Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новият ми "Патриот"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Честито и от мен!
    Дано е толкова добър, колкото изглежда
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Честито
      А тези джанти руски ли са, от завода?
      А на сайта на Карбон www.uaz.bg защо не напишат поне малко за модела и цените
      УАЗ 452АЭ 1975г.

Коментар

ЧЕСТИТО ПРАВИ ЗАВОИ И ГУМЕНИ ДЪРВЕТА
        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
        0884837709
        0878383528

Коментар

ЧЕСТИТО !!!! Милиони безаварийни километри ! Много да те слуша !
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

След 1500км (за една седмица) минах ТО1 (смяна масла, и дреболий) и искам да изкажа Благодарности на Тихо и Анатоли (Сервиза на ЕТ Карбон) за Отличната работа.
            Колата стана "Самолет" никога не съм очаквел че с желание ще набира до 160 и ще потдържа без нерви 130 изпреварването си е кеф - както с лека кола - няма заклащане, бързо излиза, бързо се прибира Завоите взима супер, сега ако и извън пътя може да върви цена няма да има.
            А ето и едно много готино ревю за любопитните: http://www.off-road-drive.ru/index.php?link=162148

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
              Завоите взима супер, сега ако и извън пътя може да върви цена няма да има.
              Алекс, с най-добри пожелания, но с това ти стъпваш окончателно само върху асфалт, важното е че ще ти останат спомени за оффроуд...
              Старата ти машина донякъде респектирише с проходимостта си, малко я беше понакичил, но си беше джипка!

Кой е новия й собственик, да знам с кой да си ги мерим?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                ...
                Алекс, с най-добри пожелания, но с това ти стъпваш окончателно само върху асфалт, важното е че ще ти останат спомени за оффроуд...
                Старата ти машина донякъде респектирише с проходимостта си, малко я беше понакичил, но си беше джипка!
                Това вече беше обида
                Първоначално публикуван от Volk
                Кой е новия й собственик, да знам с кой да си ги мерим?
                Веско е щастливият собственик, ама аз на негово място не бих си го мерил ("джипа")
                А Патриота си е Паркетник, който надявам се ще ме разхожда на Интересни места

Коментар

Вратата

Чудесен джип!
                  Само ако не бяха няколкото недомислени неща едно от които е задната врата - защо я правят отваряема от ляво?
                  Приемаме че паркираш до тротоара, слизаш отваряш отзад и вадиш нещо тежко да пренесеш до помещение което се намира (при положение че не си нарушил ППЗДП) най-често отдясно.
                  Значи имаш две възможности:
                  1. Оставяш го на земята, затваряш вратата, взимаш и бягаш
                  2. Паркираш така че да имаш място да минеш ти и това което носиш между отворената врата и паркиралия зад теб.
                  Много неприятно, особено през зимата когато минаващите пръскат доста. Но всъщност като се замисля и паджерото му се отваря така и ленда и геленда... защо ли?

Коментар

Re: Вратата

Първоначално публикуван от Dancho
                    Чудесен джип!
                    Само ако не бяха няколкото недомислени неща едно от които е задната врата - защо я правят отваряема от ляво?...
                    Не смятам, че това е чак такова неудобство. При Ленд Ровър-ите също се отваря отляво. А пък и колко често разтоварваш хладилници и зад теб е спряла кола на половин-един метър?

Коментар

Във интерес на истината колкото съм заблеян ако не го бях прочел по форумите така и нямаше да разбера че е "неправилно" отварянето, за сега не ми пречи, но наистина е много странно ЗАЩО е направено така? Ако някой има наукоподобна идея по въпроса да сподели.

А иначе след първата Оффроад разходка (е по път си беше макар и черен) . Патриота ме изуми - не му паднаха броните! Въобще нищо не падна! Омасляването което колегите забелязаха се оказа мистерия - навсякъде си има масло (или поне така твърди майстора -Жоро) и от никъде не тече??? Днес го разтоварих - махнах резервната гума (така или иначе с 6см. по-малка от другите (оказа се и тя върху лята джанта!? и махнах още дрънчащи неща от багажника (отчетливо се чуват във филма) сега е мноооого по-добре, остават дреболии като лебедка и ще съм по-спокоен на разходки (и по-полезен).

Коментар

Впечатлен съм от машината. Смятам че като се изключат пласмасовите брони джипа въобще не е паркетник. Сравнен с Тоьота поне в предната част, Уаза стоеше по високо. Сравнението го направих на последната разходка. За да стана още по убедителен в това което казвам съм се заинтересувал сериозно от цена и начини за доставка. Абе ужас аз и уаз.
                        LZ1VMH

Коментар

Саше, без резервна ли ще караш? Какво друго махна от багажника?

Коментар

Goldy, Карбон плевен е мястото И да знаеш - няма да съжаляваш (още повече имаш си сервиз за дреболиите, а за сега само дреболии)

Яро, допълнителните седалки - яко дрънчаха, за щастие се свалят с два болта и ако ми потрябват си ги слагам отново.

Коментар

Алекс, днес Голди ми показа филм какво си правил с Патриота.

Изненадан е слабо казано, просто съм изумен!
                              Май под тоя паркетник се крие чисто руска яка джипка...

Коментар

Вълчо, както си забелязал, Алекс е с много сериозни гуми, а аз съм убеден, че те са и в основата на проходимостта. Не искам да казвам лошо за патриота, сигурен съм е прекрасен, но ще ми се някой да сложи такива гуми на туарег или някой друг паркетник, да се види тая работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X