Колеги, прави ми впечатление, че една от узките ни като я запалиш и след известно време се поява циклив звук на какво може да се дължи това.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Причина за поява на характерен циклив шум при запален двигател на Уаз
Свий
X
-
До: Причина за поява на характерен циклив шум при запален дивгател на Уаз
Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнениеКолеги, прави ми впечатление, че една от узките ни като я запалиш и след известно време се поява циклив звук на какво може да се дължи това.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
До: Причина за поява на характерен циклив шум при запален двигател на Уаз
Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнениеБез Офтопици и Спам-защото ще ги трия
Да се придържаме към темата и да помогнем на колегата ако можемВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТи се ядосваш ама и аз съм го чувал това нещо при много уазки. Интересното е че при Волгите го няма. Значи е някакъв агрегат който се различава при двете
Аз все още не мога да разбера за какъв шум става дума-иначе при Уазовия и Волговия мотор какво му е различното в агрегатите не се сещам поне сега
Коментар
-
Мислих, че от гарнитурите на карбуратура дърпа вакум и е причината за появава този звук, смених ги но пак се появява. Карбуратора е еднокамерен. Шума наподобява на този на свирещ ремък при западна кола като запали, тоест когато е студена и ремъка е износен.
Коментар
-
Явно не си обърнал внимание, но така е като в темата за звука при Гранд Черокито в която Кинекс бръмча. Трябва да си го чувал и веднага ще се сетиш. Иначе е интересно че съм го чувал само при сравнително новички и лъскави УАЗ-ки. Такива или скорозакупени, или разни генералски... Старите никога не съм ги чул да правят така. Нещо ме навежда на мисълта за генератор - доста е високочастотоно....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНещо ме навежда на мисълта за генератор - доста е високочастотоно....
Коментар
-
Да такъв шум, колега но динамото си е ок, ремъка също така и аз тръгнах в идирването на източника на този шум точно от тук, Викам си ремъка или динамото лагерите са заминали но уви не от това. Колегата Гуадра ударя десетка, точно ухо има звука е високочестотен
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнениеДа такъв шум, колега но динамото си е ок, ремъка също така и аз тръгнах в идирването на източника на този шум точно от тук, Викам си ремъка или динамото лагерите са заминали но уви не от това. Колегата Гуадра ударя десетка, точно ухо има звука е високочестотенВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Е ти па сега, все ще има някоя добра и отзивчива докторка... С летвата си трябва някакъв навик.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар