Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новият ми "Патриот"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Volk
    ...
    Май под тоя паркетник се крие чисто руска яка джипка...
    дано да си прав за сега така изглежда, Но е факт че доста повече се замислям пред препиятствията А някъде бях чел (мисля че един руснак го казваше) че истинската ОффРоад машина е тази за която не ти Пука, което май все още не е случая, но натам вървя.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
      Вълчо, както си забелязал, Алекс е с много сериозни гуми, а аз съм убеден, че те са и в основата на проходимостта. Не искам да казвам лошо за патриота, сигурен съм е прекрасен, но ще ми се някой да сложи такива гуми на туарег или някой друг паркетник, да се види тая работа.
      Не става, тази гума ще му дойде "малко" голяма на Туарега това първо, а за който пита няма по-малки размери на сериозни гуми за офроуд... и второ "злобни" гуми сложени на разни машини за които не са предназначени обикновено причиняват редица металотрошения
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
        ...
        дано да си прав за сега така изглежда, Но е факт че доста повече се замислям пред препиятствията А някъде бях чел (мисля че един руснак го казваше) че истинската ОффРоад машина е тази за която не ти Пука, което май все още не е случая, но натам вървя.
        За пръв път виждам толкова откачен /не се обиждай/ собственик на паркетиник..
        Възможно е под много от паркетниците да се крият и що годе истински машини, но винаги задкормилното устройство е с гарантиран ограничител на изпълненията, при тебе може да е паднал..

Поздравления приятелю, вече имам мнение за новата ти машина, очаквам скоро да я видя в характерния за нашите джипки вид, леко съдрани отвсякъде, във фаза да не ти пука за боята!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
          ...
          За пръв път виждам толкова откачен /не се обиждай/ собственик на паркетиник..
          Възможно е под много от паркетниците да се крият и що годе истински машини, но винаги задкормилното устройство е с гарантиран ограничител на изпълненията, при тебе може да е паднал..

Поздравления приятелю, вече имам мнение за новата ти машина, очаквам скоро да я видя в характерния за нашите джипки вид, леко съдрани отвсякъде, във фаза да не ти пука за боята!

Значи трябва да видиш мен и моя паркетник
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Mахнах резервната гума да не тежи изглежда по-добре пък и беше значително по-малка.

А специално за наблюдателният Тедо да обърне внимание на Ауспуха

Коментар

Честито и от мен!
              Желая ти искренно да не се разочароваш от него като машина за ОФФ, защото си мисля, че надеждите с които го купи бяха точно такива. Аз лично мога да ти кажа едно голямо ЕВАЛА за това, че се спускаш да плуваш в непознати води, имам в предвид, че моя самурай преди да го купя, доста го бях гледал в действие решавайки, че това ще е колата. А относно този руснак трябва да ти кажа, че мисля по абсолютно същия начин. Аз моя съм го оставял в гората отнесен от река Елешница, вързан за едно дърво точно там където сте карали миналия уикенд. И да ти кажа даже не го сънувах!
              Още веднъж ЧЕСТИТО и със здраве!
              VITARA, SAMURAI
              FIAT PANDA 4x4 CABRIO
              RENAULT ESPACE QUADRA
              ...и едно сивикче за града...

Коментар

Леле, на какъв ужас попаднах току що...http://www.zr.ru/arch46937.html
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

В Русия е много разпространен националния нихилизъм. Съвсем сигурно ако автомобила беше западно производство нямаше толкова усърдно да му се търсят-фабрикуват проблеми... Конкретно за тази статия съм коментирал с наистина компетентни люде които споделят моето мнение...
                  VPetrov.photography

Коментар

Абсолютно вярно, както и това че наистина са по-внимателно и прецизно отстранени недостатъците и дефектите при сглобката на автомобилите отиващи за износ.

