Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител от ЖУК на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съединител от ЖУК на УАЗ

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
    Ако е с як мотор, два шпера и рошави гуми при зор боксува.

Газков 53 не се коментира.
    Какво имаш предвид як мотор? аз съм с оригиналния мотор на уаз-а и и неми е буксувал още, а и колегат ще го слада на оригиналния си двигател така че няма да има проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от Искрен Преглед на мнение
      Колега слагай си жуков диск и несе притеснявай, ще издържи. А съм с такъв на уазката и 1500 кг я тваря и нямам проблем.
      Товарил съм я с 3000кг. и няма проблеми. УАЗката беше бордова с феродов и диафрагмен притискателен диск от Ниса.

Коментар

Първоначално публикуван от Искрен Преглед на мнение
        Какво имаш предвид як мотор? аз съм с оригиналния мотор на уаз-а и и неми е буксувал още, а и колегат ще го слада на оригиналния си двигател така че няма да има проблеми.
        На мене ми е пробуксувал и Жуков и Уазков зависи си от състоянието на притискалтеия разбира се (от 53 не съм слагал), Жуковия с нов притискателен Волгов на 2-3000км почна да буксува при яки натоварвания.
        Як мотор имам предвид след основен ремонт ЗМЗ24 и 402 с свалена глава и т.н., и човека пита за Волговия а не оргинален.
        На оргиналния Жуков феродов не съм чул да се слага

И кой ще ми демонстрира че при 3тона няма проблеми, ние празни успяваме да ги счупиме па камо ли така
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Ники първата ми лична УАЗка беше бордова с 414 двигател. На нея също сложих феродов и притискателен диафрагмен диск от Ниса. Най много съм я товарил с 3200кг. а с 2000кг. съм я товарил редовно. За 50000км. толкова минах с нея докато я продадох не съм сменял съединител.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
            Ники първата ми лична УАЗка беше бордова с 414 двигател. На нея също сложих феродов и притискателен диафрагмен диск от Ниса. Най много съм я товарил с 3200кг. а с 2000кг. съм я товарил редовно. За 50000км. толкова минах с нея докато я продадох не съм сменял съединител.
            Драго, разбирам и ти вярвам безрезервно
            Но с тоя товар не си я вкарвал във вашто Рио нали? Това имах предвид.
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
              От Газ 53 не знам дали ще се събере на волгов маховик.

Иначе като стана въпрос - вчера се занимавахме с една УАЗка, която беше с волгов двг 24Д, но с УАЗов съединител 250мм. Маховика е разпробиван и съед. е монтиран доста успешно.
              Жоро, такъв съединител на 24 двигател сложи и колегата Мони. Маховика му го носих тук в Бяла Слатина и му го разпробиха на координат.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                Драго, разбирам и ти вярвам безрезервно
                Но с тоя товар не си я вкарвал във вашто Рио нали? Това имах предвид.
                Еее не съм разбира се

Коментар

За пребоксуването поради по-малката контактна площ едно на ръка но като гледам феродото се държи с16 нита а на уазката с 40?

Ще слагам жуков от снимката с волгов притискателен и докъде изкара, ако имам проблем ще разпробия маховика и ще си мина науазков феродов и палцов притискателен?

Още един въпрос от кой модел Мерцедес, бус, феродов може да се сложи на жук а отам и на уаз.
                  "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

От: До: Съединител от ЖУК на УАЗ

Колеги,днес търсих диафрагмен притискател и феродов от Жук ,но няма.Избора стои м/у диафрагмен от Газела или палцов от Волга.Феродов според продавача има на 225мм колкото на Волгата с големите шлици за Уаз. Целта на упражнението е да се монтира дизел от Ситроен на уаза, каво да предпочета палцов или диафрагмен ??

Коментар

От: Съединител от ЖУК на УАЗ

Диафрагмен, естествено.
                      С "Фармахим" - непобедим
                      Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_ Преглед на мнение
                        Феродов според продавача има на 225мм колкото на Волгата с големите шлици за Уаз. Целта на упражнението е да се монтира дизел от Ситроен на уаза, каво да предпочета палцов или диафрагмен ??
                        От кой УАЗов мотор ще е този феродов на 230мм?
                        Продавачът даде ли подробности?

Аз не знам да има 230мм феродов с едри шлици освен жуковия.

Коментар

От: Съединител от ЖУК на УАЗ

40217.1601130 ЗМЗ щлици 35 мм.

тича с притискател 406.1601090-01 или 40637.1601090
                          only 4 x 4,sim AWD

Коментар

http://www.zmz.ru/files/zsh/zsh_ds_06.pdf
                            only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                            X