Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster вече се продава в България!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Dacia Duster вече се продава в България!

Първоначално публикуван от misk Преглед на мнение
    Кашкай с двойно струва минимум 42 000 лв или 14 000 лв повече от Дъстер. Цените, които посочваш са с отстъпки за изчистване на стария модел. Новия Кашкай вече е по шоурумите.
    Това ми е пределно ясно, обаче искаш да ми кажеш, че Дъстър е по-добър от първия Кашкай ли? И ще посочвам такива цени, до като ги има. После ще ти посоча и други, които са по-добри от румънското 4х4 за подобни пари.

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
      Вършат работа ... ама на асфалт
      Като се изкалят и дотам
      Дачия.Дори на асвалт не върши работа или поне не след 30 000 км.Кой каквото и да ми говори,шкодата не е фолксваген,рекстъна не е мерцедес,дачията не е ...за справки питай патило.Аз от години наблюдавам хора ,които са си купували такива коли .Не им се подигравам разбира се.Имат си право на избор.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Aко се окаже толкова здрава, колкото Логан, ще е супер

Коментар

Може да има всякакви предрасъдъци, но прагматизма си казва своето. И тази година най-продаваните модели коли в България до сега са Сандеро и Логан.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
            Може да има всякакви предрасъдъци, но прагматизма си казва своето. И тази година най-продаваните модели коли в България до сега са Сандеро и Логан.
            Не виждам нищо прагматично в покупката на такива коли, по-скоро е показателна за покупателната възможнот на пазара ни.

Коментар

Първоначално публикуван от Peter P Преглед на мнение
              Не виждам нищо прагматично в покупката на такива коли, по-скоро е показателна за покупателната възможнот на пазара ни.
              При наличие на огромен процент луксозни автомобили, те какъв показател са? Апропо Дачия се продава отлично и на другите пазари, а там наистина има прагматици. От повече от 2 години имаме около 20 служебни Логана и нямат забележки. Имаме и 6 Мерцедеса и сме абонати на сервиза.

Коментар

Отворих ценовата листа на Dacia Duster и попаднах на 1 страница на следното
                "Всички посочени версии на Dacia Duster без ДДС, притежават заводска хомологация N1 (3+1 места) и могат да ползват данъчен кредит по ЗДДС (възможност за приспадане на ДДС)"
                Няма ли някаква грешка?
                Само 3+1 места?
                born to be wild
                Кольо Ковачев

Коментар

Това е заради ДДС-то - въпросната холомогация позволява приспадането му. Нормално са си с 5 места.

Иначе и аз мисля, че ако е надеждна колкото Логан, ще е трепач!

Коментар

Тя е затова ценовата листа има няколко полета.В едните са цените без ДДС за варианта N1,а в другите е на обикновените версии с ДДС.

Коментар

При наличие на огромен процент луксозни автомобили, те какъв показател са? Апропо Дачия се продава отлично и на другите пазари, а там наистина има прагматици. От повече от 2 години имаме около 20 служебни Логана и нямат забележки. Имаме и 6 Мерцедеса и сме абонати на сервиза.
                      Kolega направо се унесе в желанието да защитиш "свръх качествения" и любим автомобил.Разходи се малко в таксиметровите компании,там карат ...караха дачии и още карат мерцедеси.Питай първо,поинтересувай се.Аз имам мнение по темата и то не ангажира никого, но да ми кажеш това което казваш по горе,вече си е ...ами не знам какво е...смешно.

ПС:Продава се отлично,както и всичко останало,което е евтино и леснодостъпно,което е нормално.Последното ти изречение мога да коментирам по един единствен начин.Ако е истина ,значи някой се е заиграл със сервиза да крадат от фалшиви ремонти и резервни части.

ВИЦ:Спира един с трабант до един с Бентли и го пита.:"Колега хубави ли са тези Бентлита ?
                      "Да,много са хубави !" Казал шофьора на Бентлито "Защо питаш? "
                      "Ами гледам не ги карат много..."-отговорил пича с Трабито.....;-))))))))))))))))
                      Последно редактирано от adwokat; 21-03-10, 20:48.
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                        Kolega направо се унесе в желанието да защитиш "свръх качествения" и любим автомобил.Разходи се малко в таксиметровите компании,там карат ...караха дачии и още карат мерцедеси.Питай първо,поинтересувай се.Аз имам мнение по темата и то не ангажира никого, но да ми кажеш това което казваш по горе,вече си е ...ами не знам какво е...смешно.

