Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Dacia Duster вече се продава в България!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Dacia Duster вече се продава в България!

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
    А бе това ме разби, бил съм на официална презентация на модела и никъде не се чу дума за LSD... Хм ще поровя, ама нещо ми се струва, че дилърите са се поувлякли с копи-пейста...
    А къде е била тая презентация?

Питам, защото пише, че официалното представяне на модела в България ще е през Април
    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
      А къде е била тая презентация?

Питам, защото пише, че официалното представяне на модела в България ще е през Април
      Явно си пропуснал няколко мнения в които говорим за x trail ...
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Системата 4Х4 на Дъстера е от Кашкай, при Х-Trail и Колеос има i-mode.
        По предварителна информация предното окачване е като на Логан, за задното би трябвало да е от Кашкая.

Коментар

Проверено и потвърдено : X-Trail няма LSD!!! Тяхната роля се извършва от сработване на датчиците на ABS, ESP и прочее електронни системи.

Коментар

Проверено и потвърдено : X-Trail няма LSD!!! Тяхната роля се извършва от сработване на датчиците на ABS, ESP и прочее електронни системи.
            Тогава им драсни един мейл на тия малоумници, че си мислех, че не е чак такъв паркетник и даже се бях замислил за един ...
            Извинявай ако съм те обидил с предния ми пост, но бях подведен от информацията им
            Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
              Тогава им драсни един мейл на тия малоумници, че си мислех, че не е чак такъв паркетник и даже се бях замислил за един ...
              Извинявай ако съм те обидил с предния ми пост, но бях подведен от информацията им
              А, колицата си я бива доста и да ти кажа датчиците се справят не по-лошо от блокажите (но не и по-добре). Въобще не се чувствам обиден, важното е, че успях да съм полезен...

Коментар

А, колицата си я бива доста и да ти кажа датчиците се справят не по-лошо от блокажите (но не и по-добре). Въобще не се чувствам обиден, важното е, че успях да съм полезен...
                Вършат работа ... ама на асфалт
                Като се изкалят и дотам
                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от miroslav_bsl Преглед на мнение
                  По добре да е пройзведено в Румъния отколкото в Китай.
                  А можеха да се правят в Русе
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

"А можеха да се правят в Русе "
                    То и Роувър бяха в България но им казахме че можем и без тях.Ние сме велики!
                    Диско 300TDI
                    Scott Purgatory
                    0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                      Но все пак има шанс да евтин SUV за тези които не държат на многото екстри.

Та как бихте коментирали модела - това което предлага, съпоставено с цената му?
                      Аз се притеснявам, че улиците ще се наводнят с горди нови собственици на "джипове", за които всичко е позволено. Имам предвид че едва ли не всеки втори, който досега е карал Логан, ще се качи на такова, и ще избива комплекси.

Ми това си X-Trail/Qashqai/Koleos, само че поорязан от към глезотии и с по-немощни двигатели...
                      Бях останал с впечатлението, че Колеоса е Самсунг, или споделят корейците са взели окачването от Нисан?

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
                      "А можеха да се правят в Русе "
                      То и Роувър бяха в България но им казахме че можем и без тях.Ние сме велики!
                      Те затова фалираха

Коментар

Аз се притеснявам, че улиците ще се наводнят с горди нови собственици на "джипове", за които всичко е позволено. Имам предвид че едва ли не всеки втори, който досега е карал Логан, ще се качи на такова, и ще избива комплекси.
                        Споко, тия дето избиват комплекси не си купуват коли дето едвам минават 100 коня и струват по-малко от една баничарка

Коментар

Няма ли някой вече лични впечатления от този автомобил?По снимките изглежда добре на външен вид.Пътния просвет му е добър.Интересно ми е какъв е интериора и разбира се проходимостта.

Коментар

Само на мен ли ми се струва, но този Дъстър излиза почти на една цена с Кашкай-я при съпоставяне на екстрите. За 23 990 получаваш автомобил (Дъстър) БЕЗ КЛИМАТИК!!! Кой от вас би си купил чисто нов автомобил без климатик? Версията с климатик струва 27 990лв - Laureate. Кашкай е 33 050 лв базов модел, но екстрите му превишават многократно разликата в цената, говорим за по-мощен и добър двигател, лети джанти, 8 еърбега, круиз контрол и т.н. сами можете да ги сравните:
                            http://www.nissan.bg/bg/current_promotions/?promo=1
                            http://dacia.bg/daciaduster/Pricelist_Duster_APR10.pdf

Разликата от 5000лв е почти нищожна предвид много по-бързото "поевтиняване" след покупката на Дачия, в сравнение с държащия цена Нисан и предполагаемото по-високо качество на последния.

Защо Дъстър, а не Кашкай?

Коментар

Първоначално публикуван от Peter P Преглед на мнение
                              Само на мен ли ми се струва, но този Дъстър излиза почти на една цена с Кашкай-я при съпоставяне на екстрите. За 23 990 получаваш автомобил (Дъстър) БЕЗ КЛИМАТИК!!! Кой от вас би си купил чисто нов автомобил без климатик? Версията с климатик струва 27 990лв - Laureate. Кашкай е 33 050 лв базов модел, но екстрите му превишават многократно разликата в цената, говорим за по-мощен и добър двигател, лети джанти, 8 еърбега, круиз контрол и т.н. сами можете да ги сравните:
                              http://www.nissan.bg/bg/current_promotions/?promo=1
                              http://dacia.bg/daciaduster/Pricelist_Duster_APR10.pdf

Разликата от 5000лв е почти нищожна предвид много по-бързото "поевтиняване" след покупката на Дачия, в сравнение с държащия цена Нисан и предполагаемото по-високо качество на последния.

Защо Дъстър, а не Кашкай?
                              Кашкай с двойно струва минимум 42 000 лв или 14 000 лв повече от Дъстер. Цените, които посочваш са с отстъпки за изчистване на стария модел. Новия Кашкай вече е по шоурумите.

Коментар

Първоначално публикуван от emdless4 Преглед на мнение
                                Бях останал с впечатлението, че Колеоса е Самсунг, или споделят корейците са взели окачването от Нисан?
                                Рено Колеос е Самсунг QMX, който пък се произвежда от Renault Samsung Motors - дъщерно предприятие на Рено / 70% дял /. Рено е част от алианса Рено -Нисан.
                                Последно редактирано от misk; 19-03-10, 15:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X