Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Уаз 469 Bpower
Свий
X
-
От: Уаз 469 Bpower
Аз с уазовия мотор съм с 30 и отгоре разход в гората, по шосето може и 10/100 да даде.Първоначално публикуван от boychoivanov Преглед на мнениеХората с осмаците дават 30 разход в гората."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Сега останаха няколко въпросителни:
На ниски обороти на газ работи като че ли на 3 цилиндъра в горният диапазон се изчиства( смукача не помага -демек не е от бедна смес)
На бенц още заглъхва ако не е на смукач.Кабелите са добре.Това ме навежда на мисълта че пак зима от въздух от някъде (немога да си спомня кой повърхности шлайфах)
Въпрос предимно към Nik-Стават ли 310 мм диск от Гранд Витара на 15 джанта и с какви апарати.
И последно намиране на 33 ки за през лятото.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
Съдействие на закъсали автомобили
Коментар
-
Ремонтирах стартера, вземах нов акумулатор 77 ампера на монбат,карбуратора го "ремонтирах " и него с "ремонтен комплект" за к 135.Включва 5 жигльора и 2 гарнитури пружина и гумичка за ускорителната помпа за 7 лв-ма*ка им.Подобри се положението като шлайфах повърхностите ама гумичката за ускорителната помпа май е ментак и пак заглъхва на бенц. Отвори се проблем и с алтернатора спря да зарежда,имам алтернатор от по новите който са с волтмер ама кабелите са различни(някой знае ли как се връзва защото при мен е с ампермер). От какво става алтернатор най-лесно и евтино?Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
-
Волтмера и ампермера нямат общо с вида на алтернатора. На някои модели/417/ към четките се подава + и -/два кабела/, на по-старите 451 само +/един кабел/. На 417 динамото е като на москвич 412, само се сменя четкодържателя.
Ако качиш снимки на алтернаторите ще видим за какво става реч. Може и модела/номера/ на алтернатора и релето за зареждане.
Коментар
-
Такива ли?Първоначално публикуван от niksi_2003 Преглед на мнениеуспех , едни големи гуми ще й отиват.
Ама трябват и джанти за тях.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
-
Ето причината на първата снимка.На втората е замяната му с друго .На третата е алтернатора който се вижда че е от старите според Toni.Снощи до 1 часа ремонтирах стартера пак след като се оказа че майстора си е оставил ръцете и джипа изгасна в гората добре че имах манивела.Имам въпрос за подложките между обиците и рамата трябват ми размери че тея гуми ще опират май.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
-
Въпреки че не пиша свърших доста работа по джипа последните месеци.Планките за лифта са по 4 см върте има 4 тръбички.Отпред на ударните тампони има подложки като тази отдясно мисля да я сваля.Джантите са 2 уазови около 8.5 j ,гумите са 33x12.5 безкамерни (като искам да изкажа големи благодарности на Русанов http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=30041 ).Предните амове са удължени с 4 см. Същевременно джипа е с нови накрайници .Последно редактирано от boychoivanov; 03-09-13, 16:36.Където не мога пеш продължавам с Уаза.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар