Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със СПИРАЧКИТЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със СПИРАЧКИТЕ

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
    Като гледам,не е останало нещо несменено!! Остава най-каръшкият вариант-калпава помпа.
    е то тогава трябвало да е каръшка и старата помпа, щото и при нея пак задържаха
    http://www.offroad-bulgaria.com/atta...2&d=1288641910

Коментар

направо главата ми се е запалила да мисля от де идва това спиране на течността та да създава налягане и да втвърдява педала и да задържат спирачките

Коментар

Ако помпата е еднокръгова проблема е или в клапана 12 или отвора 8 остава зад гумичката/буталцето не се връща достатъчно/. Помпата е за джип, но устройството е еднотипно.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
          Ако помпата е еднокръгова проблема е или в клапана 12 или отвора 8 остава зад гумичката/буталцето не се връща достатъчно/. Помпата е за джип, но устройството е еднотипно.
          утре я свалям и ще видя тези неща, но първо ще пробвам номера с ексцентриците

Коментар

И аз незнам какво да предложа вече.

Прилича на проблем когато нещо блокира...
            Също и болтовете дето са на единия край на накладките виж, те нали пак са ексцентрици...събери ги да не опират и те... нещо... някакси...

П.С. Черна магия, карай я на майстор да се мъчи той ако ти е писнало на теб.

Каквото и да предприемеш Успех!
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Ванка; от две места може да задържа; или има прецакана гумичка в помпата или регулатора( незнам дали точно така се казва ) който е монтиран на шасито до двигателя от страна на шофьора. Поне на джипа е така и предполагам че и на уазката е на същото място.
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                Ванка; от две места може да задържа; или има прецакана гумичка в помпата или регулатора( незнам дали точно така се казва ) който е монтиран на шасито до двигателя от страна на шофьора. Поне на джипа е така и предполагам че и на уазката е на същото място.
                за разклонитела ли имаш предвид или нещо друго? На мен излиза една тръба и влиза в този разклонител а от него се разклонява за задните гуми и за двете предни , на него е закачена и стопмашинката. За това ли говориш?

Коментар

Да за това говоря; но вътре трябва да има съчма и пружинка.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    Да за това говоря; но вътре трябва да има съчма и пружинка.
                    Няма нищо вътре, без съчма и пружинка е

Коментар

Според мен това е само разклонител. На по-новите модели "Хънтър" има регулатор на налягането на задните спирачки.

Коментар

Първоначално публикуван от vankata__098 Преглед на мнение
                        Няма нищо вътре, без съчма и пружинка е
                        Ванка, този разпределител за който казва колегата го има на по новите УАЗки с двукръговата система и се намира до спирачната помла. Твоята няма такъв разпределител.
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Ванка,при мен причината беше точно,както каза колегата от ексцентриците на болтовете,които държът челюстите и накладките.Бяха болкирали и не се отваряха а и педала беше камък.Незнам при теб защо е така,дано откриеш причината че си се измъчил.Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKOV80 Преглед на мнение
                            Ванка,при мен причината беше точно,както каза колегата от ексцентриците на болтовете,които държът челюстите и накладките.Бяха болкирали и не се отваряха а и педала беше камък.Незнам при теб защо е така,дано откриеш причината че си се измъчил.Успех!
                            Като се махне пружината накладките трябва много лесно да се движат.
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

момчета днес нямам време да се занимавам, ама утре съм решил да отделя целия ден за манекенката и ще пиша ако има резултат. И да няма пак ще пиша. Благодаря ви за интереса да ми помогнете!

Коментар

Ванка поогледай си тръбичките да няма кревити може от там да задържа
                                Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X