Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УАЗ 469-прекъсва

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Re: УАЗ 469-прекъсва

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
    Значи аз съм сложил кутия от Москвич.От Лада и Жигула също става защото захващенето е същото но избрах москвичовата поради следните причини:
    -отвора откъдето взима въздух е с по голям диаметър
    -и също така отвора е цилиндричен заразлика от ладовия което е по подходящо за направата на шнорхел
    И аз смених оригиналният въздушен филтър и сложих от Лада.Засега обаче не мога да усетя никаква разлика с изключение че няма масло и не капе

Коментар

До: Re: УАЗ 469-прекъсва

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
      И аз смених оригиналният въздушен филтър и сложих от Лада.Засега обаче не мога да усетя никаква разлика с изключение че няма масло и не капе
      Това май стана масова практика, моя като го смених да не хвърля масло по карбуратора, то се оказа че не само там е проблема, капака на карбуратора е бил крив и оттам е сълзяло бензин, взех го чисто нов К126Г
      При мен се усеща някаква минимална, сигурно ладовия е с по голяма пропускваемост на въздуха и при загрял мотор от ниски рязко на пълно натоварване се дави, дори и на скорост(много бензин от ускорителната помпа), а преди с орегиналния филтер това го нямаше така че след регулировка трябва да има някаква разлика в икономичността Де да знае човек
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

До: УАЗ 469-прекъсва

Колега, изхвърли този волгов и постави К151,за да тръгне !
        sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
          Колега, изхвърли този волгов и постави К151,за да тръгне !
          Само да го регистрирам и мисля да минавам на газ и да се разпробие този к126.
          А според вас какъв е по удачният варянт да се разпробие карбуратора или да се сложи плочка за газовата инсталация
          Иначе доста хора ме посъветваха за К151то, мерси за коментара
          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
            Само да го регистрирам и мисля да минавам на газ и да се разпробие този к126.
            А според вас какъв е по удачният варянт да се разпробие карбуратора или да се сложи плочка за газовата инсталация
            Иначе доста хора ме посъветваха за К151то, мерси за коментара
            С разпробиване е по-удачният вариант, точно над дроселите!
            sigpic УАЗ-452

Коментар

От: УАЗ 469-прекъсва

здравей те колеги искам да попитам аз карам уаз 469 и сам с едно камерен карбуратор и не ми работи на ниски ако сложа от ваз или от лада 2101 дали ще стане щот ми омразна да смяням свещи или да ми кажете от каде може да ми идва проблема на ниски не ми работи

Превод:
              Здравейте колеги! Искам да попитам - аз карам УАЗ 469 и съм с еднокамерен карборатор, и не ми работи на ниски. Ако сложа от ВАЗ или от Лада 2101 дали ще стане, защото ми омръзна да сменям свещи? Или да ми кажете от къде може да ми идва проблема - на ниски не ми работи?

Колега, занапред се постарайте повече с правописа, защото второ такова мнение няма да бъде редактирано, ами ще бъде изтривано!

Погледнете разликата между двата текста и си вземете бележка.

Просто съвет към колега. Успех!
              Последно редактирано от Жоро Донечки; 12-10-10, 10:59.

Коментар

Здравейте колеги. Извинявам се ако съм сбъркал точно къде да си задам въпроса, но тъй като в началото темата е сходна с моите въпроси а не намерих отговори на друго място реших да пиша. Та проблема е следния, уаза ми прекъсва и пали трудно, като пука и гърми от ауспуха. Започнах със смяна на каели, но първата вечер след като ги сложих отварям капака и какво да видя, по кабелите хвърчат искри, от двете винтчета на бобината също, от лулите на свещите също, от някои гнезда на делкото и тн. Реших, че кабелите са менте, взех други положението е малко по- добре но пак си има искрене. Следващото нещо, което направих е да пробвам с друга бобина и резултата с прекъсването пак е същия трудно поема и влиза в обороти и пука пляска забива муцуна и пак поема много е дразнещо дайте съвет моля ви.

Коментар

Палец, капачка, чукче, кондензатор, центровка. Правилно ли е свързан вариаторът на бобината.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Здравейте колеги .Да попитам и аз за филтера какъв да се сложи на Уаз 452-451 и няма ли да опира в капака на мотора при изброените от вас модели.[питам за бордова уазка във случея {

Коментар

Първоначално публикуван от aiskrov Преглед на мнение
                      Здравейте колеги .Да попитам и аз за филтера какъв да се сложи на Уаз 452-451 и няма ли да опира в капака на мотора при изброените от вас модели.[питам за бордова уазка във случея {
                      Аз си сложих филтър от Голф 2.Ще снимам и ще ти покажа как е станало.Относно делкото-има тема за безконтактно запалване на уаз.Там също съм заложил на немското.Сега обмислям западен алтернатор и перка със висков съединител.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X