Обява

Свий
Няма добавени обяви.

покупка на Уаз 452 Буханка.Съвет и препоръки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: покупка на Уаз 452 Буханка.Съвет и препоръки

Първоначално публикуван от MiroSh Преглед на мнение
    за УАЗката ми препоръчаха да гледам само за военни или линейки(в никъкъв случай от БТК)
    какво да ти кажа ? Имам 4 от бТК . Едната е МНОГО добра ! 1995 г.Чак не ми се продава. Учтиво върнах човек който носеше 4 500 лв. Та по същество - вземи човек който разбира от УАЗ-ки ,знае ли човек ,може да е хубава.
    Последно редактирано от Макавеев; 20-09-07, 22:09.
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от investor Преглед на мнение
      Груба грешка.
      Ти ма убипоне трима "разбирачи"ми казаха че тия от БТК не стават(по-принцип тя и военна може за нищо да не става)ми то търго мина еми че се гърчим у Нивата пък дано пак изпадне някоя далаверка,но като се сетя в казармата какви радиостанции(запасни поне100бр)на по 20-30км имаше-къде ли отидоха
      Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

Ти ма убипоне трима "разбирачи"ми казаха че тия от БТК не стават(по-принцип тя и военна може за нищо да не става)ми то търго мина еми че се гърчим у Нивата пък дано пак изпадне някоя далаверка,но като се сетя в казармата какви радиостанции(запасни поне100бр)на по 20-30км имаше-къде ли отидоха
        С един приятел взехме УАЗ 469 от БТК и мога да ти кажа, че нямаше нещо здраво по него. Направо го построихме наново. Сега е ОК, но наистина беше поддържан и ремонтиран супер неграмотно. Нямаше здрава резба и течеше отвсякъде, а болтовете на диференциалите бяха през един... Есествено и самите диференциали бяха с някаква кал вътре. Двигателят също беше на салата... Скоростите нямаха масло и здрав лагер...
        Ако не ти се занимава със строеж на УАЗ ти препоръчвам да си потърсиш читав екземпляр, на който поне силовото предаване е добре работещо .
        Двигателят е лесен. Там проблемът е с намиране на ЧИТАВИ части.
        Не си мисли, че УАЗ евтин автомобил. С ремонта излезе около 3500лв. без да броим собствения си труд.
        Изобщо преди да си купиш това приключение помоли някой да ти даде да покараш и ще прецениш дали ще ти хареса камасутрата с Ужаската
        Иначе е проходима и полезна машина.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          С един приятел взехме УАЗ 469 от БТК и мога да ти кажа, че нямаше нещо здраво по него. Направо го построихме наново. Сега е ОК, но наистина беше поддържан и ремонтиран супер неграмотно. Нямаше здрава резба и течеше отвсякъде, а болтовете на диференциалите бяха през един... Есествено и самите диференциали бяха с някаква кал вътре. Двигателят също беше на салата... Скоростите нямаха масло и здрав лагер...
          Ако не ти се занимава със строеж на УАЗ ти препоръчвам да си потърсиш читав екземпляр, на който поне силовото предаване е добре работещо .
          Двигателят е лесен. Там проблемът е с намиране на ЧИТАВИ части.
          Не си мисли, че УАЗ евтин автомобил. С ремонта излезе около 3500лв. без да броим собствения си труд.
          Изобщо преди да си купиш това приключение помоли някой да ти даде да покараш и ще прецениш дали ще ти хареса камасутрата с Ужаската
          Иначе е проходима и полезна машина.

Е това малко ме успокои(ма то нали знаеш мнения много - едни така едни онака и като не си запознат хептен се ушашкваш),но тва за карането е задълже щото си мисля ,че мога да карам ама при руските техники си трябва нещо повече(темата как се кара УАЗ)

Коментар

Е това малко ме успокои(ма то нали знаеш мнения много - едни така едни онака и като не си запознат хептен се ушашкваш),но тва за карането е задълже щото си мисля ,че мога да карам ама при руските техники си трябва нещо повече(темата как се кара УАЗ)
            Това, че можеш да караш не означава, че можеш да караш УАЗ... Вярвай ми!
            Ако нямаш необходимата нагласа ще бягаш кръстейки се и плюейки в пазвата си.
            Другият вариант е да се кефиш максимално
            В темата как се кара УАЗ е леко преекспониран проблемът с трудното включване на скоростите. Това не е проблем, но си има доста други особености Ще видиш

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Това, че можеш да караш не означава, че можеш да караш УАЗ... Вярвай ми!
              Ако нямаш необходимата нагласа ще бягаш кръстейки се и плюейки в пазвата си.
              Другият вариант е да се кефиш максимално
              В темата как се кара УАЗ е леко преекспониран проблемът с трудното включване на скоростите. Това не е проблем, но си има доста други особености Ще видиш
              МалииТва за скоростите не ме плаши-имах Москвич412,но без синхронизатори ако щете ми вярвайте ,но и в момента карам с двойно амбриране и междинна газ(Хюндай Акцент-нищо му няма на скоростите)Същия москвич беше с разбита(ама тотално)предница и скъсана греда(вървех на чомпи)и винаги беше с гуми за мъгла-и така 100000кмПроблема е че ще трябва да я карат (УАЗката)хора дето освен БМВ и Волво друго не са и помирисвали

