Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster вече се продава в България!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Dacia Duster вече се продава в България!

Само да отбележа, че Logan и Duster са различни коли. Дай да не плюем веднага нещо само защото го правят северните ни съседи. И на жена ми на нисана му се скапа вратата онзи ден и ще търся кой да я оправи, но не ги плюя, нали?
    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Веднага и купи Дъстер
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Нямам против да ми помогнеш финансово - защо пък да не й купя? Идва зима все пак.
        ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Re: От: Dacia Duster вече се продава в България!

Първоначално публикуван от Karlos Преглед на мнение
          Убеждаваме се до безкрайност.
          АМИ ЗАЩО, НЕ КАРАТЕ ДАЧИЯ БЕ КОЛЕГИ.
          Хем е по-красива, хем е по-добра.Че и евтина е.Мерцедесите влизат в сервиза.Дачиите пътуват до Северния полюс.Нисаните са ШИТ, пък Дачията Гуд ШИТ.
          За цената бива, за възможностите си по-бива.Това устройство си е кола както и да го погледнеш.
          Глупости на квадрат.
          Моят JEEP е на 15 години.Без подобрения.С ВСЕКИ (ДРИСЛЪОР) ОПА ДЪСТЕР,влизам в калта, реката, пясъка и т.н.ПЪк ще го извадя ако трябва.
          Стига майтап.На мой приятел ЛОГАНА.Стрелката на километража се изкриви от жегата. и драскаше по пластмасата на таблото.Сериозно, Е ТОВА Е ДАЧИЯ.
          Колега, това за Логана на приятеля са пълни глупости.
          Аз имам 2 бр. Логан на по 120 - 140 хил. км. , нямам забележки към автомобилите.
          Все пак това е евтин работен автомобил, няма как да се сравнява с класни немски автомобили !
          Относно Дъстър че не е джип, ами МЛ и Х 5 джипове ли са?!
          В експоатационната книжка на Q 7 пише - Do Not Use For Offroad !
          Зависи от гледната точка, ако ти трябва джип да се качиш на Витоша или Боровец- ДА.
          Ако ти трябва джип за хард офроуд - Не.
          Beta 525 RR
          Mercedes G 280 i
          Toyota Hailux 3.0 TD
          UAZ 452

Коментар

От: До: Dacia Duster вече се продава в България!

Абе те индийците, дето се возят на слонове и работят за по 10 долара на месец произвеждат телефони ''NOKIA'', а ние- даже домати внасяме... май даже и ч....и не правим колега- и тях ще си внасяме от Китай...
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Вчера покарах Дъстър Дизел 4х4 "топ комплектация":
              1. Първо беше "Културният ШОК" от интериора и пълната липса на Глезотии - Интелигентен ключ, автоматични чистачки, изключване на фаровете при изключване на двигателя, много шумен вентилатор на "парното"................. списъка е дълъг, НО за сметка на това нищо от това не е Важно за Основните функции на Колата!!!
              2. Липсваше ми Автомата, Но ръчката е приятна 6 степенна кутия - "камионджииски тип" - Тръгва се от Втора, Първа е само за много тежки условия
              3. След това дойде просветлението Колко Много Получаваш за тези Пари - Колата се движеше Бодро и Стегнато, без потракване и потропване по нашите "Пътища", набира прилично и се чуства динамична (поради ръчната кутия и приятният двигател) и стабилна в завой.
              4. Покарах около 80-90км. в Града, Планината (Витоша) и магистрала - приятно бях изненадан. Системата 4х4 е на Кашкай и се справи Блестящо с недотам зимните гуми на сняг и лед, наклон - тръгване - спиране!
              5. За парите си (поне аз не виждам) няма по-добро решение Цена/Качество
              6. Разход от теста (според борд компютъра) 7.4 - нагоре в планината с газчица мина 10, на магистралата 130 си ги държи и не се усещат (бяха ми казали, че не била устойчива, но не забелязах Нищо подобно)
              7. Познати от "Кухнята" ме Увериха, че е доста безпроблемна машина защото използва Утвърдени компоненти (двигатели на Рено, И всичко друго Нисан)

Исках да пробвам Бензиновият вариант, но нямаха

Големият проблем на тази машина е Имиджов! Всеки Приема, че Дачия е Много Зле (Жена Ми Пощуря като я видя и си припомни преди години една служебна Соленца) и пълната липса на каквито и да е Глезотии, Но това е разбираемо при тази Цена!!!

Коментар

Браво Алекс. Аз също съм голям противник на предубедените теории.
                Навремето никога нямаше да си купя Рено, ако се поддавах, а сега ми е трудно да сменя марката.
                Повечето хора като кажеш, че колата е "ДА..." и казват: "О, стига бе!".

Жена ти я хареса или не? Не разбрах. Но за жената глезотийките са си важно нещо.
                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                  ..

Жена ти я хареса или не? Не разбрах. Но за жената глезотийките са си важно нещо.
                  Явно трябваше да поясня - ти Градоносен Облак Отблизо Виждал ли си?

Коментар

Да, много страшно изглежда! Съчувствам ти.
                    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X