Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новият ми "Патриот"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Вече и с лебедка

Майстора е Митко Фулдата, а марката Естествено MileMarker

Още не съм я сефтосал, ама като се познавам - няма да се забавя

Коментар

малко ти е тъмна снимката... това оригиналната броня ли е?
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Я ми кажи тайната, откъде бъркаш за да превключиш лостчето за освобождаване и блокиране на барабана?!

И втората тайна - как виждаш дали въжето се подрежда добре?!;;

/прости моето невежество, знаеш че съм начинаещ/..

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
          малко ти е тъмна снимката... това оригиналната броня ли е?
          Тъмна е защото е снимана през ноща , а номера отразява светкавицата. Бронята си е оригиналната, докато не падне

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
            ...И втората тайна - как виждаш дали въжето се подрежда добре?!...
            Най-вероятно и този път Сашо е със синтетика, така, че подреждането не е толкова от значение..

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
              Първоначално публикуван от Volk
              ...И втората тайна - как виждаш дали въжето се подрежда добре?!...
              Най-вероятно и този път Сашо е със синтетика, така, че подреждането не е толкова от значение..

ами с такъф водач няма ко другу да и

Коментар

Няколко снимки в процеса на работа - Митко Фулдата е "магьосник":

И Краиният РЕЗУЛТАТ:)

Кръжокът си е кръжок, но аз си мисля че за постигането на успех си ТРЯБВА ПРОФЕСИОЛНАЛИСТ

Коментар

Тази машина има и още един Неочакван ефект (освен КЕФА който ми доставя ежедневно) - Където и да спра се натрупва малка групичка зяпачи и се започват въпросите...
                  Днес дори едни юнаци ме минаха на магистралата намалиха да ги мина и пак запрашиха напред като щяха да си изпотрошат вратовете да зяпат - очевидно все още тази "мощна осанка" не е позната, а хваща окото и се започват "какво е това", "ама наистина ли е Руско???"...

Коментар

ха тука си напълно прав и в мое село от седмица има един такъв и секи път къто го остави някъде из центъра се почва зяпъне чудене ама си е гот повдигат ти самочувствието все пак този джип все още е доста уникална кола
                    един въпрос само в такъв цвят ли се продава че и този тук е същия

Коментар

• Направо съм разбит. Нави ме. Ако се върна такова ще взема.
                      За $20К-$30К това е супер валию.
                      марка на която межеш да вярваш, добра цена, и достатъчно удобства.
                      Евала, да си жив и здрав, и да си я караш много време.
                      Всъшност дано тя да те кара . А не ти. ха ха
                      Много успех .
                      а това е патриота на джип, обаче уаза маи ми харесва повече.
                      CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                      http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                      http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

• Що се отнася до цената - има сравнително евтини из Москва и околностите ($10-$15,000) на по 1-2 години, но с това мито и ДДС - между 3500 и 4900 си струва да си дръпнеш ддс поне.
                        С новите разпоредби ако падне ДДсто за нов внос на употребявани автомобили от ЕС, мисля че ще стане малко скъпичко да си купиш точно патриот.
                        А между другото вярно ли е че човек си спестявал до 80% от мита и ддс ако внесе същия на части макар и нови. Слухове....

Коментар

• Първоначално публикуван от DemonS
                          А между другото вярно ли е че човек си спестявал до 80% от мита и ддс ако внесе същия на части макар и нови. Слухове....
                          DemonS, този който е писал статия в "24 часа"от 08.04.2006 г за далаверата с разгобените коли не е в час,независимо ,че е от часовите вестници Ако това имаш предвид.
                          B+

Коментар

• Статията не съм чел.
                            Имам предвид че все още можеш да си спестиш някой лев за мито с бонус за някой митничар. За разлика, с кола в движение на митницата няма мърдане - смятат си по кубатурата.
                            Не така се смята обаче на нов двигател, макар и разглобен.

Коментар

• Евала голяма машина!!! Все пак руснаците ги разбират тези работи! Шерни някои филмче да видим в действие...
                              Танки грязи не боятся!

Коментар

• около Витоша
                                и по река Елешница и още един от взимането му от Карбон Плевен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X