Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сивият УАЗ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сивият УАЗ.

Е а честито! И колкото повече, толкова повече!
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Абе що се излагате купил Уаз апа не е пуснал снимчици,но айде със здраве да си го караш и много безаварийни.

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнение
        Абе що се излагате купил Уаз апа не е пуснал снимчици,но айде със здраве да си го караш и много безаварийни.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46152

ето тук има всичко от случката , снимки и страхотно видео , успех
        Последно редактирано от Юли; 02-12-08, 18:40.
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Чета си темите гледам датата НЕ е 1 април СИВ УАЗ със сини пръскалки и неонови светлини АБЕ вие не сте хора бе
          Стефане ЧЕСТИТОсъс здраве да я караш отивам да си бърша сълзите текът като бира от буре

Коментар

Честито!. Това е човекът. Заслужил Майстор.
            И благодарности към организаторите на активното мероприятие.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ама те не ми подариха кола, те ми подариха новичък редукторен УАЗ. Такова нещо изобщо няма от къде да купиш, даже да имаш пари. Те в завода вече са с опашка, а който го има - не го продава. Това е такова, как да го кажа, Всъдеход, не паркомясто ... Това може повече и от напреднал шофьор, границата му е само в куража на екипажа, не в железата.
              Трябва да му се добави само:
              (90 страници списък, и някой да ми покаже УАЗ, по който няма работа за внука на първият собственик))
              Засега търся само скрит тунинг. До тук намерих:
              1. Плетена ръкавица с пет пръста, общо взето черна, с картинка на гърба. Въпросът е може ли да се пере в пералня, на кого къде кога да я върна.
              2. Нова ролка двустранна лепенка, пак кога, къде, на кого.
              3. Сутиен, чашки № ...
              Това май не беше за тука ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Ама те не ми подариха кола, те ми подариха новичък редукторен УАЗ. Такова нещо изобщо няма от къде да купиш, даже да имаш пари. Те в завода вече са с опашка, а който го има - не го продава. Това е такова, как да го кажа, Всъдеход, не паркомясто ... Това може повече и от напреднал шофьор, границата му е само в куража на екипажа, не в железата.
                Трябва да му се добави само:
                (90 страници списък, и някой да ми покаже УАЗ, по който няма работа за внука на първият собственик))
                Засега търся само скрит тунинг. До тук намерих:
                1. Плетена ръкавица с пет пръста, общо взето черна, с картинка на гърба. Въпросът е може ли да се пере в пералня, на кого къде кога да я върна.
                2. Нова ролка двустранна лепенка, пак кога, къде, на кого.
                3. Сутиен, чашки № ...
                Е, а дано занапред намираш повече такива изделия да се търалят в УАЗика...
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

3. Сутиен, чашки № ...
                  Сутиена не беше ли в Багирата?

Дано само не намериш и собственичката му някъде под седалките

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                    Сутиена не беше ли в Багирата?

Дано само не намериш и собственичката му някъде под седалките
                    паа,, сутиен ше намери да ниикате шорти да намери
                    Последно редактирано от Юли; 03-12-08, 08:32.
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Честито и от мен!
                      Да си жив и здрав и дълго да му се радваш!
                      Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
                      VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

Да му се радваш и да радваш приятелите,които са го направили за теб...

Коментар

Още малко, че го направих на битак. Като претоварих кофите с гайки, туби, ключове и кво още беше, стана сергия. За няколко дена ще си намерят естествените места, и ще стане и за хора. Сега из него хвърчат чукове, крикове, някви неизвестни други железа, които безусловно са много полезни щом са били в Багирата, но още не знам за какво.

Коментар

Още малко, че го направих на битак. Като претоварих кофите с гайки, туби, ключове и кво още беше, стана сергия. За няколко дена ще си намерят естествените места, и ще стане и за хора. Сега из него хвърчат чукове, крикове, някви неизвестни други железа, които безусловно са много полезни щом са били в Багирата, но още не знам за какво.
                            Не прекалявай с инвентара. Остави малко място за пасажери
                            Стефане, кога ще го поразходиш малко бре, както си го паркирал там, да не се завъдят разни гадинки под него
                            LZ1PER

Коментар

Да мина да разчиста малко? Станал съм много експедитивен - като почнах да чистя къщата и гаража изкарах два пълни кадета с боклуци. Още не съм приключил.

Валидност: до 12-и декември 2008.
                              Георги Гатев

Коментар

Честито,Стефане.Хубаво е, когато човек докосне мечтите си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X