Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка или блокаж?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лебедка или блокаж?

Колегата ще купи лебедка, то е ясно.
    Мънги.
    Верно, на лебедка мое се мине цялото трасе/състезание/разходка. Ма е тъпо некси. Та дайте да не сравняваме круши с ябълки.
    А най-доре ако няма джек да почне от там.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

A oсвен лебедката и големите гуми 2 блокажа никак не са излишни също. Истинския джип за гора трябва да е с два блокажа спроед мен.

Ще споделя при мен как се развиха нещата- стандартен Уаз с стандартни руски гуми-доста се караше по гората; след това Уаз с 2БТР-ски касети и високи каймани 33''/ много голяма разлика в проходимостта, но и по често го заглобвах щото просто вече не заобикалях повечето места/ след година лебедка на същия за мен съм я ползвал нарочно не повече от 4-5пъти, докато за други джипове 20-30пъти/; след още година 35" гуми и 2.9мотор - и пак се заглобва- извод прави си сам

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
      Килограмите Коле , УАЗа е два пъти по-тежък от Витарата.
      Aко е натоварен с дърва може и да е 2пъти колко нея празна
      Последно редактирано от Nik; 24-05-12, 22:58.
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от off_roader Преглед на мнение
        Здравей Тони,ако си се здобил с редуктурни мостове,те поздравявам.Мое мнение е също да вземеш лебедка,блокировките колкото помагат толкова и пречат(имам опит само със самоблокове и 100% заварка).За принудителния блокаж нямам опит,но имам познати,които имат такава опция да го включват те,но в повечето случаи когато се наложи да го ползват по-полезна би им била вече лебедката!За мен е по-добре големи гуми за по-голям пътен просвет +редуктурни мостове и лебедка,виж клиповете от Лазарово с Вранглера с редуктурните мостове и богърите,през какви препятствия мина без блокажи само заради пътния просвет и големите гуми,въпреки,че пилота не познаваше добре машината и нейните възможности,от там кола с блокажи и малки гуми не би минала толкова лесно според мен.Отново те поздравявам и ако може някой път да мина да ги разгледам,че на живо в нашата околия май ти си единствения цивилен с такива
        С удоволствие ще обменим опит - ти ще споделиш за лебедката, а аз от изчетенето за мостовете. Някъде съм ти затрил телефона.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X