Коментар

Проблема е че ще трябва да я карат (УАЗката)хора дето освен БМВ и Волво друго не са и помирисвали
                Не си създавай главоболия
                Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                  Не си създавай главоболия
                  +100
                  Карането на БМВ и Волво е нанесло непоправими поражения върху способността да се кара съветска техника.
                  Тя изисква особено отношение и усет.

Коментар

защо бе хора го обесърчавате човека?! аз също не карам перфектно уазката, но това не ме лишава от удоволствието. то си е вид атракцион и своеобразно преживяване. аз възприемам уазката като играчка за големи момчета. като имам кола не значи че не ми прави кеф да ходя на картинг примерно... същото е и с уазката - може да караш S-класа но уазката кефи! кофти е ако имаш само уазка...
                    "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнение
                      защо бе хора го обесърчавате човека?! аз също не карам перфектно уазката, но това не ме лишава от удоволствието. то си е вид атракцион и своеобразно преживяване. аз възприемам уазката като играчка за големи момчета. като имам кола не значи че не ми прави кеф да ходя на картинг примерно... същото е и с уазката - може да караш S-класа но уазката кефи! кофти е ако имаш само уазка...
                      Защото после ще има постове в стил "Уазката не става за нищо!". Тя просто не е за всеки. Затова нека човекът помоли някой да му даде да покара това нещо и после да прецени дали е за него или не

Коментар

гледай сега колега
                        Ужазката е особена машина
                        тя е като жената - душа има
                        со кротце со благце со малко кютек и после мерак ще те слуша
                        ама освен нея особени сме и ние дето я караме (и аз карам)
                        трябва да си малко екстремист
                        не само да я караш но и да се возиш
                        после ако те пали да си гониш джипа по сфетофарите - пак няма да стане
                        някой горе ти рече много право
                        качи се на една УаЗ-ка качи си и жената и детето
                        вземи и някой дето разбира на УаЗ-ки и върви покарай един ден
                        после вече няма да искаш съвети - сам ще ти дойде акъла
                        BMW X6

Коментар

Като му показах на човека с БМВето мненията ви за УАЗката реакцията му беше и като го знам как кара Нивата(тая емотиконка не е толкова уплашена)започвам сериозно да се замислям просто ,защото ще се налага и той да я кара(съответно ремонтира на път)и ще стане страшно.А иначе мене не моа да ма уплашите -даже се амбицирам ,но все пак УАЗката я зимаме за работа а не за кеф(щото 4 г. скука -бензин и давай,липсва ми ровенето,мърсотията,псувнята и естествено заслужената бира),но съм му казал (с БМВето)да си намери една УАЗка и да види дали ще се справи(поне скарането)
                          ПП. Добре че ви питах , а иначе взимаме я и разбираме че не можем да я караме-срам

Коментар

Като му показах на човека с БМВето мненията ви за УАЗката реакцията му беше и като го знам как кара Нивата(тая емотиконка не е толкова уплашена)започвам сериозно да се замислям просто ,защото ще се налага и той да я кара(съответно ремонтира на път)и ще стане страшно.А иначе мене не моа да ма уплашите -даже се амбицирам ,но все пак УАЗката я зимаме за работа а не за кеф(щото 4 г. скука -бензин и давай,липсва ми ровенето,мърсотията,псувнята и естествено заслужената бира),но съм му казал (с БМВето)да си намери една УАЗка и да види дали ще се справи(поне скарането)
                            ПП. Добре че ви питах , а иначе взимаме я и разбираме че не можем да я караме-срам
                            спокич бе! не е толко зор. първите десет минути чувствата са смесени и след това кефи и все по-малко впечатление ти правят някои работи. а като се качи после на БМВ-то ще го оцени максимално
                            "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Здравейте пичове.Интересува ме някой знае ли от какво става дизелов двигател на УАЗка без да се преправя?Бях чел че от нещо става но тогава още не се бях запалил толкова и пропуснах ценното инфо покраи ушите си а сега ми трябва и си блъскам главата.

Коментар

Първоначално публикуван от titko Преглед на мнение
                                Здравейте пичове.Интересува ме някой знае ли от какво става дизелов двигател на УАЗка без да се преправя?Бях чел че от нещо става но тогава още не се бях запалил толкова и пропуснах ценното инфо покраи ушите си а сега ми трябва и си блъскам главата.
                                Ами използвай търсачката. Едва ли тук има необсъждана част от Ужаската
                                Няма смисъл да се повтраря, когато без усилия можеш да намериш нужната ти информация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X