Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не искам Дефендер, УАЗ или Тойота - САМО ЛАДА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не искам Дефендер, УАЗ или Тойота - САМО ЛАДА!

Единият ми дядо има Москвич 412-форсиран.Този Москвич е на 280 000 км и мога да кажа,че е видял много свят и много кал.Обиколил е Врачанските полета,а колко пъти сме се возили в кал и сняг е друг въпроса.Много го караше,но сега е бракуван и седи под една сушина.Дума не давам да се продума,да се продаде този москвич.Имам много спомени от него и то все незаврамиви.

Другия има Москвич 2140-дефорсиран,гледан като кукла.Не е видял грам мъчене и е на 105 000 км.И от него съм много доволен.Страшни са москвичите,просто такива машини няма като тях.Евала на Руската техника.Баща ми има доста запазена Жигула 21013,но никога не е издеятелствано над нея.тя е на 150 000 километра.Ето може да я видите: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11325908

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      С Лада 1600 сме качвали Беклемето през зимата!
      Е, бяхме четирима и имаше малко бутанье.
      Сигурно се е случила безснежна?
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

мдааа и жигулка съм карал и честно казано не бях във възторг от проходимостта, както се каза по-горе да и плюнеш под гумите и е закъсала... истина е обаче, че когато е натоварен задния мост проходимостта е друга. докато видите ли ГАЗ 2410 ето уже другое дело, бавно оборотен двигател, сравнително висок клиренс и тежичко купе, цяла зима с летните мишленки е да ама като падна един хубав сняг на цариградското шосе и баира на Горубляне ме поизпоти. точно посредата на баира започна да "смъква" задник към бордюра и накрая спря точно се чудих на кой приятел да досадя да ме дръпне, ма си викам я чакай да пробвам да тръгна. На 3-та от място с почукване през метър на задна дясна гума в бордюра (поради наклона на пътя) и хоп взе че издрапа нещо което с жигулката е абсурд да стане, което го отдавам на по бързооборотния двигател. Иначе с волгата по бая пресечен терен съм карал и никви ядове
        Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Здравеите Фенове, много време мина от как не съм поглеждал тук но сега имам основание няма как!!!Днес апарата бе в мен и на прословутата енинска каравана пристига не друг а самия герои Сандара!!! Наи долемия джалатин на Ладухите,еиго на и самия той

Малко -няма -няма пък зъб ,ама няма да се дави с кучета я

Няма да забравя една нощ преди 10 12 години на 4 декември пристига нашия ..Помагаи зор голям,ходих малко за дръвца и закъсах в Хаидушката вада над Крън!!!! Ааа имаш късмет ,викамму аз имам 30 торби цимент и 20платна в камиона.Ако не бяха те Авията абсурт да излезе

Отивам и що да видя?? Тоя дзвер натикал ладата до горе и напълнил и едно ремарке ама като на чуждоДърпах боксувах неще!!Даваи да стоварим дървата и да ги натоварим в камиона да тежи !!Извадих го но когато вземах да обръщам закъсах аз!!Бре ам сяДаваи с ладата до Крън за помощ Извиках Абдулата.Бог да го прости! Доиде човечеца с една Авия Преслав. Дърпа ,драска като котка в тава,неще!!! Е к'о праим сяАми к'о?Стоварваме цимента и дървата в Преслава и тогава ме изкараСлед 100 метра аиде пак цимента обратно.Абе наложи кепето махни кепетоПодарихме дървата на човека и се оправи работата.По едно време пропяха първи петли!!!Абе шантава работа!!! Те Даньовите истории краи нямат ама друг път шави ги доразправям че сега отивам в Ст Загора да видя толковали аджеба е хубава таз Елена за която толкоз воюване се воюва днес краи Ст Загора
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X