Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уаз 469 Bpower
Свий
X
-
От: Уаз 469 Bpower
Еми и аз се надявам да няма ядове.Ама щом при Цецо оцеляха почти
,при мен трябва да карат.Ще послушам съвета му да не съм много алчен от страна на гуми.№33 за калта ,а за лятото№ 35 щото няма зор тогава.Между другото вече са с готино масло.Джипа ми харесва повече като поведение, мога да минавам през по големи камъни не си отбирам път.Разстоянието от прасето до земята е около 31-32 см от 25 с гражданските.Като цяло и по добре въртят гумите,ама може и да е внушение.
Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
Съдействие на закъсали автомобили
Коментар
-
Колега честити да са ти и със здраве да си ги караш,и добре дошъл в клуба на редукторните Уаз-ки,той не е очредяван още ама така е думата
.Наистина внимавай с размера на гумите,че са редукторни не значи,че ще въртят 38 без ядове.Моите за половин година ги счупих и двата и то все несчупваемите им части-касета и корона и пиньон
и то с 24д мотор на метан
и гуми 34/10.5/15 супер слуомпър.А се бях подготвил гъбки да троша та си носех с мен резервни
.Повече внимавай със съединителя да не го пердашиш яко,че руските техники не обичат ударните натоварвания.За проходимост да по-проходим става джипа в дълбок сняг,тиня и коловози и има малко повече сила.Дано нямаш моите ядове успех.
Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832
Коментар
-
А щях да забравя покрай Самоков бая хора се уредихме с такива редукторни мостове,все пак там хората отдавна са открили топлата вода и знаят как се карат и чупят джипове и кое е проходимо и кое не
поздрави на всички момчета от Самоковския край
Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832
Коментар
-
Ей по форумите колко ракия се пие.Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениеКойто открие разликата печели една ракия .0 8 76 36 8 542
Коментар
-
По форумите не, ама пред тях се пие достаПървоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеЕй по форумите колко ракия се пие.
.
Мхм 120лв стандартна а тунинговата 250 лв.Ако се счупи ще му мислим.Първоначално публикуван от off_roader Преглед на мнениеЗдравей колега,гъбките ги взех с мостовете,но информативно съм търсил и най-евтините са в Госрски извор около 120лв. по спомен.Радвам се,че нямаш проблеми и все така да си и за напред само газ...
Само газ не става отвреме на време и малко бензинец...
Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
Съдействие на закъсали автомобили
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар