Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка или блокаж?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лебедка или блокаж?

Благодаря за мненията. Явно мостовете ще ги събираме без блокаж.

Коментар

Въпроса ми звучи като вица за дядо Поп,където го попитали: Дедо Попе, кво ще пиеш,вино или ракия,а той отвърнал-и Бира чадо,и Бира.За тва че е без значение кое ще сложиш първо,така или иначе ако вече те е ухапало бясното куче,ще сложиш и още екстри скоро.
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

А как ти звучи една механична лебедка ?
        Газ 69 2.4i
        Густо майна, пътят свърши !!!
        GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнение
          Не е добра идея...
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Замисли се , за времето което си карал , колко пъти си закъсвал , заради пробоксуване на двете странични колела , и колко пъти си оставал някъде , защото си бил сам , а е трябвало мъъъъничко да те дръпне нещо , че да минеш ...
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнение
              На друг автомобил ползвам механична лебедка и съм за механичната, но тази силоотводна кутия в купето не ми се вижда дабра идея. Не съм работил с хидравлична, но като идея ми се струва по-надеждна от електрическата.

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
                На друг автомобил ползвам механична лебедка и съм за механичната, но тази силоотводна кутия в купето не ми се вижда дабра идея. Не съм работил с хидравлична, но като идея ми се струва по-надеждна от електрическата.
                1 механична
                2 хидравлична
                3 електрическа
                4 ръчна
                5
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  1 механична
                  2 хидравлична
                  3 електрическа
                  4 ръчна
                  5
                  Подкрепям колегата напълно,с механичната не се съобразяваш с броя на дръпките,както с електричката,която изсмуква акумулатора и си до там,а с другите се дърпаш докато имаш гориво,скоростта на механичната лебедка си я определяш с предавките и подадената гас.Единствено не ми харесва при Уаза,че работи единствено на Неутрална.
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

А по същия баир витарата с блокирания диференциал си излезе на ход Е, след няколко опита де, ама на ход.
                    Имаше и други машини, при това с блокажи на задния мост, ама никой не се спусна до долу и да излезе обратно, ей така-за пробата.

Та въпросът е спорен-на някои места блокажа помага, ама на други-само лебедка. Като се обобщят случаите-лебедката помага в повече случаи. Стига да има къде да се вържеш де...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Килограмите Коле , УАЗа е два пъти по-тежък от Витарата. Тони вземи лебедка . Служебната Тойота дето тежи 2150 кг знайш как хубаво си я тегли лебедката.
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Лебедката ..... те е повече от блокаж.
                        По-късно мога да кача клип на Тойотата с ЛСД отзад как си буксува безгрижно..... и какво като имах блокаж.
                        ЛСД не помага когато буксуват и двете колела в калта. А лебедката те издърпва .
                        Според мен лебедката е по-правилното оборудване.

Коментар

Гласувам за хидравлична ,не си огрничен от разположението на карданите,в форума се продаваше една от пътна помощ.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_ Преглед на мнение
                            Гласувам за хидравлична ,не си огрничен от разположението на карданите,в форума се продаваше една от пътна помощ.

къдей че и аз си търся......?????
                            driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

И аз гласувам за лебедка.

Коментар

Здравей Тони,ако си се здобил с редуктурни мостове,те поздравявам.Мое мнение е също да вземеш лебедка,блокировките колкото помагат толкова и пречат(имам опит само със самоблокове и 100% заварка).За принудителния блокаж нямам опит,но имам познати,които имат такава опция да го включват те,но в повечето случаи когато се наложи да го ползват по-полезна би им била вече лебедката!За мен е по-добре големи гуми за по-голям пътен просвет +редуктурни мостове и лебедка,виж клиповете от Лазарово с Вранглера с редуктурните мостове и богърите,през какви препятствия мина без блокажи само заради пътния просвет и големите гуми,въпреки,че пилота не познаваше добре машината и нейните възможности,от там кола с блокажи и малки гуми не би минала толкова лесно според мен.Отново те поздравявам и ако може някой път да мина да ги разгледам,че на живо в нашата околия май ти си единствения цивилен с такива
                                Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X