Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Започна ремонтът на УАЗа
Свий
X
-
От: Започна ремонтът на УАЗа
Ама цена знае ли се ? Защото ако ми хареса може да ми запазиш един брои !Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеДругата седмица ще има в Самоков (поне така каза собственика на магазина от към Гостилницата).
П.п. "Работата винаги продължава!!!" :P [SIGPIC][/SIGPIC]
GSM - 088/8877521
Коментар
-
OK приятелю, ще му драсна един ред и на него да видим дали ще ме зарадва !!!Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеНе се знаело но предишните били на 240-250.Говори с адаш ти, че аз само минах и ги отекчих за такива неща дето знам че нямат и така казаха, нямам път натам по принцип.
GSM - 088/8877521
Коментар
-
Много благодаря колега за инфото, но като се има предвид, че е карана касетата и не се знае какво и е състоянието не мога да дам повече от 200лв. Ще се чака от самоков какво ще предложат като оферта !!!Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеАз май ще си продавам едната касета, така че ако в Самоков не доставят касети мога да ви помогна. Аз съм много доволен от нея и няма да се разделя с нея на цена под 400лв.П.п. "Работата винаги продължава!!!" :P [SIGPIC][/SIGPIC]
GSM - 088/8877521
Коментар
-
браво колега УАЗА изглежда много добре двигателя е станал страхотно.имам един въпрос кум вас колеги имам проблем с гарнитурата и платното на бензиновата помпа на 469Б.слагам втори комплект и не знам от какво са направени но от бензина 95 направо се разпадат веднага щом бензина влезе в помпата.ако някой знае качествена гарнитура и платно нека помогне.благодаря предварително.
Коментар
-
Вземи ремонтен комплект или нова помпа от Карбон Плевен.Първоначално публикуван от joro_honda Преглед на мнениебраво колега УАЗА изглежда много добре двигателя е станал страхотно.имам един въпрос кум вас колеги имам проблем с гарнитурата и платното на бензиновата помпа на 469Б.слагам втори комплект и не знам от какво са направени но от бензина 95 направо се разпадат веднага щом бензина влезе в помпата.ако някой знае качествена гарнитура и платно нека помогне.благодаря предварително.УАЗ 31512 Мицубиши L 200
Коментар
-
Еми колега незнам и аз взех нова и след 70 км спря да работи и се нервирахме с моите познати и като взех една ел помпа с обратен момент за връщанена бензин и един филтар железен мисля че от моноинжекция ще те излъжа (когато са го правили в сервиза мен ме нямаше) и стана бомба!Първоначално публикуван от joro_honda Преглед на мнениебраво колега УАЗА изглежда много добре двигателя е станал страхотно.имам един въпрос кум вас колеги имам проблем с гарнитурата и платното на бензиновата помпа на 469Б.слагам втори комплект и не знам от какво са направени но от бензина 95 направо се разпадат веднага щом бензина влезе в помпата.ако някой знае качествена гарнитура и платно нека помогне.благодаря предварително.
За сега съм нямал проблем с този момент дано нямам и за напред, но вчера направих 500-те километра и сега следва парва смяна на масло след основния ремонт! Но това ще стане в понеделник в PanService на околовръстното под острия поглед на маисторите !!!
GSM - 088/8877521
Коментар
-
Напротив колега, касетата е ясно в какво състояние е- работи отлично( във форума има достатъчно клипове и колеги, които са карали с мен). Нова БТР-ска касета не е ясно как ще работи-някои работят добре, някои много "вяло"- да се чудиш зацепва ли или не?Първоначално публикуван от Цветан Димов Преглед на мнениено като се има предвид, че е карана касетата и не се знае какво и е състоянието не мога да дам повече от 200лв. Ще се чака от самоков какво ще предложат като оферта !!!
Както и да е, успех с покупката.Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар