Защо бе Мише?
Какво стана, нали го беше оправил и карб, и всичко?
Жорка, всичко е супер с двигателя - всеки ден го карам и съм много доволен. Но имам някой забележки - не към него, а по принцип не съм доволен от карбуратора. Знаеш, при стръмно изкачване и при спускане какво става с камерата и поплавъка. Няма прецизна настройка на карбуратора, зимно палене с едни смукачи, давене, зацапване на свещи и т.н. и т.н. За това започнах проект - инжекцион. Но се притеснявам, че ми е малко сложно за начало с 12 клапановия с предкамерно. За това ще сменя главата и ще го ''инжектирам" като нормален 24 мотор. Когато всичко е наред ще пробвам с оргиналната глава - там ще правя един моно инжекцион за предкамерното и един многоточков за цилиндрите.....Ако има нужда, разбира се.
Това по нататък....
Вече ми е готова електрониката - приключих всички тестове. Започвам тези дни поставяне на дюзи, дросели, TPS - и каквото там ми трябва.
Бог да ми е на помощ......
И приятелите от форума....
Поздрави!!
Когато нямаме това, което ни трябва,
ни трябва това, което имаме!
За това започнах проект - инжекцион. Но се притеснявам, че ми е малко сложно за начало с 12 клапановия с предкамерно. За това ще сменя главата и ще го ''инжектирам" като нормален 24 мотор. Когато всичко е наред ще пробвам с оргиналната глава - там ще правя един моно инжекцион за предкамерното и един многоточков за цилиндрите.....Ако има нужда, разбира се.
Това по нататък....
Вече ми е готова електрониката - приключих всички тестове. Започвам тези дни поставяне на дюзи, дросели, TPS - и каквото там ми трябва.
Бог да ми е на помощ......
И приятелите от форума....
Поздрави!!
Аз единственото за което смея да си помисля е ноно, ти..........
Я дай ако може повече подробности и някоя снимчица на дюзите ако може разбира се.
"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Не ли по лесно,да си вземеш готов западен мотор.Аз имам двиг 402 и съм престъргал зилови ризи-като се получи много добре.И не ми се разправя,щото трябва още 200-300лв а получаваш мотор от 110кс.Един приятел сложи мотор от Омега-2.4 -126кс и е много добър,да не говори ме за 3.5 от Бмв или 3.2 от МБ.За 600-700лв имаш мотор със скоростите и то добър.Но знам ли и аз съм на кантар.
Не ли по лесно,да си вземеш готов западен мотор.Аз имам двиг 402 и съм престъргал зилови ризи-като се получи много добре.И не ми се разправя,щото трябва още 200-300лв а получаваш мотор от 110кс.Един приятел сложи мотор от Омега-2.4 -126кс и е много добър,да не говори ме за 3.5 от Бмв или 3.2 от МБ.За 600-700лв имаш мотор със скоростите и то добър.Но знам ли и аз съм на кантар.
Ами да, по лесно е. Много е писано тук за и против. Ама то си е друга разправия. Аз съм с 4 -ка СК от Волга, двигателя е монтиран, напасван. С него джипа върви супер, има тяга когато ми трябва. С един инжекцион само ще става по добре... Ще видим - двигател 4022.10 i. Със сигурност с подобряване на пълненето ще се вдигне и мощнстта. Ще може да се тунингова в движение.... Разхода ще бъде друг... Ще видим, метнал съм го на операционната маса..
Поздрави!!
Когато нямаме това, което ни трябва,
ни трябва това, което имаме!
Е Мише, ти си решил да правиш нещо отдавна замислено от мене (ама по ред причини несъм сколасал още)
Малко въпроси:
1 Запалването същото ли ще остане (и какво е )?
2 Инжекторите каъв тип ще са и във всмукателните колектори ли ще ги монтираш, на обща релса ли ще са?
3 Каква ще е електрониката за управление (мегаскуирт, някакъв опростен варянт или нещо друго) ?
4 Ще има ли кидлороден датчик (ламбда сонда)?
5 Дебитомер?
...
Дано се получи (няма как да не се ) успешен прототипен двигател (за нас) с модерно управление което да изцежда всички сили от него
Успех! Ще помагам със каквото мога и зная (и спам ако трябва)
Коментар