Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възможно ли е да се подготви ТРАБАНТ за офроуд?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Възможно ли е да се подготви ТРАБАНТ за офроуд?

Първоначално публикуван от synnlifko
    може ли да се направи трабант за офроуд???
    Трабанта си е роден за офф-роуд ;-) аз съм карал трабант доста време и е много проходим, слагаш едни гумета малатеста, има размер като за трабането, задължително заваряваш отвътре или отвън тръби ако се катурнеш да не се утрепеш, взимаш си една ръчна лебедка от илиенци и газ по горите, трябва обаче с разум да се кара, защото двигателя му е слаб и в кал започва да се мъчи трябва да се влиза на обороти. И трябва да се научиш за норматив да сваляш/качваш барабаните отпред и отзад, че в една кал и после всичко е за почистване, но от проходимоста ще останеш мноооого учуден.
    no signature no problems

Коментар

Направи си го подобре така!По-яко е!
      [size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
      [img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от MAX BIAGGI
        абе момче ти друга работа нямаш ли си бе? нямаш ли пи...ка да си играеш вече започвам да се изнервям, не може да се спамят така темите, човека иска конкретна информация кво ги постваш тия снимки, в 10 теми 20 снимки си пуснал, чети правилата и основно придържай се към конкретната тема, ако няма какво да кажеш.покажеш си мълчи.....

нямали модератори в тоя форум
        no signature no problems

Коментар

Че като търси, що не търси ами чака на готово. В архивите на тоя форум въпросът вече е сдъвкан.

Коментар

Re: Възможно ли е да се подготви ТРАБАНТ за офроуд?

Първоначално публикуван от fanatic
            Първоначално публикуван от synnlifko
            може ли да се направи трабант за офроуд???
            Трабанта си е роден за офф-роуд ;-) аз съм карал трабант доста време и е много проходим, слагаш едни гумета малатеста, има размер като за трабането, задължително заваряваш отвътре или отвън тръби ако се катурнеш да не се утрепеш, взимаш си една ръчна лебедка от илиенци и газ по горите, трябва обаче с разум да се кара, защото двигателя му е слаб и в кал започва да се мъчи трябва да се влиза на обороти. И трябва да се научиш за норматив да сваляш/качваш барабаните отпред и отзад, че в една кал и после всичко е за почистване, но от проходимоста ще останеш мноооого учуден.
            Вземи си върши работата и не ме занимаваи с глупости!!!!!!!!!!
            И по-нагоре има снимки ама тех не ги обсаждаш нали!!!!!!!!!!!!!
            просто показвам на човека какво може да направи от Трабанта си!!!!!!!

ОПССССССССС ГРЕШКА
            [size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]

Коментар

абе момче ти друга работа нямаш ли си бе? нямаш ли пи...ка да си играеш вече започвам да се изнервям, не може да се спамят така темите, човека иска конкретна информация кво ги постваш тия снимки, в 10 теми 20 снимки си пуснал, чети правилата и основно придържай се към конкретната тема, ако няма какво да кажеш.покажеш си мълчи.....

Къв ти е проблема бе вземи си гледаи теб първо!!
              И по нагоре има снимки ама те не ти пречат!!!
              Просто искам да покажа на човека какво може да направи от Трабанта си!!!!!!!!!!!!

Коментар

Просто искам да покажа на човека какво може да направи от Трабанта си!!!!!!!!!!!!
                Малкия, по-спокойно и с уважение се отнасяй с колегите от форума когато ти правят основателни забележки.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз проблем нямам, ако вкараш малко размисли над това което съм ти написал ще схванеш евентуално какво имам в предвид.

Първоначално публикуван от quadra
                  Малкия, по-спокойно и с уважение се отнасяй с колегите от форума когато ти правят основателни забележки
                  no signature no problems

Коментар

Еми темата е за трабант нали?
                    Аз показвам една идея какво може да се постигне от Трабант!!!!

Коментар

Хора аз предлагам да спрете с спора.Иначе Венци ще заключи темата и до там с питането на човека.
                      По-добре някои като даде снимка да обесни това онова а не. .............(сега да не се обиди някой)

Нека всичко е в рамките на добрия тон както казват много хора.

Иначе по темата то трабанта защо не за лек офф-роуд.Главно черни пътища без много кал.Ако е сухо даже перфектно.Супер ще си върви машината.
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Относно трабанта искам да споделя едно приключение, което ми се случи преди няколко години в полето покрай село Баня,Карловско.
                        Тръгнахме с едно приятелче от Пловдив дето имаше трабант комби за риба /то с тоя трабант сме имали не едно и две приключения/,
                        та отиваме там край село Баня , а там трябваше да ни чака един друг познат от София с джип Мерцедес /от тея дето бяха ходили на Пустинна буря, Мерцедеса беше купен от Гърция на разпродажба на такава техника /
                        Отиваме там значи а нашия приятел затънал до ушите в кал в една нива , калта опряла до праговете и джипката си върти ли гуми ,върти ! Спираме ние културно до джипа и го питаме какво стана ,а той псува като трезвен казак и ни моли да седим да пазим джипа пък тои пеша да ходи да търси трактор по селото
                        А това приятелче от пловдив вика -давай с трабанта ще идем направо през полето! А полето кален рай ,предния ден е валяло , с две думи кал и торни червеи само!
                        Шопа вика -ще затънете някаде по полето и вас трябва да ви мислим!
                        Ама ние тръгнахме ! То това си беше все едно сме на състезание по фигурно пързаляне ,как ли не се въртяхме, само на едно място позагазихме ,ама му метнахме чергата/едно велико откритие на българската инженерна мисъл/ и излезнахме . Да не ви казвам как изглеждаше трабчо като влезнахме в селото и как ни гледаха хората
                        След това разбира се намерихме трактор и изкарахме джипката , но това танцуване ,това лебедово езеро на трабанта никога няма да го забравя!
                        Понякога малките са по големи от големите!
                        С уважение за соцвозилото на половина Германия!
                        Всичко тече, но не всичко се пие !

Коментар

От: Възможно ли е да се подготви ТРАБАНТ за офроуд?

По темата ,аз скоро започвам един доста дълго замислян проект.А именно трабант за оффроуд машина.Всичко си отава от трабанта,само малко промчна по окачването,едно редукторче да подсилим мотора.Убеден съм че ще се получи замисъла ми.По нататък ако има желаещи ще дискутираме по темата.

Коментар

Е как да не става,качваш купето на Траби на шаси от Уазка барабар с мотора малко прекрояване е става звяр!
                            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=106112 - тук има някои неща по темата. И тепърва ще има още. Работи се по случая
                              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

В Крапец има един Льольо се казва. То някой го познават. Та кара трабант за местен офроуд.
                                И за тоя случай, баба пише на внука си:-наш Льольо вече не бръмчи с мотора, има вече трабант. Сега вече наистина ме е страх да излизам за хляб.
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X