Обява

Свий
Няма добавени обяви.

покупка на Уаз 452 Буханка.Съвет и препоръки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: покупка на Уаз 452 Буханка.Съвет и препоръки

На всичко ако решиш да сменяш двигател (да е различен от орегинала ) трябва преправяне - да не се пипа нищо такъв филм няма
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

здравейте ,
      искам да купя Уаз 452 или от по-новите (товарен).

Интересува ме има ли съществена разлика между моделите произведени преди и след 1990г в качеството на изработка, издръжливоста и надеждноста.

Коментар

Качеството не знам, всички са един дол дренки

Съществени разлики няма особено много.Има различни модивикации на двигателя;амортесьорите при едните са жабкови при другите са телескопични; имат различия в спирачната утредба, някои са с еднокръгова помпа други с двукръгова даже има и със сервоусилвател има и други различия който са доста дребни и не влияят особено на поведението на автомобила.
        Последно редактирано от Веско; 10-03-08, 21:07.
        Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Благодаря за отговора.

Чувал съм ,че моделите след 1990 се развалят повече.
          Иначе определено предпочитам поне на спирачката да е с усилвател.
          Също съм чувал за 452 ,че е с двигател от Волга .

Коментар

Имал съм съм УАЗ 469 , ГАЗ 69 и сега буханка.За целта която посочваш буханката е най добра.Моята я взех за 2700 и докато я натъкмя стана 5000 лева.Сега е перфектна.Мнението ми е че буханката е най универсалната УАЗКА.Става за кратки пътувания,за товари,за лов.Направил съм и странични седалки отзад и качва общо 8 човека.Ако си едър ще ти у трудно да се казваш на шофьорската седалка.Трудно се кара в градски условия особено ще ти е трудно в София.Няма добри задни огледала,Лявата колона огжраничава видимостта на шофьора.Ремонтите и също са по трудни защото няма добър достъп отгоре до двигателя ,ск.кутия,раздатъчна кутия.Газ и се присажда лесно. Темата си отворил отдавна,но все пак каква ти е Нивата и мислил ли си да я замениш за буханка.Аз си търся Нива.Имам и Мицубиши паджеро 2 , 2,5 ТД .Също го заменяма за Нива с доплащане.Ако искаш подробности на+0888 422624

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X