Дойде ред да покажа и аз една от моите машини.Има още много работа но смятам че съм достигнал някакво ниво като се има предвид че съм почнал от старо желязо така да се каже-С два счупени дифа ,изгнил(като колата на флинстон) с двигател 414 пред счупване без спирачки абе то като са замисля май само едни скорости имаше здрави.Отначало почнах на майтап правех го когато имах време и излишни пари но после ме обзе и сам похарчил около 2 бона без да знам къде ,а пак за време да не говорим. Следва продължение....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уаз 469 Bpower
Свий
X
-
Последно редактирано от boychoivanov; 23-08-12, 17:37.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
Съдействие на закъсали автомобили
Коментар
-
От: Уаз 469 Bpower
Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениеЩото се очакват някакви 33 поне.Газ 69 2.4i
Густо майна, пътят свърши !!!
GSM: О895 7О6О59
Коментар
-
Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнениеПоздрави за машината! Тези 33ки ще има ли какво да ги върти ?Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
-
Нататък за купето наистина е поизрязано и то доста много(долните панти са местени нагоре).Не знам за какво му се ядосах толкова много но го отнесе.Не е направено много изпипано защото това ми беше като учебно по заваряване и рязане, но долу горе стана.
Окачването е: 10 листа отпред и отзад отзад с амове от газ 53, и добри ходове.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
-
Монтирах газовата.Изпарителят е електрически трябва да му се сменят мембраните.Изгорих 20 литра газ за 60 км.Откъде тоя голям разход направо ме е срам.Някой може ли да ми каже как точно се настройва изпарителя?Карбуратора е от газ 53,Така че тройника го оставих отворен и регулирах само от изпарителя.Последно редактирано от boychoivanov; 21-09-12, 21:24.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
-
7,8 от тях са на асфалт а при положение че нищо не мъкна, джипа си е празен, няма и големи гуми , няма и кал още.Хората с осмаците дават 30 разход в гората.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
-
Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениеМонтирах газовата.Изпарителят е електрически трябва да му се сменят мембраните.Изгорих 20 литра газ за 60 км.Откъде тоя голям разход направо ме е срам.Някой може ли да ми каже как точно се настройва изпарителя?Карбуратора е от газ 53,Така че тройника го оставих отворен и регулирах само от изпарителя.
Коментар
-
Смених шенкелите с лагерни.Трябваха ми една камара пластини едвам едвам събрах по магазините.Чопчетата за законтряне не станаха и не ги сложих по съвети на Драго.Искам също да изкажа големи Благодарности на Драго,Румен,Марин, Цветан,Ник и общо взето на целият форум Без който Джипа нямаше да върви.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар