може ли да се направи трабант за офроуд???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Възможно ли е да се подготви ТРАБАНТ за офроуд?
Свий
X
-
Абе пичове, там това изобщо не е Трабант...Нито това което си видял Борко. Там има една кутия от Трабант, която е нахлузена върху самоделно или друго купе за да не му вали на водача. По тази логика всеки Москвич с емблема на Мерцедес трябва да се нарича Мерцедес... Това е като да пришиеш на копчето балтон... Правиш всичко останало и накрая нахлузващ отгоре купе, кеф ти от Трабант, кеф ти от полско фиатче, кеф ти от ЗАЗ...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
xaxaxa
виш трабанта външно изглежда доста слаб но ина4е не е виждал сам 4елен удар междо трабант и жигула на трабанта ништо мо нямаше а жигулката беше доста зле та според мен е вазможно дае бая здрава ништо 4е изглежда паянтова:
много си прав
по твоита логика и тези коли които преправяте за офролд и те неса било то уаз или паджеро
Коментар
-
Слагай "ч" братле, тези четворки са изнервящи. А относно челния удар, замислял ли си се, че това отпред са деформируеми зони, които нарочно са направени така че да се смачкват като омекотяват удара. Представяш ли си какво ще стане след сериозен челен удар между Трабант и нещо друго с пътниците в колите. Трабанта дори и видимо по-несмачкан може да убие возещите се вътре в него...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraАбе пичове, там това изобщо не е Трабант...Нито това което си видял Борко. Там има една кутия от Трабант, която е нахлузена върху самоделно или друго купе за да не му вали на водача. По тази логика всеки Москвич с емблема на Мерцедес трябва да се нарича Мерцедес... Това е като да пришиеш на копчето балтон... Правиш всичко останало и накрая нахлузващ отгоре купе, кеф ти от Трабант, кеф ти от полско фиатче, кеф ти от ЗАЗ...
аз не твардя че това е трабант ,доколкото виждам тва е нещо като тракор и отгоре има картонена шапка,
но се пак има имиджа на трабант
Коментар
-
Имиджът е нищо - жаждата всичко - Спрайт
А сега сериозно, някой виждал ли е онези "джипки" Трабант за немската армия? Щот аз съм виждал. Предницата е същата, отстрани са без врати, бризент отгоре и падащ борд отзад... Е, не е 4Х4...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Именно. Но и той става само условно за офроад. Все пак е само с предно предаване и слабичко моторче. В сравнение с него ЛуАЗ-а е супер хай-текВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар