Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли кой да ми сложи бтр-ските блокажи?

Отклоняваме се от темата, но малко пояснения които са от полза
    На уаза му трябва максимална сила в ниските и средни обороти, както казват по руските форуми "тракторная тяга в низах", изпускателната система също е сметната че да подобрява тези процеси
    Това с колектори и отвори дето се полират няма да е много от полза за този двигател (освен припасването на колекторите към главата). Шлайф на главата на 94 (93,5мм май беше) за газ или 95бензин е почти задължително за наще условия вече Балансиране и изравняване масите на буталната група- разбира се Карбутатора - аз съм доволен от най простите и елементарни -К124 и К126Гм, ако се кара на газ въпроса седи другояче
    Скоростите и раздатката са здрави, по принцип, слагат осмаци двигатели и издържат незнам колко, но явно достатъчно като гумите са 34-35ци. Та повишаването на мощноста от порядъка на 20тина коня несъм съгласен че ще се отрази кой знае колко на всичко, все пак има заводски двигатели 2,9които са над 100 и нещо коня и са със същите скорости, мостове и прочие... Зависи си от задкормилното и майсторът който пипа по джипа най вече
    Жив пример- Валери Вушев да не е случаен
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

макар че,колегата Ник ,е изяснил ситуациата много-хубаво,и аз да кажа нешто .Ако успееш да вдигнеш мошноста с 20 коня,едвали ще ти трябва повече,20 коня са много в гората.Относно карбуратора в книгата за УАЗ -к151 -вдига мошноста с 3 коня,-двигатела диша по-лесно.Иначе и аз на единиа от джиповете съм с к124 -и съм доволен по-лесен за подръжка.Както казаха по-горе клегите,притеснениа относно здравината на скопости,раздатка и мостове нетрябва да имаш.Остава само да свикнеш с машината но не като Вушев,чак толкова не ти трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
        Отклоняваме се от темата, но малко пояснения които са от полза
        На уаза му трябва максимална сила в ниските и средни обороти, както казват по руските форуми "тракторная тяга в низах", изпускателната система също е сметната че да подобрява тези процеси
        Това с колектори и отвори дето се полират няма да е много от полза за този двигател (освен припасването на колекторите към главата). Шлайф на главата на 94 (93,5мм май беше) за газ или 95бензин е почти задължително за наще условия вече Балансиране и изравняване масите на буталната група- разбира се Карбутатора - аз съм доволен от най простите и елементарни -К124 и К126Гм, ако се кара на газ въпроса седи другояче
        Скоростите и раздатката са здрави, по принцип, слагат осмаци двигатели и издържат незнам колко, но явно достатъчно като гумите са 34-35ци. Та повишаването на мощноста от порядъка на 20тина коня несъм съгласен че ще се отрази кой знае колко на всичко, все пак има заводски двигатели 2,9които са над 100 и нещо коня и са със същите скорости, мостове и прочие... Зависи си от задкормилното и майсторът който пипа по джипа най вече
        Жив пример- Валери Вушев да не е случаен
        Колега ,благодаря за пояснението.Ще гледам в най-скоро време да купя глава оборудвана от 2410 и да си гледам кефа
        [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
          макар че,колегата Ник ,е изяснил ситуациата много-хубаво,и аз да кажа нешто .Ако успееш да вдигнеш мошноста с 20 коня,едвали ще ти трябва повече,20 коня са много в гората.Относно карбуратора в книгата за УАЗ -к151 -вдига мошноста с 3 коня,-двигатела диша по-лесно.Иначе и аз на единиа от джиповете съм с к124 -и съм доволен по-лесен за подръжка.Както казаха по-горе клегите,притеснениа относно здравината на скопости,раздатка и мостове нетрябва да имаш.Остава само да свикнеш с машината но не като Вушев,чак толкова не ти трябва.

Благодарско колега и на теб,ще се радвам ако се видим да покараме заедно някой ден

Коментар

За да не пускам нова тема,реших да вмъкна въпроса си тук- някой който е трошил
            Бтрски блокажи може ли да каже къде точно се пръска касетата?
            Тази камбана на снимката ли се чупи или нещо друго ?
            За полуоските е ясно..
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от 4ovekat s amfibia Преглед на мнение
              За полуоските е ясно..
              Да колега, добрия вариант само се пука, и като завиваш наляво щрака здраво,по-лошия пръска се на милион частици
              sigpic УАЗ-452

Коментар

За полуоските е ясно..

Колега,тази неделя на расходката един от наще джипове с блокажи скъса полуоска предна.Стана на сол вътре като го разглобихме.Касетките се чупят при много голямо натоварване като си с исправени гуми и примерно дърпаш някой.А завиеш ли пълен волан и прережеш машината както трябва къса полуоска почти на 100%.И със скоковете трябва да внимаваш.Общо взето както излиза трябва да се внимаваи да се варди машинатасамо че от Тетевен не познавам такъв човек да си варди машинатакараме до дупкапоздрави!!!

Коментар

За полуоските е ясно..
                  вот так аз уже показывал
                  Прикачени файлове
                  не убивайтесь так,дамочка! вы так не убьётесь!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X