Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VOLVO XC90-ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: VOLVO XC90-ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Уважаеми колега, и сме карали и имаме и сме пробвали и какво ли не... и повярвайте ми не можете нито нещо да ни покажете нито да ни учудите още по-малко пък да ни обясните че не разбираме... В този дух направо сте сбъркали портала...
    Говоренето в множествено число е присъщо по принцип на кралските особи Не съм тръгнал да Ви обяснявам, че не разбирате, защото ако смятах, че е така просто нямаше да се запиша във форума Ви. А изказвания от типа "че един мой приятел е карал такова и каза че не става" звучат малко не сериозно. Темата е със заглавие "VOLVO XC90-ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ", а не "Защо не харесвам по принцип". А и не бих казал, че можеш да си направиш верния извод, за която и да е марка с едночасов тест драйв.
    А и ако не греша имаше доста интересна статия в списанието Ви за XC70, който също е на Volvo .

P.S. За да не стане грешка ... любимата ми 4х4 машина е LR Range Rover
    Range Rover Sport 2.7

Коментар

Благодаря за намека но не съм... а в множественото число е отговор на вашето такова...
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от incomis Преглед на мнение
        Говоренето в множествено число е присъщо по принцип на кралските особи Не съм тръгнал да Ви обяснявам, че не разбирате, защото ако смятах, че е така просто нямаше да се запиша във форума Ви. А изказвания от типа "че един мой приятел е карал такова и каза че не става" звучат малко не сериозно. Темата е със заглавие "VOLVO XC90-ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ", а не "Защо не харесвам по принцип". А и не бих казал, че можеш да си направиш верния извод, за която и да е марка с едночасов тест драйв.
        А и ако не греша имаше доста интересна статия в списанието Ви за XC70, който също е на Volvo .

P.S. За да не стане грешка ... любимата ми 4х4 машина е LR Range Rover
        Списанитео, за което говорите, е собственост на Сибо Медия, фирма която няма нищо общо с този портал, освен добри приятелски връзки и общи страсти- офф роуда.
        Що касае Волво ХС90, мой приятел кара 3 години първата версия с най-мощния бензинов двигател и беше доста недоволен от него - огромен разход и доста технически проблеми
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

"Детските болести" са типични за всички нови модели автомобили и не мислите ли, че е нормално ако сте си закупили един от първите произведени автомобили той да "боледува". Кампании за премахване на дефекти за типични за всички съвременни производители включително за Mercedes, Audi, BMW и др. Volvo не прави изключение.
          Това което прави чест на Ford, е че оставиха Volvo да се развива сравнително самостоятелно. А не знам за кой голям и мощен двигател можете да кажете, че е икономичен. А колкото до двигателя на V8 двигателя на Ямаха, който монтират в XC90, вярно е, че от ауспуха му не излизат маргаритки и като всеки друг осмак не е особено икономичен, но си остава най-компактния и първия, който покри екологичните изисквания на щата Калифорния. Малкия му размер му дава значително предимство по отношение на сигурността. Това го доказват и краш тестовете.
          Range Rover Sport 2.7

Коментар

Ето ви един нов road test на XC70 на пичове, които според мен са едни от най-големите критици в нета и печатната преса -> http://www.topgear.com/drives/E9/D5/...sts/05/01.html

и приключвам с защитата си на Volvo, че от МотоПфое ще трябва да ми плащат за реклама
            Range Rover Sport 2.7

Коментар

Остави ги Мото Пфое. Дискусията е полезна на хора като мене, които се чудят точно какъв SUV да си вземат, щото като се дават пари поне да има защо. А с по-горната дискусия вече мисля че окончателно ще скоча на едно ХС90 с D5(185к.с.) Executive. А ако се намери някой жокер в Мото Пфое да ми улесни операцията - ще черпя!
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от incomis Преглед на мнение
                А колкото до двигателя на V8 двигателя на Ямаха, който монтират в XC90, вярно е, че от ауспуха му не излизат маргаритки и като всеки друг осмак не е особено икономичен, но си остава най-компактния и първия, който покри екологичните изисквания на щата Калифорния.
                Колега, недей да пишеш неверни неща, обади се на колегата Ivotosod и нека ти покаже автомобил V8 който вече от повече от 10 години покрива екологичните изисквания на щата Калифорния
                Въпросния автомобил е по-динамичен смея да твърдя от ХС90 със своите 302кс, разхода му е съизмерим с неговия, а като проходимост и дума не може да става
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                  Остави ги Мото Пфое. Дискусията е полезна на хора като мене, които се чудят точно какъв SUV да си вземат, щото като се дават пари поне да има защо. А с по-горната дискусия вече мисля че окончателно ще скоча на едно ХС90 с D5(185к.с.) Executive. А ако се намери някой жокер в Мото Пфое да ми улесни операцията - ще черпя!
                  Направи test-drive задължително и то точно с двигателя и скоростната кутия, които искаш. А жокер, за кой център на Мото Пфое, че аз познавам само тези от Люлин?
                  Range Rover Sport 2.7

Коментар

По принцип марката Волво е синоним на безопасност.А колкото до XC90 двигателя V8 е най-чистия в света покриващ изискваниятя Ulev2 и е с 4 катализатора.Още повече ,че е лидер в класа си което значи че е добър.А за XC70 във списанието на мото-пфое което взех от автоизложението тази година пише-27 000 за 70 дни през тундри и пустини без нито един дефект .А колкото до Q7 е на платформата на тоарег.А и приди всичко е въпрос на вкус.
                    8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
                    bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
                    [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

По принцип марката Волво е синоним на безопасност.
                      И една от малкото марки , съдени за фалшиви реклами на тема безопасност...
                      ...пише-27 000 за 70 дни през тундри и пустини без нито един дефект
                      Представям си какви тундри и пустини са били , след като са минавали по близо 400 км на ден...

Коментар

Предложения от типа, че по-добре 5 годишна "маркова" кола от колкото чисто нова друга са за хлапетиите от гимназията.

айде само да не си говорим смешки, щото това май е оправданието на всеки втори с нова кочина на лизинг

За Волвото само искам да кажа на кандидат купувача, че същото на около една година може да се намери в Щатите струва двадесетина хиляди долара, сам си направи изводите, всичко до което се е докоснал форд е станало ужасен китайски боклук, или ягуар дизел 2.1, комби ви звучи прекрасно, при форд момчета не е важно качеството а цената

Коментар

[quote=svetlio111...ягуар дизел 2.1, комби...[/quote]

Това ми хареса!
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

това 27 000км за 70 дена да не е с екипа на БТВ за онова предаване по следите на българите....?

Коментар

Не е на онова предаване на бтв а със някаква българска експедиция но не пише каква

Коментар

http://news.automedia.bg/read/3100.html

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X