си си УАЗ ? Сив ? Да не е оня за 15 000 евро ?
Военни мостове ? Това са редукторни,да ?
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Не си е купил. "Дед Мороз" му донесе.Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеЯвно си разбираш като си го написал ти постинга,но аз четейки не вдявам.Купил си си УАЗ ? Сив ? Да не е оня за 15 000 евро ?
Военни мостове ? Това са редукторни,да ?
Иначе, ДА, редукторни. А към "оня" дай линк, иначе няма как да знаем кой точно е. Но цената не е тая, макар че това няма значение в случая.
Стефане, честито и от мен. Много безавариини и на УАЗ-а, и на задкормилното устройство.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
А "четирицевката" отзад.Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеРесори викаш, мостове, лебедки някакви... Това е ясно, ама нищо не казваш за туниха. Знаеш ли колко трудно се намира CD с портрета на Саманта Фокс?
Коментар
-
АААААПървоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнениеА "четирицевката" отзад.
Тя първа отлетя в небитието
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Стефане, честито!
Много време да и се радваш! Диферинциалите да и пазиш! Задкормилното устройство, щом е издържало "този театър" има още много хляб в него!
Повече радости да ти носи!Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Абе тука има някаква мистерия. Изглежда неколцина просветени знаят какво става, обаче повечето дето четем мигаме на парцали. Ако има някаква предистория или предишна тема, нека някой от сведущите да посочи линк или да направи кратък сбит преразказ.
БИО пчелен мед и пчелни продукти
0888 66 59 73
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар