Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оборотомер за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Оборотомер за УАЗ

Аз скоро се лутах да сложа на шкода европа-моята електронен оборотомер и установих че дава ток 11,5 до 13или14 волта на буксата за оборотомера,колко повече се дава газ толкова се увеличава волтажа и подига стрелката а стрелката е на магнит,и да кажа че динамото ми е камазово и работи на 960 херца,значи камазовият оборотомер му трябват тези херцове зада проработи
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Ради, за да ти показва вярно трябва и ремъчните шайби да са със същото предавателно отношение, като на Камаза.
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

От: Оборотомер за УАЗ ! ! !

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
        На мен точно 8 цилиндров ми трябва
        А защо ти е 8 цилиндров , мислех че ти трябва за УАЗ ? Или аз съм пропуснал нещо в темата ...!?!

Коментар

Първоначално публикуван от Juraia Преглед на мнение
          А защо ти е 8 цилиндров , мислех че ти трябва за УАЗ ? Или аз съм пропуснал нещо в темата ...!?!

УАЗ-ът на Цветан е с камионски ГАЗ-ков двигател!

По-долу пускам връзки към темите на Цветановия Уаз:

1. Тунинг на V8-к

2. V8 на Уаз-подобрения

Коментар

Сега разбрах . Благодаря .

Коментар

Колега,нищо не си разбрал,аз го познавам,и знам уаз и пак не го разбирам.Има най-уникалния Уаз,в БГ,с дискови спирачки ,хидравлик,тунингован двигател от Газ-53,редукторни мостове,хидравлики,твърд таван,и тракторни гуми 12х16,които са високи 1м.и не го кара.Състезанието в Н.искар ,щеше да е за него играчка,но нещо мерака намаля.

Коментар

Много екстри много чудеса
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  Колега,нищо не си разбрал,аз го познавам,и знам уаз и пак не го разбирам.Има най-уникалния Уаз,в БГ,с дискови спирачки ,хидравлик,тунингован двигател от Газ-53,редукторни мостове,хидравлики,твърд таван,и тракторни гуми 12х16,които са високи 1м.и не го кара.Състезанието в Н.искар ,щеше да е за него играчка,но нещо мерака намаля.
                  Пазим го за Самоков 2010
                  Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Я мерака е намалял, я гъбките са слаби....
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Re: От: Оборотомер за УАЗ ! ! !

Финансирането и нямането на време. Румен го знае много добре,но сега просто се пробва да ме подхлъзне
                      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Имах предвид че съм разабрал защо търси оборотомер за осем цилидров двигател ,незнаех че е с такъв просто.
                        А иначе това че джипа му е уникален, няма лошо. То по принцип всички коли от тази марка са уникални и няма ни една да е досущ като друга !

Коментар

Здравейте, колеги!
                          Темата е стара,но аз сега допрях до нея,като реших да слагам оборотомер от Лада.Набавих си два оборотомера ТХ193,единият по стар и неврзачен но изправен,закачих му кабелите и си поиграх малко с тарировката му и стигнах до извода че 250 об мин са приемлива грешка на 3000 оборота.Направи ми впечатление че скалата в по голямата си част е неизползваема тъй като е до 8 0000 оборота.Поразрових уазбуката и намерих ето тази тема http://forum.uazbuka.ru/showthread.p...EE%EC%E5%F2%F0 на стр.7 пост №5 се обяснява как скалата да се направи,да работи до 4 000 оборота,смених въпросният кондензатор/този дето е показан със кръстчето/ няма промяна в показанията.По назад в темата на стр.8 пост № 1 се говори за замяна на С3 но ми се струва че е объркан С3 със С 4 който по схема е със стойност 0,1 микро фарад,този не съм го заменял изчерпи ми се търпението.

Моля,колеги които поназнайват повече от електроника да дадат съвет какво и как да направя,какаво да заменя,така че скалата да е на 4 000 оборота.
                          основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

Първоначално публикуван от перко Преглед на мнение
                            Здравейте, колеги!
                            Темата е стара,но аз сега допрях до нея,като реших да слагам оборотомер от Лада.Набавих си два оборотомера ТХ193,единият по стар и неврзачен но изправен,закачих му кабелите и си поиграх малко с тарировката му и стигнах до извода че 250 об мин са приемлива грешка на 3000 оборота.Направи ми впечатление че скалата в по голямата си част е неизползваема тъй като е до 8 0000 оборота.Поразрових уазбуката и намерих ето тази тема http://forum.uazbuka.ru/showthread.p...EE%EC%E5%F2%F0 на стр.7 пост №5 се обяснява как скалата да се направи,да работи до 4 000 оборота,смених въпросният кондензатор/този дето е показан със кръстчето/ няма промяна в показанията.По назад в темата на стр.8 пост № 1 се говори за замяна на С3 но ми се струва че е объркан С3 със С 4 който по схема е със стойност 0,1 микро фарад,този не съм го заменял изчерпи ми се търпението.

Моля,колеги които поназнайват повече от електроника да дадат съвет какво и как да направя,какаво да заменя,така че скалата да е на 4 000 оборота.
                            Как установи грешката колега ? С какво мери реалните обороти на двигателя ? Аз сложих от ЛАДА ,с електронно запалване съм ,не съм го мерил за грешка ,но ми се струва че работи приемливо .

Коментар

Eми няма как да не работи приемливо като е от 4цилиндров двигател иначе калибровката можеш да я направиш сам с наи обикновенно трафче 50Hz отговарят на 3000 оборота за 4цилиндров двигател .
                              ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

50 Hz отговарят на 1500 оборота.Калибрирането се прави със сигналгенератор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X