Коментар

Прочетох статията
                      И с много от казаното съм съгласен, Не съм съгласен с Извода - щом чистачките трябва да се нагласят - то трябва да не се взима колата????
                      Щом този журналист мисли така - да не си взима Патриот (или някой има интерес да се появяват такива статий - все пак сме в пазарна икономика - т.е. удари под кръста...), защото - да чистачките малко трябва да се мръднат, да бронята на места се бели(???), ДА отоплението на огледалата не се изключва с изключването на запалването (???????????) останалите неща не са ми се случвали, а моята бройка е за ВЪТРЕШНИЯТ пазар, а не за износ
                      Съгласен съм че е Идиотия да си притягаш Чисто новата кола, НО аз го намирам за ПРИЕМЛИВО при тази цена, когато се изравнят по цена с Тойота Ленд Круизер 100-120 (колкото и да не ви се вярва те са един клас като размери и много други показатели) тогава НЕ бих си Купил УАЗ-а, докато той струва ФРАКЦИЯ от цената на TLC-то и проблемите са от този порядък - дразнещи, НО не фатални и колата е с тази проходимост и поведение на пътя, Аз съм за нея! и ще се учудвам на Глупостта на "гения" оставил отоплението на огледалата директно свързано с акумулатора, но няма да се оплаквам, а ще си го оправя срещу "5 лева", ще търся вариант за климатик и ще си карам с кеф - а за кефа само мога да ви кажа че съм си зарязал служебната Тойота Корола Спорт с 192к.с. за да се возя из града с Патриота!

Коментар

то при тия дупки из ""града"" /?/ бих го нарекъл по-скоро "населено място" не от спортна тойота ще се откажеш, а сигурно и от Ферари

предполагам, че тия недомислици като нагревателите ще бъдат коригирани САМО ако се вдига неистова врява по случая! Това е дразнещото - че не е въпрос на пари, а на малко мислене, да се направят повечето от нещата както трябва!

а между другото, и на Галоперите се белят броните... Много по-сполучлив /и по-евтин!!!/ вариант е броните да са черни не-лакирани... Така беше например моето Пунто - нито се бели, нито се драска... удрял съм го в коли, стени и т.н. и не си личеше от повече от 2 метра
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Значи по-тузарската модификация на Гранда е Лимитед - с брони в цвета на купето, а тази по-офроад насочената е Ларедо със сиви пластмасови брони и лайсни - определено не им личат драскотините.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                            Значи по-тузарската модификация на Гранда е Лимитед - с брони в цвета на купето, а тази по-офроад насочената е Ларедо със сиви пластмасови брони и лайсни - определено не им личат драскотините.
                            TLC95 и 105 - също така

Хайде да се оправдаят, че са ги боядисали, щото е 3 пъти по-евтин

Аз пак подчертавам - харесва ми и се радвам, че са го направили, но ако всеки си мълчи за кусурите /дори лесно отстранимите/, никога няма да се подобрят...

ето, например "челния" опит на Алекс с перката на Хънтъра, дето изпадна - ако 15 души им напишат оплакване, дали няма пък да се погрижат да не се случва?

аз по принцип затова избягвам чисто новите модели - дори да е западна лека кола - купувайте си модел, който се произвежда поне 2-3 години... вярно, не е най-голямата гъзария, но поне е "излекуван" от детските болести!
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, презумпцията че някой лекува детските болести при УАЗ-ките е ... ами не много реална, да това с огледалата е лесно за излекуване, да люпенето на бронята лесно се оправя, НО основните проблеми от който се оплакват хората не са конструктивни, а са от Мърцинярщина - някой недозавил нещо, оставил си някой ръцете докато сглобявал... това не задължително се лекува с времето, в много случай се задълбочава...

Коментар

Вярно, макар че уж наеха известна одиторска фирма да надзирава качеството на сглобката...може и да се оправят лека полека...Ето например BMW-тата и Хамърите сглобени в Калининград по изказвания са на ранището на другите заводи или дори по-качественно сглобени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X