Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster вече се продава в България!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Dacia Duster вече се продава в България!

Видях такова джипче в шоурума на Рено.Даже се качих в него.Нормален багажник.Съвсем симпатично и с голямо пространство отпред.Аз съм си висок и на шофьорското място ми беше широко и удобно.Двигателите са слабички но мисля, че от него не се очакват чудеса от героизъм,а и цените са ниски.

Коментар

Първоначално публикуван от cvetizar Преглед на мнение
      Видях такова джипче в шоурума на Рено.Даже се качих в него.Нормален багажник.Съвсем симпатично и с голямо пространство отпред.Аз съм си висок и на шофьорското място ми беше широко и удобно.Двигателите са слабички но мисля, че от него не се очакват чудеса от героизъм,а и цените са ниски.
      На задната седалка мъкнхаме колега висок 1,90 и той даде положителна оценка на пейката...

Коментар

Вчера видях в движение такъв джип,сребрист цвят.Видът му е супер с изключение на задницата му,която лично на мен не ми хареса.

Коментар

Един малко по странен критерий-колко километра нон стоп можете да карате тази кола без да се уморите?Примерно: София- Будапеща- Виена- Мюнхен- Щутгарт само със стоп за зареждане, средна скорост 110-120 км.

Коментар

Предпочитам бензиновият вариант с опция да се монтира в последствие газов инжекцион.При пътуванията ми в Европа,както и да смятам разхода на газ винаги е два пъти по евтино от карането на бензин и то без загуба на мощност при шофиране на газ.
            А по отношение на комфорта-макар и за малко пари все пак има някаква намеса на Рено в проектирането и производството.

Коментар

Предпочитам бензиновият вариант с опция да се монтира в последствие газов инжекцион.При пътуванията ми в Европа,както и да смятам разхода на газ винаги е два пъти по евтино от карането на бензин и то без загуба на мощност при шофиране на газ.
              А по отношение на комфорта-макар и за малко пари все пак има някаква намеса на Рено в проектирането и производството.
              И аз мислех за бензин + АГУ, ама ми попариха надеждите, щото тотално пада гаранцията...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                И аз мислех за бензин + АГУ, ама ми попариха надеждите, щото тотално пада гаранцията...
                Аз си монтирах газов инжекцион на Рено Меган Седан в срока на гаранцията.Монтираха ми го в сервиз на Рено,като ми обясниха, че Рено признавало само един вид газов инжекцион-сертифициран от тях и съвместим с компютъра на колата.Запазват и гаранцията.Към 1800лв.излезе при положение ,че в друг сервиз цената беше 1100лв.Между друго специалистите по монтажа бяха от Заводите на Дачия в Румъния.Бяха тук да обучават персонала.
                До сега нямам никакви забележки.

Коментар

От: Dacia Duster вече се продава в България!

А по повод бързата загуба от цената - така по-лесно хората с по-малки финансови възможности ще могат да се сдобият с нещо прилично втора ръка. Аз категорично съм ЗА съществуването на такъв автомобил в този ценови сегмент. Всички, които имат много пари да НЕ си го купуват - няма да им съответства на положението!
                  ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                  СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Аз си монтирах газов инжекцион на Рено Меган Седан в срока на гаранцията.Монтираха ми го в сервиз на Рено,като ми обясниха, че Рено признавало само един вид газов инжекцион-сертифициран от тях и съвместим с компютъра на колата.Запазват и гаранцията.Към 1800лв.излезе при положение ,че в друг сервиз цената беше 1100лв.Между друго специалистите по монтажа бяха от Заводите на Дачия в Румъния.Бяха тук да обучават персонала.
                    До сега нямам никакви забележки.
                    Да, ам сега при Dacia не ставало. Иначе аз знам кой им монтира уредбите в завода - българска фирма е...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                      Да, ам сега при Dacia не ставало. Иначе аз знам кой им монтира уредбите в завода - българска фирма е...
                      Жалко, явно наистина "пълно щастие няма".С възможност на газ би бил още по атрактивен.

Коментар

Това за падането на гаранцията сигурно ли е..??? Съдружника ми има Логан, със газова уредба монтирана в сервиз с който Дачия работят и със нормална гаранция.
                        Ако не са го измислили същя вариант за Дъстер, ще намалеят продажбите май...

Коментар

Относно полемиката дали е по-добре стар и луксозен автомобил с доказани качества или нов със малко компромиси относно комфорта....
                          всеки който има фирма е нормално да избере, нов и да ползва данъчен кредит и всички други възможности за спестяване на разходи, доколкото аз зная за коли над 10 години това става не особено изгодно. Освен това без да искам да критикувам премиум марките, колкото и да е по-некомфортна и слаба енда нова кола, все пак е нова....!!
                          А ако работата ти е свързана с това да стигнеш от точка А до точка Б, точно когато трябва... аз лично съм по склонен да избера нова кола с гаранция.
                          Както много колеги отбелязаха, засега Дачия се представя като надежден автомобил....!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от karate161 Преглед на мнение
                            Това за падането на гаранцията сигурно ли е..??? Съдружника ми има Логан, със газова уредба монтирана в сервиз с който Дачия работят и със нормална гаранция.
                            Ако не са го измислили същя вариант за Дъстер, ще намалеят продажбите май...
                            Най-чист вариант е да да питаш лизингодателя за гаранцията относно монтаж на газова уредба и за да няма недоразумения после,направи го писмено и искай писмен отговор.

Коментар

И все пак все още не е излязъл по-добър 4х4 за тези пари ! Интересно ще стане когато китайците пуснат джипа от Ловеч :-)

Коментар

Убеждаваме се до безкрайност.
                                АМИ ЗАЩО, НЕ КАРАТЕ ДАЧИЯ БЕ КОЛЕГИ.
                                Хем е по-красива, хем е по-добра.Че и евтина е.Мерцедесите влизат в сервиза.Дачиите пътуват до Северния полюс.Нисаните са ШИТ, пък Дачията Гуд ШИТ.
                                За цената бива, за възможностите си по-бива.Това устройство си е кола както и да го погледнеш.
                                Глупости на квадрат.
                                Моят JEEP е на 15 години.Без подобрения.С ВСЕКИ (ДРИСЛЪОР) ОПА ДЪСТЕР,влизам в калта, реката, пясъка и т.н.ПЪк ще го извадя ако трябва.
                                Стига майтап.На мой приятел ЛОГАНА.Стрелката на километража се изкриви от жегата. и драскаше по пластмасата на таблото.Сериозно, Е ТОВА Е ДАЧИЯ.
                                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                                Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X