ПС:Продава се отлично,както и всичко останало,което е евтино и леснодостъпно,което е нормално.Последното ти изречение мога да коментирам по един единствен начин.Ако е истина ,значи някой се е заиграл със сервиза да крадат от фалшиви ремонти и резервни части.

ВИЦ:Спира един с трабант до един с Бентли и го пита.:"Колега хубави ли са тези Бентлита ?
                        "Да,много са хубави !" Казал шофьора на Бентлито "Защо питаш? "
                        "Ами гледам не ги карат много..."-отговорил пича с Трабито.....;-))))))))))))))))
                        С колко Дачии и с колко Мерцедеса имаш опит?
                        Но чак да защитавам "любим" автомобил и то Дачия ... нямам толкова ниско мнение за себе си, но все пак благодаря. Споделям личен опит и наблюдения от солиден автопарк с налични и достатъчно количество други марки. Наистина от 20 Дачии Логан Комби нямаме нито един дефект за повече от 2 години. Само ще спомена че имаме паднал маркуч на хидравликата на волана на S класа на третия ден, когато я карахме за маркировка.

Коментар

С колко Дачии и с колко Мерцедеса имаш опит?
                          .
                          С повече от колкот можеш да си представиш.Години обслужвах таксиметрови компании в София..............и знам че Дачия живее 30 000 км.После жална майка на собственика.Мерцедеси има,които са ми набори,и които сервиз не знаят.Успех.

Радвам се обаче ,че има такива автомобили,защото все пак бедния Българин и румънец трябва да си купуват също коли.Надявам се да дойде време,да не сме беден народ и да караме истински коли.Всъщност вярвам че това време ще дойде и въпроса не е дали ,а кога.

Коментар

Вече 3-ти месец карам служебни Логан комбита ,мога да кажа че за тези пари КОЛАТА е железо !!!!! Не возят чак толкова лошо нямат никакви екстри но пък са здрави и харчат малко с 50 литра дизел 750 км интензивно градско софиийско движение
                            Лудак

Коментар

Дачиите наистина се оказаха железни автомобили. В продължителния тест от 100 000 км на Ауто Билд един Логан 1.5 дци се е класирал на 17-то място от над 100 автомобила до момента - пред него са само разни Мазди, Тойоти, БМВ-та, няколко Форда и два Мерцедеса - един GL 500 и един E 320 CDI.

Но пък след Дачията са Хонда Сивик, Хонда Джаз, Мерцедес В-класа, Тойота Аурис, Тойота Авенсис (на 28-мо място). От 53-то до 64-то място са само Холцвагени и Шкоди (както и един Сутиен и едно Пижо за цвят)

Я направо да снимам таблицата на класацията по надеждност в последния брой:

​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                              Volvo XC90 D5 Executive '12
                              Volvo XC60 D5 Summum '11
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Темата май се измества в "За и Против Дачия"

Но според мен истината е точно в това изказване:

...
                                Радвам се обаче ,че има такива автомобили,защото все пак бедния Българин и румънец трябва да си купуват също коли.Надявам се да дойде време,да не сме беден народ и да караме истински коли.Всъщност вярвам че това време ще дойде и въпроса не е дали ,а кога.
                                За толкова пари - толкова.

...Мерцедеси има,които са ми набори,и които сервиз не знаят.Успех...
                                За тия дето са ти набори мисля че всички са съгласни. Ама новите далеч не са толкова здрави. Да, по-луксозни и по-сигурни за пътниците, ама не и здрави като W123, W124

Няма човек който да може да си позволи покупката и поддръжката G-клас и да си купи Дачия. Ама в нашата тъжна, родна картинка Дъстъра се вписва много добре.

Всъщност след 2-3 години ще знаем повече
                                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X