Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител от ЖУК на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съединител от ЖУК на УАЗ

УАЗ-ката ми е дизел и карам с феродов диск от ЖУК и не се дава!
    0888 69 88 72
    https://www.youtube.com/channel/UC2lB8CKbb5eIV1Aj8ikgayw

Коментар

И аз сложих притискателен диск от Жук и засега нямам проблем,така че слагай и карай!Когато се скапе нов и пак в калта!
      Чавдар Владимиров
      0887/912075
      Ленд Ровър Диско 1
      Самуад в проект

Коментар

На кои викате старци и каде е магазина че ния викаме старци на тези на илиенци с руските части
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Използвай търсачката Има цяла тема за магазини за УАЗ( с адреси и телефони).
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Имам проблем жуков съединител при мен никъде не се намира а уазковия ако го престържа ще изпаднат нитовете.
            Абе я кажете как ги престъргвате или ако има снимчица ще е супер.
            Продължавам да търся и жуков но.....

Още един въпрос на по-новите уазки притискателния и феродовия не бяха ли по-малки, и дали случайно такъв феродов няма да влезе в 24ката?
            Волговия мисля бе 230мм.
            Последно редактирано от kra_kra; 01-12-09, 18:38.
            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Сложи си феродов диск от Ниса Жук Варшава и не се занимавай с никакво престъргване.
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                Сложи си феродов диск от Ниса Жук Варшава и не се занимавай с никакво престъргване.

Е бих сложил но не намирам, няма.
                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Да попита намира ли се феродо за съединител за уаз но не разпробито?

При мен и това няма.

Търсенето не определя предлагането по нашия край.

Коментар

Свържи се с Карбон и ги попитай какво предлагат и какви са ти вариантите.
                    Но аз мисля, че няма да намериш 230мм феродов с едри шлици за УАЗ.
                    Единствено жуков ти е варианта.
                    Новите двг на ЗМЗ дето се слагат на УАЗ и Газела са с по 240мм съединител.
                    Моя 4026 е именно с такъв.
                    УМЗ предполагам, че продължават да си ги произвеждат по 250мм.

Ти от къде си?
                    Ако толкова няма от къде да си купиш да видим тук при нас в София и Самоков, ако има жуков аз ще ти го изпратя по Еконт, ако те устройва варианта?

Коментар

[QUOTE=Жоро XR 600;946877]Свържи се с Карбон и ги попитай какво предлагат и какви са ти вариантите.
                      Но аз мисля, че няма да намериш 230мм феродов с едри шлици за УАЗ.
                      Единствено жуков ти е варианта.
                      Новите двг на ЗМЗ дето се слагат на УАЗ и Газела са с по 240мм съединител.
                      Моя 4026 е именно с такъв.
                      УМЗ предполагам, че продължават да си ги произвеждат по 250мм.

Ти от къде си?
                      Ако толкова няма от къде да си купиш да видим тук при нас в София и Самоков, ако има жуков аз ще ти го изпратя по Еконт, ако те устройва варианта?[/QUOTE

Благодаря Жоро, вчера си взех жуков но го намерих чак във Враца, но ми се струва по-слабичък от уазовия, визирам ламарината на която е занитено феродото.
                      Идеята ми неразпробито феродо да накова науазовия си като външните нитове ги разпробия по-навътре и след това го престържа на 230мм
                      Прикачени файлове

Коментар

За това става въпрос.
                        Съединителя е Български.
                        Прикачени файлове

Коментар

сложете от газ 53 ВЕЧЕН

Коментар

Колега слагай си жуков диск и несе притеснявай, ще издържи. А съм с такъв на уазката и 1500 кг я тваря и нямам проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Искрен Преглед на мнение
                              Колега слагай си жуков диск и несе притеснявай, ще издържи. А съм с такъв на уазката и 1500 кг я тваря и нямам проблем.
                              Ако е с як мотор, два шпера и рошави гуми при зор боксува.

Газков 53 не се коментира.
                              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

От Газ 53 не знам дали ще се събере на волгов маховик.

Иначе като стана въпрос - вчера се занимавахме с една УАЗка, която беше с волгов двг 24Д, но с УАЗов съединител 250мм. Маховика е разпробиван и съед. е монтиран доста успешно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X