Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster вече се продава в България!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Dacia Duster вече се продава в България!

Не знам дали вече е коментиран моделът, но поне търсачката не откри тема специално за него.

Тази сутрин отворих сайта на Дачия и останах приятно изненадан, че вече има поръчани 7 броя от модела. А все още дори не е минало официалното му представяне.

Базовата цена на 4х4 с бензинов 1,6 16V 110 к.с. мотор е 23 990 лв!!!

Ценова листа

До колкото разбрах, раздатката ще има опции 4х2, Auto и Lock

За сравнение най-евтиният вариянт на братовчеда Кашкай 4х4 е на цена 33060. Да, разбира се там мотора е 2,0 140 к.с., със 6-степенна скоростна кутия. Но все пак има шанс да евтин SUV за тези които не държат на многото екстри.

Та как бихте коментирали модела - това което предлага, съпоставено с цената му?
    Nissan Terrano 2,7 TDI

До: Dacia Duster вече се продава в България!

На хартия изглежда перфектно. На снимка също За мен - това е иделния туристически автомобил. Колкото по-евтин, толкова по-добър. На живо как е ще разберем след време

Някой знае ли какво представлява "Nissan's all-wheel drive system"?

Коментар

техничарите да кажат за all weel drive на нисан, предполагам, че вече е изпитана достатъчно в сув сегмента.
      Иначе съгласен, че основно достойнство на туристическия автомобил е да е евтин, та да не те боли сърцето като го вкараш в шубраците.
      От друга страна струва ми се важно такъв автомобил относително комфортно да те пренесе на 3-400 км, че не живеем сред природата, а обикновено пътуваме дотам. Та мнения за това как 110 к.с. и 1200 кг автомобил от този клас биха се справили с дългия път също са добре дошли.

Коментар

Ми това си X-Trail/Qashqai/Koleos, само че поорязан от към глезотии и с по-немощни двигатели... но за сметка на това с подсилено окачване спрямо събратята си...

Даже две Дачии ще се пробват на едно женско състезание в Мароко - Aicha des Gazelles...

Коментар

Дали да не си помечтая за такъв НОВ...след кризата.
          Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

доводи за подсилено окачване има ли? нали са гледали дъстера да е по-евтин

Коментар

Румънците го правят ей...Румънците където им се смеехме

А ние какво правимеч......и

Да живее Комунизма
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                Румънците го правят ей...Румънците където им се смеехме

А ние какво правимеч......и

Да живее Комунизма
                Вчера гледам един GSM NOkia - made in Romania, на пакета със симкартата към него - също произведено в Румъния ...
                Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                Ми това си X-Trail/Qashqai/Koleos, само че поорязан от към глезотии и с по-немощни двигатели... но за сметка на това с подсилено окачване спрямо събратята си...

Даже две Дачии ще се пробват на едно женско състезание в Мароко - Aicha des Gazelles...
                За другите не знам, но X-Trail гледах, че има LSD отпред и отзад, Румънското творение силно ме съмнява да има ...
                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

По добре да е пройзведено в Румъния отколкото в Китай.

Коментар

колега тука си абцолютно прав и не вярвам да има толкова проблеми колкото Турските Рена

Коментар

Първоначално публикуван от irechek Преглед на мнение
                      доводи за подсилено окачване има ли? нали са гледали дъстера да е по-евтин
                      Всички Рена за източна Европа били такива...

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                        Вчера гледам един GSM NOkia - made in Romania, на пакета със симкартата към него - също произведено в Румъния ...

За другите не знам, но X-Trail гледах, че има LSD отпред и отзад, Румънското творение силно ме съмнява да има ...
                        К'ъв па тоя X-Trail с LSD? Че и на двата моста?!? Единствено има блокировка преден заден мост 50:50... Дачията има същата система-

Коментар

К'ъв па тоя X-Trail с LSD? Че и на двата моста?!? Единствено има блокировка преден заден мост 50:50... Дачията има същата система-
                          Моля, не се излагайте, все пак издавате списание за 4х4 ..

Ел.управляема интелигентна NISSAN 4x4 ситема *, предно основно предаване, автом.прехвърляне на усилието на задните колела до 50/50,
                          Блокаж на междинния диференциал, Диференциали с ограничено приплъзване (LSD) на преден и заден мост
                          http://nissan-sofia.bg/vehicles/4x4/X_TRAIL/

Не съм карал такъв, но все пак техническата информация в брошурата би трябвало да е вярна ...
                          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

А бе това ме разби, бил съм на официална презентация на модела и никъде не се чу дума за LSD... Хм ще поровя, ама нещо ми се струва, че дилърите са се поувлякли с копи-пейста...

Коментар

А бе това ме разби, бил съм на официална презентация на модела и никъде не се чу дума за LSD... Хм ще поровя, ама нещо ми се струва, че дилърите са се поувлякли с копи-пейста...
                              Възможно е ... на Pathfinder-a има и може от там да са го копнали за брошурата ... нямал съм досег до машината и не гарантирам за вярност на информацията все пак
                              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X