Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не искам Дефендер, УАЗ или Тойота - САМО ЛАДА!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не искам Дефендер, УАЗ или Тойота - САМО ЛАДА!

Много ми е чудно че хората си мислят че като си с джип можеш да минеш от всякъде .И изведнъж виждаш че от там минава некъф селянин с москвич 412и то без лебеткабах ...ма....му кво става тука
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
      Много ми е чудно че хората си мислят че като си с джип можеш да минеш от всякъде .И изведнъж виждаш че от там минава некъф селянин с москвич 412и то без лебеткабах ...ма....му кво става тука

Става.... Гения на руския машинен инжинер.Все пак конструктора на ЗиЛ Грачев, който е създал Зил 153 мисля че беше ( най-снегопроходимата машина за размери и теглото си) от чертежа до теста за месец и половина http://www.vbox7.com/play:207d269a
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
        А сещаш ли се какво става когато един такъв собственик на такава лада си купи джип
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          А сещаш ли се какво става когато един такъв собственик на такава лада си купи джип
          Идва във форума.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Идва във форума.
            Ами не е точно така. Има много хора които си вадят хляба в гората всеки ден и не са и чували за форума. Ние ходим да си гледаме кефа в гората а за тях е въпрос на препитание. Не всеки има достъп до нет, а и възможности да пише и чете във форума. Познавам хора които не знаят какво е интернет, ама ще ти изкарат заровен зил от гората с подръчни материали до обяд.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Ами не е точно така. Има много хора които си вадят хляба в гората всеки ден и не са и чували за форума. Ние ходим да си гледаме кефа в гората а за тях е въпрос на препитание. Не всеки има достъп до нет, а и възможности да пише и чете във форума. Познавам хора които не знаят какво е интернет, ама ще ти изкарат заровен зил от гората с подръчни материали до обяд.
              Всекидневната практика щеш нещеш фане та се понаучи човек
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ама юнаците с Ладата въобще не се бореха за насъщния в планината!

Просто чули, че по този път се съкращават около 15-20 километра и газ по баира...

Като стигнаха до върха излъчваха бодър оптимизъм, че могат да преминат навсякъде, независимо от тормоза, на който ще подложат колицата си. А тя беше добре гледана лада, не някоя отписана морга!

Т.
                Good guys drive Land Rovers!

Коментар

и моята е добре отгледана за оффроад
                  Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Аз съм започнал шофьорския си стаж на Лада 1500 след като счупих една минах на Лада 1600 тези коли от къде са минавали и още идея нямах че ще си купя някой ден джип.И както казахте всичко е в главата,то сме ходили за риба по язовирите и по плажове където сега с джипове минават,ама хич не ти е минавало през главата че ще закъсаш ,пък и да закъсаш нали за това са приятелите.
                    Последно редактирано от stanislav13; 16-01-09, 08:32.

Коментар

Ззравеите фенове,четох четох и не се стърпях реших да ви разкажя за наи големия джалатин на това чудо наречено Лада 1600-Даньо-Сандъра от с.Енина.Една от първите коли от този модел появилисе в кореком беше негова-стар Комаджия. До тук добре нагиздена нова лада чудо!!На 31. 12.80г. решил е негов приятел да отидат за нова година на баня ,на връшане с всичкия си акъл решил да изкъпе и ладата кривнал в страни до моста да мине през реката навлязъл няколко метра и да там ами сега стоят нашите на спед реката и ни мапред ни на зад вода до седалките нашите запретнали крачоли газят в Тунджа-честита баня.Това е началото на безброините премеждия на горката ладичка,същата която спокоино може да се съревновава с доста гаски от горското по извизване на крадени дърва от горите и на върби от ливадите.По време на една от поредните хаики нашият човек става сценарист и изпълнител на такъв хаидушко дърварски офроуд че ако някои го бе заснел щеше да спечели бсички класации за офроуд филм.Та тръгнал тои по пътя за Бузлуджа да напълни ладухата сръвца,но неговото пълнене е такова че няма място за една дамаджана.Спуснал се под пътя и неможал да излезе нагоре.Рекъл си като неможе нагоре даи надолу-3 дни сякъл дървета да прави път копал ,с дървета правил мостове от удряне по каманаците счупил смукателя в картера и блокирал двигателя.С 300 зора слязал в реката над Крънската бара и от там с рамо на вратата тикане до Енина.А за кушиите в Енинския балкан друг път-горката ладичка!!!!
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                        Ззравеите фенове,четох четох и не се стърпях реших да ви разкажя за наи големия джалатин на това чудо наречено Лада 1600-Даньо-Сандъра от с.Енина.Една от първите коли от този модел появилисе в кореком беше негова-стар Комаджия. До тук добре нагиздена нова лада чудo........................ счупил смукателя в картера и блокирал двигателя.С 300 зора слязал в реката над Крънската бара и от там с рамо на вратата тикане до Енина.А за кушиите в Енинския балкан друг път-горката ладичка!!!!
                        И аз не се стърпях ама тоз разказ като на Николай Хайтов бре, бре, бреееее. Иде ми да пукам. Тоз Даньо, тоз Даньо. Юнак айдутин, брееее.
                        Разкажи колега, разкажи. Историята много интересна ми стана. Ма верно шофьорлъкът си е в пустата му глава. Имах ме и ние една корекомска, те таквоз чудо няма, ей. И у Тундажа бая я къпехме, пуста риба. Нека ми ги хвалят онея от къде минавали.
                        Пийте червено вино! Дава здраве.
                        А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Здравейте и от мен,
                          ако почна и аз да пиша на какво съм се нагледал в тетевенския балкан ще си претрия шарката на пръстите от клавиатурата.Вече ще станат 5-6 години откакто поддържам плана на земите и горите в района и лично съм виждал невероятни офф-роуд изпълнения без сценарий,изключая и моите разбира се.Примерно в едно село до Тетевен-Голям извор аз лазех със Сайдкика/надиган от Иван Попов/ по много грозен път/ерозирал жестоко/ и след като стигнах набелязаната цел горе преди пътя да премине в нещо неопределено и хоп Шкода 120л/леко надигната/-за дърва.Спря ми часовника като тоя джигит шофора ми каза после,че е минал по моя път.....! и т. н. и много други подобни невероятности.
                          Сузукито ми го откраднаха,май ще трябва да вземам нещо с един диф за баирите???
                          Камен Механджиев

Коментар

Нещо, като напирмер Жигула комби, ейййй Чичко Фър по разказа му разбирам че или е от Казанлък,или от Енина, та може би той е виждал една бежова жигула комби,лифтната доста, с 4 фара на покрива, ееее няма такава машина с кеф да си я гледаш. А за енинци те са известни... по света, има големи изпълнители там,както и в Крън, както и на мнооооого други наши китни селца.Аааа и да не забравя, Чичко Фър, сигурно познаваш Цецо,този който стопансиваше преди Бургаската хижа, не знам дали сега е той. Еее той е много голям с една Лада 7-ца 5 човека в нея нагоре към Бузлуджа 100-120 не знам от къде толкова живот в тая колица,ама аз му виках Цецо Шумахера по едно време
                            feikot@abv.bg
                            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Явно Фър, не е прочел
                              feikot@abv.bg
                              Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Бреееее на ладата като се иэплюеш на эадната гума спира Какви майтапи пишете.Карали ли сте лада в кал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X