Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bertone Freeclimber BMW

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Bertone Freeclimber BMW

Може, разбира се. Гледай само да е GL-5 или GL-4 + GL-5. Ама то с тоя вискозитет май всичките са.

Общо взето това е най-доброто което можеш да сипеш в тия дифове.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега, купи си амортисьори за Нисан - Прерия, същите са. Аз имам такава джипка и беше голямо ходене по мъките, докато намеря нужните аморъисьори. Сега всичко е ок.

Коментар

Има ги вече и по 65 лв. клиент в една от веригите. Кой знае какво злобно менте са,ама за зор заман ще стане , пък и са за модела

Коментар

Въпросните машинки мисля, че ги имам и работят. Ако на някой му трябват да ми звънне да се разберем.

Поздрави
          BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
          HONDA XR 600
          +359888311113; +359882208033
          0+

Коментар

В понеделник се чуваме, че сега съм в Плевен Да видим дали ще мога да възкреся тази опция )) Мерси за инфото колега

Коментар

Здравейте,
              Търся информация откъде мога да намеря вежди за калниците, и други аксесоари за Бертоне Фрииклимбер. Иначе мнениято ми за джипката е че е прекрасна за лов, риболови разходки по черни пътища и извън тях Много здрави и много проходими, дори и без да са доработвни. Единствения проблем са ми резервните части и то най вече пластмаси по таблото, вежди на калниците, рогчета на броните и пр.

Коментар

Глас в пустиня... Чак толкова ли сме екзотични

Коментар

Сте. Ама и да не бяхте, частите, които търсиш освен от морга няма от къде да ги намериш за смислени цени, ако изобщо ги има някъде.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от nikiAS Преглед на мнение
                    Глас в пустиня... Чак толкова ли сме екзотични
                    Ако търсиш Бертоне сте екзотични, та по-се намира за Дайхатсу (Фероза и Роки), но там пък ръждата...
                    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Тези от второто поколение с 1.6 литровият мотор на бмв,този мотор не им ли идва слаб(Ако е M40B16,че карах скоро едно е36 с този мотор и ми се видя много слаб за леката кола,та какво остава за джип.)
                      Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

То втория клаймбер е Фероза. И тя е с 1,6 , та BMW-то не е по-различно. Оригинално Ферозата е 86 и 95к.с. BMW- то е 100к.с. и 130Nm при 4000 и нещо оборота.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X