Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с паленето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем с паленето

Но ти от инат, отново купуваш Форд.
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Питам за уточнение , че пак не ми стана ясно : Единия ( със счупените сегменти) сочи 4 атм. , а на останалите има разлика до 1 атм. ? Или просто първоначалното мерене на тези 4 атм. е било грешно ?
      А иначе с тези счупените просто си извадил късмет , че не ти е задрало буталото.
      Между другото ( отплесвам се от темата ) , винаги съм смятал Форда за странна птица . Във фирмата имам 4 буса Форд :един 2.5 D и три бензинови : 2 литра карбураторен , моноинжекция и пълна инжекция DOHC с 2 разпределителни вала . За който и да съм тръгнал за някакви части , старата трябва да ми е в джоба , иначе няма съответствие ... модификации колкото си щеш
      От четирите цилиндъра - един беше с 4-5 атм. , а другите си бяха с 25-27 атм. Наистина късмет си беше , че се разминах без блок и бутала .
      След основния ( частичен ) ремонт повече от 3 години карах Форда с гориво (смес 8л олио и 2л бензин ). Няма шега !
      Та за това знам - Форд гори екодизел без проблеми .Ти пробвал ли си ?
      То вече с тая цена на олиото си губи смисъла , но все пак ...
      А за частите си абсолютно прав . Като купувах осн. и биелни лагери по каталог - основните не съответстваха и ги сменях .

Коментар

Първоначално публикуван от fen92 Преглед на мнение
        носил съм на колата дюзи при цанко но ме прати да си купя разпръсквачи?дали ще има за аро
        абе пич като гледам дюзите ми приличат като на перкинс дажа ипомпата аз имам такива

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X